.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 118

Hybrid View

И двамата сте постъпили лошо, той даже е по-евтин от когото и да било в случая... Ти сега мислиш за станалото, ама той едва ли. Той няма да си развали семейството. Това може да стане само, ако жена му разбере и не му прости. Аз така мисля.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Как може такива обиди да се сипят може ли такова нещо. Не мога да разбера защо обиждате момичето сякаш вие не сте правили грешки. А към нея искам да се обърна. Факта, че се разкайваш и съжаляваш е достатъчна причина да се освободиш от тези негативни мисли. Никой няма никакво право да те съди, а и ти нямаш право да се самоосъждаш. Не си извършила престъпление, не си откраднала или убила, а до това колко е морално това ти сама трябва да си прецениш дали е добре за твоята крехка психика.

КУРВА

Не е трало да го правиш!
    Before you die you see The Ring...

ми човек.. не мисля, че трябва да взимаш от нас точно мнение щот ти сама си си попитала "прави ли ме лека жена?" Ми прави те.. Рероричен въпрос

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от samaramorgan
    к***а

Не е трало да го правиш!
    много си проста

Голям фен Аватара на Dollystar
    Мъжете понякога не мислят с главите си и тогава цялата отговорност за изневярата пада върху жената, такаче да лека жена си !
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Ufff
    Цитирай Първоначално написано от samaramorgan
    к***а

Не е трало да го правиш!
    много си проста
    Ти много ли си умна ?

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Мъжете понякога не мислят с главите си и тогава цялата отговорност за изневярата пада върху жената, такаче да лека жена си !
    Това,че не могат да мислят ги оправдава?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    да

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Нагледах се на простотии-той има жена и дете!Да беше само жената,хубаво!Но айде-ако е само за един път секс (а то няма такова нещо просто,понеже очевидно може да си се обаждате и да се виждате),ще се преглътне.
    Той е тъп,това е ясно.
    Ама и ти не си по-умна.Разбирам да не знаеше за жената и детето.Ама си,а това променя нещата.
    То така се почва-ние няма да имаме връзка,но скоро ще почнете да излизате по-често,да правите секс редовно и то малко по малко си стана връзка.....
    Тук няма положение 'само ти си виновна',или 'само той е виновен'
    И двамата сте се омазали и това е.
    Всичко зависи от това дали ще продължиш така с него,или не......
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Sofia
    Не си лека жена,но си разбивачка на семейства,ти съвест нямаш ли,що не се постави на мястото на жената.Вместо да му кажеш да си гледа детето и да си обича жената,ти си правила секс с него,отказвай се от него и му го кажи тва.Лелллееееее,нз как не те е срам.

Цитирай Първоначално написано от hamilcar
    В крайна сметка никой не го е карал на сила, теб също. Прави си кефа, защото малко хора го правят.
    +1

Хич не си леко момиче, даже си си бая тежко .. и ако му направиш едно дете ще станеш велика, защото ще помогнеш за увеличаването на населението на България. Даже и статуя трябва да ти направят. Кажи колко килограма си, за да ти кажа дали си леко момиче, така най-много да ти кажа, че си ку*ва ..
    Не e важно да си всичко за всички,а нещо за някого! За света може да си само човек, но за един човек да си целият свят .. !!!

Град
    Пловдив
    Ти кажи,че грам вина нямаш сега. След години,ако се ожениш и ти го направят тоя номер ще разбереш как живота си го връща.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    За мен си евтина и без особен умствен багаж.
    те пък кой си?
    доктор Всезнайко?

Цитирай Първоначално написано от marti93
    неслушай догматиците,а хора с разчупено мислене,реалистично и полезно !не си к***а ,ти не разваляш семейство,мъжа сам е решил да даде телефона си съзнавайки че е женен ,че може да стане нещо между вас!не си давай надежди че ще бъдете заедно ,избий си го от главата,било е секс,леко отклонение от задължението му на баща и съпруг !ако уважаваш себе си би спряла,защото все някога ще ти писне да бъдеш любовницата,онази втората ,поне аз това бих направила!пък и ако се поставиш на мястото на жена му ще стане кофти ,ако разбереш че мъжа ти кръшка нали така?УСПЕХИ ! \/

Цитирай Първоначално написано от pwnage
    Ти кажи,че грам вина нямаш сега. След години,ако се ожениш и ти го направят тоя номер ще разбереш как живота си го връща.
    Да бе,всички големи моралисти излязохте.Когато мен ме прецакат,аз съм виновна,че не съм успяла да задържа вниманието и интереса на приятеля си,когато друго момиче е в тази ситуация,отново аз съм виновна,защото съм позволила....И пак казвам,че ако не бях аз,щеше да е някоя друга.Отделен въпрос е,че постъпката беше безотговорна и под въздействието на емоция.Не съм съгласна,че съм разбивачка на семейства

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от forte89
    Не съм съгласна,че съм разбивачка на семейства
    тогава защо си направила темата,щом не ти харесват мненията в нея?
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Напротив - си си.
    И това самоуспокоение е съпер тъпо - ако не бях аз бла-бла. Да, ама си ти.
    Като не ти харесват отговорите за какво пусна темата или се надяваше нкой да те поркрепи сега да не ти е тъпо...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Е какво съдите всички да не сте господ или някой прероден ангел хранител осъдител на морала.

^ Иска мнения - получи ги.

Цитирай Първоначално написано от graceless
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    За мен си евтина и без особен умствен багаж.
    те пък кой си?
    доктор Всезнайко?
    Аз съм този, от който иска мнение, както и всички останали пишещи в темата.
    Проблем?
    Аре като няма какво да кажем по темата да си замълчим, а.

Темата приключи мисля да и врътна катинара скоро време.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Пловдив
    Абе, що е лъжете момичето и е убеждавате, че всичко е окей, и че не е "лека"? Как може да кажеш, че не си "шаврантия" при положение, че ти го е изпляскал само. Приеми реалността - ако човека беше отишъл на ку*ва щеше да му излезе 50-тина лева, пък теб те е оправил без пари хаха. Недей се самолинчува, просто се явяваш като промоционална Вземи една и получи ВТОРАТА безплатно

Град
    В Нас :)
    по принцип всеки си решава той ти е дал телефона така че какво му мислиш той си разваля емейството...
    Ако е гарга, да е рошава !

ДА
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Иска подкрепа и разбиране бе джанъм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си