.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен Аватара на BigFakeSmile

Нацъфтяла коса..

ами това ми е проблема...
    значии...косата ми беше..долу-горе дългичка..преди няколко месеца..
    но си купих една преса..косата ми става невероятна...но и невероятно много се изхаби..
    в смисъл от пресата не само нацъфтя, ами и почна да се къса..и така дължината и се скъси доста..сега ако се подстригвам трябва да ми вземат поне 5 см
    а виждате на аватара ми до къде ми е косата..от зад е по дългичка де...ама пак не ми се дава..много къса ще стане..
    а въпроса ми е като е нацъфтяла расте ли пак? щото аз и продължавам да се изправям...бива ме да прая безсмислени неща..
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на ameli
    ми спри да я изправяш и прави подхранващи маски
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ами аз маски си правя...полза не виждам
    чудех се ако не се подстрижа може ли да расте?
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Спри да я изправиш - защото ще стане още по зле..Също така прави и маски ( http://www.google.bg/#hl=bg&q=%D0%BC...30e00f365e4f22 )
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Не си тормози косата с разни глупости, ами й помогни. Пострижи я, разкарай пресата, яж повече плодове и зеленчуци, приемай повече витамини, защото 'красотата идва отвътре'- клиширано, но факт. Според мен ще ти отива черта...

5см. Товаса супер много за коса.Не расте особно много като е нацъфтяла.Спри да я изправяш.Нищо няма да остане от нея в скоро време.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Фен Аватара на drumhead1
    Град
    в барака
    Когато е цъфлнала расте,защото все пак расте от корените не от краищата мислете малко...
    Но колкто повече расте толкова по-голями ти стават цъвтежите,и аз съм го имала тоя проблем и за да не си я подстригвам си я боядисах с боя за коса в моя си свят и ми се пооправи.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Решението е едно - подстригваш косата така, че да нямаш и един цъфнал косъм. След това ползваш разни серуми или маски и други подобни, за да не ти нацъфти отново. И ако това го спазваш, можеш отново да използваш преса... личен опит.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Дам, косата расте от корените, не от краищата, съответно тоя въпрос е абсолютно неуместен. А по- добре ли е да ходиш с нацъфтяла и неподдържана коса от това да се лишиш от 5 см?

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен Аватара на meche95
    0о0о моята коса е права ама като си я връзвам в къщи и ми се нчупва от ластика и пак се изправям и така от лятото и са забелязах колко ми е нацъфтялаама не си личи все още не е толкова много ии ще исчакам още малко и на фризьор ама съвсем малко ще ми вземат ама ест няма да спра да се озравям и такиа ако пък чаак толкова ти е нацъфтяло просто ще си посстригваш връхчетата по-често

Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    ами аз маски си правя...полза не виждам
    чудех се ако не се подстрижа може ли да расте?
    Разбира се, че може.. цъфтежа няма нищо общо с растежа и не пречи по никакъв начин; друг обаче е въпроса, че цъфтежите се разрастват по дължината на косата и колкото повече чакаш- толкова повече ще трябва да режеш накрая. Изправянето определено ти е пречка.. и то голяма, колкото и да не ти се вярва. Аз лично имам една приятелка, която се изправя по поне 2 пъти на ден и в момента косата и се къса само като натиснеш косъма с нокът, представи си до какво води това изправяне. Моят съвет е да си вземеш едно масло от ленено семе и едно от пшеничен зародиш, това разбира се след като отстраниш цъфтежа. Гарантирам ти, че ще има ефект.
    Успех.

Цитирай Първоначално написано от techCandy
    Дам, косата расте от корените, не от краищата, съответно тоя въпрос е абсолютно неуместен. А по- добре ли е да ходиш с нацъфтяла и неподдържана коса от това да се лишиш от 5 см?
    +1

Моята коса е дълга и права, но не бях ходила на подстрижка от доста време, за това се наложи да ми вземат доста. ( за щастие не беше фатално, тъй като ми е дълга). Та стилистката ми обясняваше, че е по-добре да се ходи по-редовно, от колкото да ти вземат на веднъж 5+санта. Цъфтежа на косата тръгва нагоре по косъма, който дори може да се накъса или раздвои по края. По добре отиди, тъй ли иначе все някога ще трябва да я подстрижеш, а колкото отлагаш по-нацъфтяла ще става.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Толкова ли много се харесваш с изправена коса? Ти си толкова сладка няма
    значение как си носиш косата, тебе младостта те краси. Щом е станало така значи си злоупотребила брутално с косата си. Мисля че е наложително да спеш с изправянето.

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Нацъфтяла коса..

Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    а въпроса ми е като е нацъфтяла расте ли пак?
    мии не .. или поне до колкото знам ..

За изправянето съвсем те разбирам аз съм в горе долу същото положение .. Ами поспри да я изправяш за някакъв период от време ии го карай само на маски за коса .. пък и няма да е лошо да се подстрижеш (само нацъфтялото) ..

И аз преди използвах много често преса.Изправях се почти всеки ден и след време косата ми започваше да се накъсва на места от всичкото това горене и винаги като се върнех от фризьора плаках,защото съм загубила предишната си дължината .След това отново започвах да я изправям и историята се повтаряше няколко пъти.Накрая осъзнах,че само пресите са причината да нямам дълга и здрава коса,която винаги съм искала и просто вече се старая да не е горя толкова.Само когато имам поводи,а и има много прически,в които не е необходимо излозването на преси.Мога да кажа,че косата ми в момента е по-добре от всякога,дължината й ме задоволява,не се накъсва както преди и вече на плача след фризьор.Защо?Защото вече не използвам често преси.Правете си сами изводите. ;]

ПП-Пресите,машите и тн са враг на косата!!
    DS

Град
    Pleven
    оф и аз съм подобно положение... но спрях пресата и сега използвам само пяна
    vess

Град
    Пловдив :)))))
    Ами според мен пострижи това което е нацъвтяло,щото след време ще трябва да пострижеш още,ако сега не го направиш.След като се пострижеш използвай подхранващи шампоани и маски/балсами и косата я изправяй макс.1 път в седмицата !

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Темата е от миналата година .. Не мислите ли, че мацката вече се е постригала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си