- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирката - Подарък или Задължение
Имам чувството,че съм писала в тази тема,но нищо. Свирката не е подарък или задължение,тя е УДОВОЛСТВИЕ. Както каза адашката по-горе,ако ще да духам,ще духам за кеф..и даже аз ще поема инициативата!
незнам, по принцип аз съм инициатора и не е от "добра воля" да ти кажа... незнам в кой век си че още те е срам да си признаеш и се чувстваш унижена един вид от това...Първоначално написано от dif4u1912
Жалко, че партньорът ти е създал такова чувство у тебПървоначално написано от Rofl4e
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
защо пък партньора ми? Все едно аз не мога да си изградя мнение.Просто ме отвращаваПървоначално написано от LovelyGirl
И мен също.Гадно ми еПървоначално написано от Rofl4e
С времето и опита вкусът и предпочитанията се променят
От личен опит го казвам![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Зависи от човека
na men mi haresva da pravq svirki na priqtelq mi oshet pove4e mi haresva kogato vidq kolko golqmo udovolstvie mu dostavq tova![]()
![]()
Задължение! Не мога да си го представя да го правя и накрая да не ми го...
И ако 1 момиче не и е приятно да го пъха в устата , то значи още не е готово изобщо за тези работи!![]()
Абе кото фатиш никой курволяк викаш му "Лапай патката,жувотно такова",пък да не ти дреме дали е задължение или какво
Не е нито подарък,нито задължение.
Ще правя свирки,ако съм достатъчно възбудена или момчето направи така,че сама да сляза надолу.
Нио ме карат на сила,нито я очакват от мен при някй по специален жест-бонбони,рози,разходка и ала-бала.
ОБИЧАМ да правя свирки! И не познавам момиче, което да не се кефи.
Real girls get wet!
Задължение много ясно, подаръци на коледа аххьахьхаьа
Тука малко ми взе думите от устата... щях да кажа нещо подобно от гледна точка на момчето, разбира се...Първоначално написано от Shia
Че няма да я карам нито на сила, нито пък по някакъв начин да я задължавам да го прави... Аз си правя това дето се очаква от мене пък тя ако иска също ще го направи... Да няма да й се сърдя за т'ва, че не иска да ми д*ха...
![]()
![]()
![]()
След седмата бира всички са еднакви!
Кой както накара гаджето да го възприеме
Нито подарък...нито задължение...
Никoй не може да ме принуди или задължи да правя нещо такова,а точната дума не е подарък,въпреки че ако на мен ми е приятно и ми се иска ще правя свирки ако не ми е приятно няма