.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 113
    Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Вие събирате 335 точки.
    Мозък, който има предимно женска ориентация, традиционно показва резултат от теста над 330 точки. Колкото по-голямо е числото, толкова по-женска е ориентацията на мозъка и по-изразени са творческите, артистичните и музикалните таланти. Такъв човек взима повечето си решения интуитивно, при дефинирането на проблем са му необходими по-малко данни. Освен това съответният човек е способен да решава проблемите творчески, ръководен от вътрешен усет.

Колкото по-малка цифра е резултатът от теста, направен от жена, толкова по-значителна е вероятността тази жена да бъде с лесбийски тенденции.

Мъже с резултат под 150 и жени с резултат над 450 точки имат мозъци, чиято ориентация е толкова противоположна, че единственото общо нещо между тях вероятно е това, че живеят на една и съща планета.

Доста вярно
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Каква е половата ориентация на вашия мозък?

Не мислете като правите теста, ако се замисляте много-ще объркате резултата.
    Успех

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Вие събирате 440 точки.

Мозък, който има предимно женска ориентация, традиционно показва резултат от теста над 330 точки. Колкото по-голямо е числото, толкова по-женска е ориентацията на мозъка и по-изразени са творческите, артистичните и музикалните таланти. Такъв човек взима повечето си решения интуитивно, при дефинирането на проблем са му необходими по-малко данни. Освен това съответният човек е способен да решава проблемите творчески, ръководен от вътрешен усет.

:P
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    хих аз съм по средата

Голям фен
    Повечето мъже събират от 150 до 330 точки, повечето жени - от 300 до 450 точки.

Вие събирате 310 точки.

Резултат между 300 и 330 точки означава, че при съответния човек мъжкият и женският начин на мислене се припокриват, т.е. този човек е стъпил с единия крак в едното поле на половата ориентация, а с другия крак - в другото поле.

При такива хора няма ясно изразено предпочитание към мъжкия или женския начин на мислене и те обичайно проявяват гъвкавост, а това е значително предимство при колективното решаване на проблемите.

Такива хора са предразположени да завързват приятелства както с мъже, така и с жени.
    love is gone!

добре аз сега като 275 точки и тва означава...че хаерсвам повече жени ли? втф това не е вярно

Цитирай Първоначално написано от sl0w
    Ще те изчукам най-брутално .
    Я се осъзнай бе загорело копеле девствено АХхахаха
    ДА ти разтвора гъза да имаш сперма в носа

290 точки, напълно очаквана мъжка ориентация.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

:S

Вие събирате 290 точки.<-- пф мъжът си е мъж хахаь

455 точки-сравнително женски мозък )

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    добре аз сега като 275 точки и тва означава...че хаерсвам повече жени ли? втф това не е вярно
    ТУка не става въпрос за сексуална ориентация, а за начин на мислене.
    мм явно грешно съм разбрала словосъчетанието "полова насоченост"

Не мислете много бе

Не се замисляйте много бе хора, просто го решете бързо без замисляне

primerno az imam 490 a obqsnete mi kvo stana
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Вие събирате 410 точки.

Мозък, който има предимно женска ориентация, традиционно показва резултат от теста над 330 точки. Колкото по-голямо е числото, толкова по-женска е ориентацията на мозъка и по-изразени са творческите, артистичните и музикалните таланти. Такъв човек взима повечето си решения интуитивно, при дефинирането на проблем са му необходими по-малко данни. Освен това съответният човек е способен да решава проблемите творчески, ръководен от вътрешен усет. :P

Град
    in the reality : )
    "Вие събирате 295 точки.
    [...]Хора с такъв резултат се отличават с изявени логически и аналитични умения, както и способност за точно боравене с думите, и привично са дисциплинирани и добре организирани. Колкото по-близък до 150 е резултатът, толкова по-добри в планирането на разходи и обработването на статистически данни са съответните хора, като те остават напълно неподвластни на чувствата си..[...]"

Ми кво да направя, че мога да мисля.

Цитирай Първоначално написано от loliii
    "Вие събирате 295 точки.
    [...]Хора с такъв резултат се отличават с изявени логически и аналитични умения, както и способност за точно боравене с думите, и привично са дисциплинирани и добре организирани. Колкото по-близък до 150 е резултатът, толкова по-добри в планирането на разходи и обработването на статистически данни са съответните хора, като те остават напълно неподвластни на чувствата си..[...]"

Ми кво да направя, че мога да мисля.
    За мен лично това е пълна глупост няма как да съм 490 при условие че мисля супер рационално анализирам всичко до малки детайли действам винаги планирал всичко до последния детайл и съм тотален инвалид във чувствата
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Фен
    Град
    София

=]

335 =]
    Момиче съм!

240
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Мега фен Аватара на EarthShaker
    340

Град
    Някъде там...
    Вие събирате 330 точки.

Резултат между 300 и 330 точки означава, че при съответния човек мъжкият и женският начин на мислене се припокриват, т.е. този човек е стъпил с единия крак в едното поле на половата ориентация, а с другия крак - в другото поле.

При такива хора няма ясно изразено предпочитание към мъжкия или женския начин на мислене и те обичайно проявяват гъвкавост, а това е значително предимство при колективното решаване на проблемите.

Такива хора са предразположени да завързват приятелства както с мъже, така и с жени.

Град
    Некъде из Сливен
    240 броя...
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Град
    във филма ..
    Вие събирате 540 точки.

Ебаси дзверу!

Who's next!

Град
    Великобритания
    Вие събирате 230 точки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове