.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60

:]]

3mi imam 2 po bi0l0giq..sht0t0 i kazah ch3 m3 b0li k0r3ma ... i mn00 mi b3sh3 l0sh0 i tq kaza dobre-2-ika t0gava

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Di
    мамо,тате,подаваш бележника и бягаш с куфара

А по математика колко имаш?
    mm 5 .. prosto ne mi stigna vremeto da napisha 1 zada4a..zashtoto q bqh napisala do polovinata i zeh da draskam i pochnah nanovo i bi zvaneca i aidee...

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    когато кажеш на родителите си с мил тон и изглеждаш отчаяна, то тогава те ще те съжалят и няма да ти се карат заради чесността,която си проявила
    пак не мислите обаче,а ?

:]

Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    мммм даааа,личи си че не си от най-добрите в класа по български

moga da ti kaja che samo az i edna fr imame 5-tici po balgarski ot celiq klas...vsi4ko dr.. e 4-ki..3-ki i nqkolko 2-ki ... apak prosto sam obarkala - ocenki s u ,za6toto ... ne gledam kogato pisha ... prosto sam sviknala taka...pisha barzi4ko .. i ne gledam vaobshte...a i mislq 4e napisah komentar v koito kazah 4e sam obarkala ;] .. i drugoto koeto e ... samo maika znae..6toto i tq e daskalka .. ama ba6tata ne znae i men tva nai-mnogo me pritesnqva ... no az ve4e sam popravila pove4eto ... ostava samo po biologiq .... i se izvinqvam za greshkata sas u-to ... prosto ot nevnimanie ... ne mislq 4e edna pravopisna greshka opredelq kolko sam umna i kolko-ne ... nqq pove4e kvo da kaja...vie si pravete izvodi ;]

apak i drugoto koeto e .. maika ne hodi po roditelski..vsi4ko i go kazvat v ds... ii ... prosto 3-kata po fizika e za6toto naistina ... lqtoto ni6to ne sam pregovarqla..i imame i nova u4itelka po ximiq i fizika i tq e mn stroga ....

Град
    Over the law
    аз извода си го имам отдавна,

аа тъй ще кажеш сега за уто

:]]

ae nz pr0st0 za kfi se mislite ... chesny .. obarkala sam edna bukva i golqqo 4udo .. .sveta svarshi .. OMG .. prosto qvn0 sht0t0 vie ste nai-umnite na sveta i me savetvate da napusna daskal0 ... :] nali ? .... kazah che sam obarkala ...kak ne g0 razbrahte nz ... ....

i ne mislq che vie ste h0rata koito shte mi kazvate az kv0 da pravq .... i kade da se mestq i nz si kf0 0shte .. oo ... vqrn0 ch3 vie nik0ga...ama nik0ga ne ste d0puskali prav0pisni greshki ... kato pishete v skype ili .... kadeto i da e na kompa .. v k0qt0 i da e pr0gramka i v k0ito i da e sait ... :]

mn0g0 se izvinqvam che vi 0tneh 0t cenn0t0 vreme...blagodarq za 0barnat0t0 vnimanie :] .. kakt0 i na tezi s p0l0jit3lnit3 k0mentari

P0zdravi

Град
    Over the law
    техническа грешка при писане е грешка направена заради бързане или невнимание,твоята грешка си е цула неграмотност

ами и ти имаш грешка написал/а си ... цула неграмотност не е ли цяла ?

У-то ако не виждаш е близко до 0-то

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Аз пък винаги като имам слаба оценка казвам веднага.Рано или късно всичко се разбира.В тоя случай колкото по-рано,толкова по-добре.
    За друг път ще знаеш (дано не се налага де ;п).
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Ами просто казваш,няма друг вариант.

Стига с тия грешки и простотии! Има си я темата,нека изразяваме мнение,а не излишни нападки,'щото имате повече негативна енергия да си я избиете някъде....
    ROCK
    ON!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си