- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да кажа за лоша уценка
Ем ще ти повикат малко,ще им минеОбади им се по телефона,кажи че неска си ги получил ако не са ти нанесени... По телефона е по леко както ти казаха вече :Д
+1Първоначално написано от buffalo88
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
В третия пост си каза,че се е объркала....големи сте идиоти,не стига че наскачвате за най-малката правописна грешка ами и не четете всички коментари преди да постнете и само критикувате.И не видях никой от вас да даде адекватно мнение по темата,само обикаляте из форума и се правите на учители по български![]()
ами и на мен това нещо ми е трудно макар да съм 11 клас вечепреместих се в ново даскало и нещата не почнаха добре , но като знаеш , че можеш да ги поправиш няма от какво да се притесняваш
казваш и тва е
стискаме палци да мине без да ти се карат много
![]()
пък аз да се похваля за първи път ми се случва да искарам на всички входни петици че даже и 6 по философия![]()
![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
мммм даааа,личи си че не си от най-добрите в класа по български![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Освен ако нямаш мн добри извинения за тези оценки.. просто им кажи и помни, че всичко минаваМоже да викат и т.н., но скоро ще им мине. И като им кажеш си направи една голяяяма самокритика (родителите много обичат това).. "разбирам че съм се отпуснал тази година, наистина че трябва да се стегна и това ще стане в най-скоро време" и така
![]()
съгласна съм с тебПървоначално написано от Slave4You
и аз съм на същото мнение . Това ще е най-доброто което можеш да направиш и не се бави много , защото ще те питат , защо не си им казала по-рано и т.н.
оф писна ми от тъпи емота . Не виждаш ли , че е обяснила в третия си коментар , че без да иска го е напислаПървоначално написано от MadeOfWater
първо прочети и после коментирай. А и миналата година казва , че е завършила с пълно отличие .
![]()
Първоначално написано от nia711
ох добре че има хора като тебе,които да ме разсмиват.и как така миналата година по всичко има 6,а сега на входните тройки??
![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
ох леко да не паднеш от стола от смяхПървоначално написано от MadeOfWater
че тогава я закъсах , ако трябва да те водя в Пирогов със сътресение
![]()
ами това е напълно нормално , ако е сменила учителите или училището . Нещата се забравят през лятото.
хехе то като някой и е казал , че е сбъркано щом е било без да иска смятай за каква грамотност става дума ... и интересно как завършваш с 6 и в началото на годината предполага се на входни по същите предмети , по които миналата година имаш 6 сега 3-4Първоначално написано от nia711
... но просто казваш така така по това толкова по онова толкова и си приемаш виканията без много дърпане и ги оправяш
+1, защото после ще се гърчиш на родителскатаПървоначално написано от Jumbie483
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
ми нз, аз никога не съм имала проблем с това, като имам по-слаба оценка просто отивам и им казвам, ест не са много доволни от мене ама нищо не казват, просто знаят че ще направя всичко възможно да си я поправя![]()
И аз не почнах много добре годината,като се има предвид че съм завършил с 5.64 миналата година...
Оценките ми са:5,5,4,5,4,4,3,4
Спокс ще ги оправиш,все пак е само началото![]()
"Мамо, тате имам 2/3/4 по био/мат/бел и т.н. Не съм доволна от себе си, но през лятото съм забравила повечето неща. Тва са първите оценки и ще се постарая да ги поправя"
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Почнах с пет 5тиции то в подгответо без да съм учил немски преди
![]()
![]()
Към автора - какво може да ти викат... Ще ти се разкрещят ако са някфи многоо нервни в момента и после ще отмине замине..
Ааа най-лошо е да си в частно... Там почват да теглят лекции 'закво плащаме толкова пари и тн' и ти става Сууууупер кофти...
и не бави много че при мен майка ми изкопа една 3йка от раницата и вика на баща ми ' познай кво намерих в чантата на Иван' - ' Презерватив?'
'Не бее.. 3йка'
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами аз и казвам на баба ми, тя помрънка и тва е. Обикновено немам лоши оценки - 5,6
Бахти хората сте....винаги трябва да бъдеш честен и джентълмен. Дори когато имаш 2. Аз съм и винаги ще бъда така - нещата са такива, каквито са. Започнеш ли да лъжеш, ще те разкрият на близката родителска и тогава лошо за теб...
ми просто им казваш..на мен никога не ми се карат за оценки..дори и за двойки не са ми се карали![]()
![]()
изчакай рождения ден на един от родителите си...![]()
![]()
мамо,тати.... изненадаааа!
и аз казвам като ги оправя
обаче като те гледам ква скръб си,че си написала оценки с у по-добре напускай даскало![]()
И аз съм така имам 2ки но не съм им казала и не мисля да го правя скоро ...ще чакам сами да научат от някой родителска среща може би![]()
е авторката каза че миналата година е завършила с 6 така че би трябвало да успее да ги оправиПървоначално написано от elsy
![]()