- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е:?
нa 16 съм и имам приятел от близо 3 години.НЕ сме правили секс,нито орален,нито анален нито някакъв друг..Позволявала съм му само да ме докосва на голо и по този начин да ми доставя удоволствие.Смятате ли,че това е курвенско или ненормално?Благодаря
Русалчица
глупости .. изобщо не е курвенско!!! Не искам да се мешам в отношенията ви, но дори и да му дадеш нещо повече да направи пак няма да си к*рва или каквото и да е .. даже ще му бъде приятно ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
OMG
Естествено, че не е к*рвенско. Хубаво е, че се пазиш (най-вероятно си девствена), но ми се струва,че си мислиш, че ако правиш с*кс с него ще излезеш к*рва... Не е такаИ все пак не е моя работа да казвам - ти си знаеш най-добре.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от Riva
![]()
![]()
Екстра е
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Да. Трябва да правите секс.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Разбира се,че не е ! Според мен трябва да му дадеш повече !!!Първоначално написано от stefito93
+1...Съгласна съм..Първоначално написано от Hilary_
Изобщо не е к*рвенско
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от dan23
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
16 г. ужассссс
ДаПървоначално написано от Riva
За сега поне...
УмирашПървоначално написано от stefito93
Не,че му нямам доверие,просто тези неща ми се случват за пръв път и се чувствам гузноказах му вече да не го прави.
Русалчица
Кое да не прави? Да не те пипа на голо? Или да не ти доставя удоволствие? Ти от монахини ли си отглеждана беПървоначално написано от stefito93
не знам да те поздравя ли или да ти се чудя...
3 години
![]()
ХА ХА ХА мило момиче девсвеността не е лошо нещо, колкото по късно го направите толкова по сладко ще ви бъде. Изчакайте докато се почувствате готови и ако смятате че сте един за друг го напрвете!!!Първоначално написано от stefito93
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма нищо по-нормално от това да правиш секс. На 16год. е нормално според мен след като си толкова време с твоя човек да минете на друго по-високо ниво в сексуалните ви отношения.
Не го мъчи повече тоя човек. Ти всъщност мъчиш и себе си.
Не беше ли ти тази която за не знам кой път пита дали ще забременее като момчето си е търнало оная работа по гащите ти?![]()
Станислава
същата... А бе момиче ти що не вземеш да се гръмнеш вече..?![]()
Станислава