.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Ем ще ти повикат малко,ще им мине Обади им се по телефона,кажи че неска си ги получил ако не са ти нанесени... По телефона е по леко както ти казаха вече :Д

Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Не се и учудвам ,че имаш лоши Уценки.
    +1
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Супер фен Аватара на someonerandom
    В третия пост си каза,че се е объркала....големи сте идиоти,не стига че наскачвате за най-малката правописна грешка ами и не четете всички коментари преди да постнете и само критикувате.И не видях никой от вас да даде адекватно мнение по темата,само обикаляте из форума и се правите на учители по български

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    ами и на мен това нещо ми е трудно макар да съм 11 клас вече преместих се в ново даскало и нещата не почнаха добре , но като знаеш , че можеш да ги поправиш няма от какво да се притесняваш казваш и тва е стискаме палци да мине без да ти се карат много

пък аз да се похваля за първи път ми се случва да искарам на всички входни петици че даже и 6 по философия
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Град
    Варна
    мммм даааа,личи си че не си от най-добрите в класа по български

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Супер фен
    Освен ако нямаш мн добри извинения за тези оценки.. просто им кажи и помни, че всичко минава Може да викат и т.н., но скоро ще им мине. И като им кажеш си направи една голяяяма самокритика (родителите много обичат това).. "разбирам че съм се отпуснал тази година, наистина че трябва да се стегна и това ще стане в най-скоро време" и така

Град
    Цитирай Първоначално написано от Slave4You
    Освен ако нямаш мн добри извинения за тези оценки.. просто им кажи и помни, че всичко минава Може да викат и т.н., но скоро ще им мине. И като им кажеш си направи една голяяяма самокритика (родителите много обичат това).. "разбирам че съм се отпуснал тази година, наистина че трябва да се стегна и това ще стане в най-скоро време" и така
    съгласна съм с теб и аз съм на същото мнение . Това ще е най-доброто което можеш да направиш и не се бави много , защото ще те питат , защо не си им казала по-рано и т.н.

Град
    Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    оф писна ми от тъпи емота . Не виждаш ли , че е обяснила в третия си коментар , че без да иска го е написла първо прочети и после коментирай. А и миналата година казва , че е завършила с пълно отличие .

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nia711
    оф писна ми от тъпи емота .
    ох добре че има хора като тебе,които да ме разсмиват.и как така миналата година по всичко има 6,а сега на входните тройки??

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Град
    оф писна ми от тъпи емота .
    ох добре че има хора като тебе,които да ме разсмиват.и как така миналата година по всичко има 6,а сега на входните тройки??
    ох леко да не паднеш от стола от смях че тогава я закъсах , ако трябва да те водя в Пирогов със сътресение
    ами това е напълно нормално , ако е сменила учителите или училището . Нещата се забравят през лятото .

оф писна ми от тъпи емота . Не виждаш ли , че е обяснила в третия си коментар , че без да иска го е написла първо прочети и после коментирай. А и миналата година казва , че е завършила с пълно отличие .
    хехе то като някой и е казал , че е сбъркано щом е било без да иска смятай за каква грамотност става дума ... и интересно как завършваш с 6 и в началото на годината предполага се на входни по същите предмети , по които миналата година имаш 6 сега 3-4 ... но просто казваш така така по това толкова по онова толкова и си приемаш виканията без много дърпане и ги оправяш

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Най-много да ти се скарат.. Ще живееш, спокойно. Отивай и казвай.
    +1, защото после ще се гърчиш на родителската
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

ми нз, аз никога не съм имала проблем с това, като имам по-слаба оценка просто отивам и им казвам, ест не са много доволни от мене ама нищо не казват, просто знаят че ще направя всичко възможно да си я поправя

Повече от фен
    И аз не почнах много добре годината,като се има предвид че съм завършил с 5.64 миналата година...

Оценките ми са:5,5,4,5,4,4,3,4

Спокс ще ги оправиш,все пак е само началото

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    "Мамо, тате имам 2/3/4 по био/мат/бел и т.н. Не съм доволна от себе си, но през лятото съм забравила повечето неща. Тва са първите оценки и ще се постарая да ги поправя"
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Почнах с пет 5тици и то в подгответо без да съм учил немски преди

Към автора - какво може да ти викат... Ще ти се разкрещят ако са някфи многоо нервни в момента и после ще отмине замине..
    Ааа най-лошо е да си в частно... Там почват да теглят лекции 'закво плащаме толкова пари и тн' и ти става Сууууупер кофти...

и не бави много че при мен майка ми изкопа една 3йка от раницата и вика на баща ми ' познай кво намерих в чантата на Иван' - ' Презерватив? '
    'Не бее.. 3йка'

Голям фен Аватара на Ospi
    Ами аз и казвам на баба ми, тя помрънка и тва е. Обикновено немам лоши оценки - 5,6

Мега фен
    Бахти хората сте....винаги трябва да бъдеш честен и джентълмен. Дори когато имаш 2. Аз съм и винаги ще бъда така - нещата са такива, каквито са. Започнеш ли да лъжеш, ще те разкрият на близката родителска и тогава лошо за теб...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    ми просто им казваш..на мен никога не ми се карат за оценки..дори и за двойки не са ми се карали

изчакай рождения ден на един от родителите си...
    мамо,тати.... изненадаааа!

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    и аз казвам като ги оправя
    обаче като те гледам ква скръб си,че си написала оценки с у по-добре напускай даскало

Град
    BurgasS
    И аз съм така имам 2ки но не съм им казала и не мисля да го правя скоро ...ще чакам сами да научат от някой родителска среща може би

Цитирай Първоначално написано от elsy
    Цитирай Първоначално написано от shutUp
    когато ги оправиш, тогава казваш
    аз така правя

получава ми се
    хах
    Ми ако не може да ги оправи?
    е авторката каза че миналата година е завършила с 6 така че би трябвало да успее да ги оправи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си