- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да кажа за лоша уценка
Здр! Моля ви .. дайте някви съвети как да кажа на нашите за слаби оценки... (да се надяваме че вече няма да имам такива) ...Миналата година минах с пълно 6 ... ама тази година почнах много зле...По Химия-4 ... Английски-4,История-4 ... Биология-2.. Моля ви .. дайте някакви съвети ...
Физика-3![]()
obarkala sam ocenki-napisala sam ucenki
Ами .. трябвало е да кажеш в началото , защото така наведнъж всичките.. оценки.
Може и да ти се скарат.![]()
Какво има да му мислиш ? Отиваш и им казваш ..
мамо,тате,подаваш бележника и бягаш с куфара
не се изказвай неподготвен,прасе
+1Първоначално написано от Di
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как може по Биология 2 уе![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от Di
![]()
как не те е срам2 по биология !!
бегай от форума чее ще ти се скарам и ще те набия !!!![]()
![]()
ми и мойта майка е същата кара ми се за 5 дажеми аз наприемер си забравям ненадейно бележника сутрин в кухната на масата и като се прибера е подписан и вечерта като се прибере от работа тя е забравила да ми вика
![]()
и аз имам същия проблем и нз ко да прая ,щот моите супер мн ми викат за оценките,а сега на 2 входни имам 2ки,които са си просто изданки,по всичко друго съм добре,но...
бтв първата ми 2ка(в 5ти клас) я съобщих на наще чак в 8 клас![]()
Най-много да ти се скарат.. Ще живееш, спокойно. Отивай и казвай.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
когато ги оправиш, тогава казваш
аз така правя
![]()
получава ми се
хах
мале .... аз и аз като се замисля имам вече една 2-ка , две 3-ки ... една 4-ка и ме чакат още подобни оценки.. ама пука ми.. квото е такова карай че още е едва първия месец в даскало..
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми отиваш и казваш няма да се повтори и така![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Ами ето какво правя аз:като ми пишат лоша оценка по нещо веднага звъня на наще(и двамата)и им казвам,по телефона не е толкова неприятнои докато дойде време вечерта да се видим тях вече ми е минал яда
![]()
Казваш им, няма друго решение рано или късно все ще разберът. Пък и това са начални оценки, които ще успееш да ги оправиш и имаш време, така че по спокойно. Успех!![]()
Когато имам слаба оценка, чакам да получа някоя 6ца и ги казвам двете наведнъжвинаги работи при мен ;Д някак си е по- добре да кажеш 6 и 4 примерно, отколкото само 4 ;д
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
![]()
![]()
![]()
![]()
А по математика колко имаш?![]()
е кво се притесняваш това са първи оценки, ще ги оправиш...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ами какво толкова. Изкарал/а си ги вече и нищо не можеш да направиш все някога ще им и кажеш или те се разберат. Просто отиваш казваш им и даваш бележника и обещаваш че ще ги поправи с 6-ци и наистина ще трябва да го направиш!
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Ми ако не може да ги оправи?Първоначално написано от shutUp
![]()
nicolepcd