.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    http://www.vbox7.com/play:7065cb8f

.. това е малка част от нещата, които съм сътворила заради отминала любов!!!
    Колко депресарско и лигаво.
    Никой не ти е искал мнението ..

п.с. виж си лигавите и депресарски теми (как никой не те разбирал бла бла .. ) и после се заяждай (ии да това Е заяждане!!! ) ..
    ...ХАХАХХХААХАХ ^__^ Темите ми не са депресарски + това обичам и да лъжа,а вие сте достатъчно тъпи да приемате абсолютно всичко на сериозно. ^___^ Ако кажа,че ще се самоубия сигурно ще повярвате ^^ Брей колко съм добра. ^^
    А мнението...то и без да ми го искат ще си го кажа винаги. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Темите ми не са депресарски
    напротив .. СА!!

+ това обичам и да лъжа,а вие сте достатъчно тъпи да приемате абсолютно всичко на сериозно.

"Та по принцип смея да кажа,че от 1-2 години съм изключително умно (всъщност винаги съм била) и по-точно еволюирало същество над много работи. "

.. даа не беше нужно да ни лъжеш .. знае се ..

А мнението...то и без да ми го искат ще си го кажа винаги.
    не се и съмнявам ..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Пиша много. Имам милион тетрадки с любовни излияния, както и още толкова на хвърчащи листчета. Но истината е, че не само за несподелената или невъзможна любов съм писала, пиша за любовта и за усещанията, които поражда у мен - много щастие ми е донесла тази Любов, освен многото сълзи.

Тя не беше точно несподелена, обаче си остана неизживяна. Не мога да я изразя с нищо, защото я забваих отдавна. Сега съм много щастлива и онова преди не ме интерсува въобще.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    ^ Ха ...

По темата: По много начини. Мислех даже да пусна някви снимчици, ама няма смисъл.
    Дай да видим е не се стискай
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind

...ХАХАХХХААХАХ ^__^ Темите ми не са депресарски + това обичам и да лъжа,а вие сте достатъчно тъпи да приемате абсолютно всичко на сериозно. ^___^ Ако кажа,че ще се самоубия сигурно ще повярвате ^^ Брей колко съм добра. ^^
    А мнението...то и без да ми го искат ще си го кажа винаги. ^^
    "ВСИЧКИ СТЕ ЕДНАКВИИИ ! ГОВОРИТЕ НАИЗУСТЕНИ НЕЩАА !!! СВЕТА Е КРИВ ! МРАЗЯ ВИ ! НЕ СЪМ КАТО ВАС ! о0 *себегуш*"

ти си уни-емо, липсва ти само не разбиратеееееееееееее
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си