- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква е половата ориентация на вашия мозък?
Вие събирате 335 точки.
Мозък, който има предимно женска ориентация, традиционно показва резултат от теста над 330 точки. Колкото по-голямо е числото, толкова по-женска е ориентацията на мозъка и по-изразени са творческите, артистичните и музикалните таланти. Такъв човек взима повечето си решения интуитивно, при дефинирането на проблем са му необходими по-малко данни. Освен това съответният човек е способен да решава проблемите творчески, ръководен от вътрешен усет.
Колкото по-малка цифра е резултатът от теста, направен от жена, толкова по-значителна е вероятността тази жена да бъде с лесбийски тенденции.
Мъже с резултат под 150 и жени с резултат над 450 точки имат мозъци, чиято ориентация е толкова противоположна, че единственото общо нещо между тях вероятно е това, че живеят на една и съща планета.
Доста вярно![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Не мислете като правите теста, ако се замисляте много-ще объркате резултата.
Успех
Вие събирате 440 точки.
Мозък, който има предимно женска ориентация, традиционно показва резултат от теста над 330 точки. Колкото по-голямо е числото, толкова по-женска е ориентацията на мозъка и по-изразени са творческите, артистичните и музикалните таланти. Такъв човек взима повечето си решения интуитивно, при дефинирането на проблем са му необходими по-малко данни. Освен това съответният човек е способен да решава проблемите творчески, ръководен от вътрешен усет.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Повечето мъже събират от 150 до 330 точки, повечето жени - от 300 до 450 точки.
Вие събирате 310 точки.
Резултат между 300 и 330 точки означава, че при съответния човек мъжкият и женският начин на мислене се припокриват, т.е. този човек е стъпил с единия крак в едното поле на половата ориентация, а с другия крак - в другото поле.
При такива хора няма ясно изразено предпочитание към мъжкия или женския начин на мислене и те обичайно проявяват гъвкавост, а това е значително предимство при колективното решаване на проблемите.
Такива хора са предразположени да завързват приятелства както с мъже, така и с жени.
love is gone!
295 ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
добре аз сега като 275 точки и тва означава...че хаерсвам повече жени ли? втф това не е вярно![]()
![]()
Я се осъзнай бе загорело копеле девствено АХхахахаПървоначално написано от sl0w
![]()
ДА ти разтвора гъза да имаш сперма в носа![]()
290 точки, напълно очаквана мъжка ориентация.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
455 точки-сравнително женски мозък)
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
мм явно грешно съм разбрала словосъчетанието "полова насоченост"Първоначално написано от KumchoValcho
Не се замисляйте много бе хора, просто го решете бързо без замисляне
primerno az imam 490 a obqsnete mi kvo stana
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Вие събирате 410 точки.
Мозък, който има предимно женска ориентация, традиционно показва резултат от теста над 330 точки. Колкото по-голямо е числото, толкова по-женска е ориентацията на мозъка и по-изразени са творческите, артистичните и музикалните таланти. Такъв човек взима повечето си решения интуитивно, при дефинирането на проблем са му необходими по-малко данни. Освен това съответният човек е способен да решава проблемите творчески, ръководен от вътрешен усет. :P
"Вие събирате 295 точки.
[...]Хора с такъв резултат се отличават с изявени логически и аналитични умения, както и способност за точно боравене с думите, и привично са дисциплинирани и добре организирани. Колкото по-близък до 150 е резултатът, толкова по-добри в планирането на разходи и обработването на статистически данни са съответните хора, като те остават напълно неподвластни на чувствата си..[...]"
Ми кво да направя, че мога да мисля.
За мен лично това е пълна глупост няма как да съм 490 при условие че мисля супер рационално анализирам всичко до малки детайли действам винаги планирал всичко до последния детайл и съм тотален инвалид във чувстватаПървоначално написано от loliii
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
250![]()
335 =]
Момиче съм!
240![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Вие събирате 330 точки.
Резултат между 300 и 330 точки означава, че при съответния човек мъжкият и женският начин на мислене се припокриват, т.е. този човек е стъпил с единия крак в едното поле на половата ориентация, а с другия крак - в другото поле.
При такива хора няма ясно изразено предпочитание към мъжкия или женския начин на мислене и те обичайно проявяват гъвкавост, а това е значително предимство при колективното решаване на проблемите.
Такива хора са предразположени да завързват приятелства както с мъже, така и с жени.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
240 броя...
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Вие събирате 540 точки.
Ебаси дзверу!![]()
Who's next!