- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Първото ми интервю за работа.
Чери стискам палци да те вземат !
А относно парите - не това е толкова важно в случая. Важното е , че ще се научиш да поемаш отговорности, на постоянство и пр. А парите поне за джобни ще са ти добре.![]()
Въпреки че не е редно, може да се окаже че колегите ти пушат и не им правят никакъв проблем за това.Ние имаме правило на всеки 2 часа по 15 минути почивка за цигари.
Като си казала , че не пушиш си се пецакала, най- добрия варант е да казваш че си пушиш, само че няма да го правиш в работно време.Тогава те ще ти кажат каква е фирмената политика за това.
Иначе, успех!
Пиши,като разбереш дали са те наели![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
cherinka,мислех че следваш Българска филология.От къде ли съм останала с това впечатление???![]()
Пожелавам ти успех с работата.
Не мога да повярвам, че имаш 6 по български език, а всъщност правиш елементарни грешки![]()
Това с въпроса за българския език наистина е било много грубо.![]()
Относно цигарите (съжалявам, не съм изчела цялата тема, затова не знам за каква точно работа и фирма става въпрос) - На някои места рязко ти спада шансът да те назначат, ако кажеш, че пушиш (ясно защо, ще губиш от работното време за да димиш). Твой плюс е, че си казала, че не пушиш.Ще стискаш да не палиш на работа просто
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Аве чукове заплатата на детските аниматори на морето е 700 лв + стая + храна !
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Че кво толкова пък и да е мякала? Човек не може да си скрие произхода. Почти всички от източна България мякат, кой повече, кой по-малко. Верно има някои мякат наистина по сйелскйе, но пък не мисля, че е чак кой знае какъв дефект.Първоначално написано от Battlescarred
Напротив, ужасно е. И познавам хора от Пловдив и Варна, които грам не мякат. Въпрос на култура и уважение към езика еПървоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Пловдив първо не е в източна България. Второ, за мен е по-голямо неуважение към езика западният говор в стил "Че одим да мочаме", когато говорят за себе си в първо лице множествено число, променят ударенията на половината думи в българския и т.н. Поне на мйекането се разбира кво говорят, а иди в Дупница, Монтана, Враца или Банско и слушай каква смеска от българо-македонско-сръбски говор употребяват.
Никой не е казал, че тяхното е правилно. Пак е гадно извращение. Но гледай себе си и своя говор, а не се сравнявай с разни индивиди, които са по-зле и от теб. Просто като голям човек се хвани и си оправи говора, защото е г-р-о-з-н-о.Първоначално написано от ImmortalTechnique
Стиляна децата може само на глупости да ги научи майна....
Детски аниматор![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ами да ти кажа, струва ми се нереалистично да ми оценяш говора, без да си ме чул как произнасям дори и една дума, а да съдиш само по мнението ми. Имайки предвид, че работата ми е свързана предимно с говорене, обясняване и т.н., смятам, че засега се справям.Първоначално написано от Boot
Може да се каже, че говоря като старозагорец, ако познавате хора от там - не е мйеко (виж за монтанчанин е), естествено в никакъв случай не е и твърдо. Между другото, води се, че най-правилен книжовен български говорят във Велико Търново.
Имах един колега от Монтана, цял първи семестър едва му разбирах - на изречение по няколко думи се хващаха, бруталният диалект простол
И кой точно го "води"? Бъди по-конкретен, защото и аз мога да ти кажа, че се води, че в Перник говорят най-правилно...Първоначално написано от ImmortalTechnique
Водят го съответните научни институти за изследване на българския език. Което съвсем не означава, че всички търновчани говорят най-правилно, а всички останали грешно, но предполагам някакви статистически методи са използвали.
Battlescarred стига с тая "атестация" хаха,иначе си прав, но важно е и какво казваш, не само как го казваш, нали се сещаш. Дори е по-важното.
Еее, браво, справила си се![]()
А за външния вид- потвърждавам, че беше 6 за интервю!!
Кажи дали се те взели после :Р
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Кои са съответните научини институции? Някъде публикувано ли е официално това твърдение? Ти от къде го знаеш?Първоначално написано от ImmortalTechnique
Раперче, тва, което говориш е пълна глупост и е поредния слух разпространен от загорели за е.ане начални учителки, които се чудят кво да кажат на децата.
Въобще ква е тая категория " най-правилен български език ?!?". Той е или правилен или неправилен, като това включва правопис, правоговор, за които си има книжновни норми, поддържани от съответните хора и съвети в БАН. Всичко останало са измишльотини.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
това за Търново са пълни глупости. аз живея в тази област и много добре знам как "правилно" говорим... като отида по другите градове се усещам колко селско ми е произношението
справка: кофЪ, водЪ и яко мякане "ко прайте йе"
оф,мислех да не пиша повече в темата си, ама сте ме разбрали погрешно.
Въпросът "Колко имате по български език" беше свързан с това, че си подбирах доволно думите и се изразявах добре и говорех правилно.
Това само с непознати мога да го правя.
За теб така е изглеждало![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+Първоначално написано от Briseis
![]()
В някакво печатно издание на БАН го бях чел, ама отдавна беше.. ЛАДче![]()