- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прави ли ме това"леко момиче"
Егати хората сте що не я изкарате и не я убиете с камъни а!кви са тия заключения дето веднага вадите.То така е най-лесно-буклук била ха ха поне има смелоста да си казва нещатаПървоначално написано от remix1912
![]()
Ми ако има пари да ми плаща за гаранцията и с камъни може да я отрепем.Пише се бОклук.И като има смелостта да си каже нещата да не се подобрят случайно?Първоначално написано от buzka
Ама верно прекалявате с обидите понякога. Всеки греши. Не е постъпила правилно, но в случая за мен по-виновният е ТОЙ. Кате е женен и се има дете къде е тръгнал да забива по-млади девойки? Вместо да си седне на **** и да си гледа семейството...Не оправдавам авторката - тя също носи някаква вина, но в сравнение с него е много по-малка...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Да да ти пишеш неща за които можеш да знаеш само ако я познаваш.Иаз не съм казала че е направила най-доброто ма станало.Посто неразбирам защо трябва да я нагрубявашПървоначално написано от remix1912
![]()
![]()
Защото иска да продължи с връзката,следователно мъжа не носи цялата отговорностПървоначално написано от buzka
ми то се е видяло ,че за мъж не става то ако не е тя ще е друга или трета.Няма да стои мирен бъди сигурен.А относно авторката не е малка има си глава сама да прецени кво ще прави.![]()
+1 Просто кратко ясно и мн точно изказване от меик ...Първоначално написано от MakeMeLaugh
One 4 the money , two 4 the show
Ллелеле, големи моралисти се оказаха повечето! Курва била, тъпа била, много ми е интересно вие колко по-добри сте точно? Безгрешници, пък и ясновидци, как от 1 мнение в някакъв си форум определихте умствения и багаж...?![]()
За авторката - не си постъпила много добре, но мъжът е 100 пъти по-виновен. Щом изневерява с теб, значи най-вероятно го е правил и с други и ще продължи да го прави. А ти, чудо голямо, един секс, обаче недей да поддържаш връзка с него. Кофти е да си любоница, ще те одумват, ще ти е неудобно, той ще те пренебрегва и един ден, когато бракът му се разпадне, ти ще си мръсницата, ти ще си виновната и мразената. Не си струва да се занимаваш.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
не те прави никаква. случват се такива неща.
Първоначално написано от Axel_f
а ето и едно ЧОВЕШКО изказване!Браво
Да да според жените винаги мъжете са 100 пъти по-виновни,а тя че е тръгнала с женен мъж е душицаПървоначално написано от Axel_f
да да според мъжете винаги любовницата е 100 пъти по-виновна, а че жененият изневерява е душицаПървоначално написано от remix1912
и двамата са виновни
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Хмммм, глупава си и според мен си лесна.
Нямаш акъл да разбереш, че може да бъдеш причината за страшно много проблеми и мъка. Коментари от рода на ''ама ако не бях аз щеше да бъде някоя друга'' не са оправдателни.
Ако жена му разбере, можеш лесно да си представиш какво ще стане. Но трудно ще си представиш какво ще му бъде на сина/дъщеря му. Хубавото, е че детето е малко и не разбира.
Ако родителите му се разведат, макар че една изневяра съвсем не е повод за развод, но всеки с мнението си, детето му ще страда. Не знам дали си порастнала в добро семейство и дали си се раздвоявала м/у родители. Не знам знаеш ли какво е.
Знам какво е и не се описва с думи.
Постъпила си изключително повърхтностно, глупаво и егоистично. Имаш вина.
Съжалявам, че мнението ми е толкова крайно, но поради разни причини е обяснимо.
за мане си тъпа курва с извинениещото представи си излиза баща ти , вижда някоя ТЪПА КУРВА която не е виждал от 10 години и прави секс с нея
как ще се почустваш , колко пари струва маика ти
ама тва е тъпи курви навсякаде
и що мъжа да е ПО-ВИНОВН виновен е да ама не и повече нея кой я е бил по главата да си отваря краката .. баси ТЪПАТА КУРВА е така се развалят семейства
се сърбеж да беше тва твойто ... продължавай в същия дух
и когато някой ден му развалиш семейството дано си доволна
а ако недай си боже ти имаш семейство постоянно пази мъжа си от срещи със забравени ТУПИ КУРВИ като тебе
айде със здраве
нищо лично просто изказвам мнение
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
колко си тъпа само чак не е истина .. ако фанеш гаджето си да чука друга курва като тебе ?!?! ще го оставиш така това повода или причината ше е ?!?! мале колко си зле разбирам що се пускаш даже и на женени .. тъпа курваПървоначално написано от forte89
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
За теб...за мен това не е лека жена,а направо въздушна...айде кажи се едно няма дете,да я чука да я спука от чукане ако иска...но при положение,че ИМА дете....аре бягай...няма да те обиждам,но повече неправете тая грешка...на теб ти е готино,но ПОНЕ МАААЛКО помисли за жена му...ако ти си тя ? ДА ЛЕКА ЖЕНА СИ !Първоначално написано от GossipGirl89
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Неее.. няма нищо лошо че си си напрйла кефа.. Пък и кво ти пука за "жена му"..?
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
дано един ден ти да си на мястото на " жена му "Първоначално написано от renateee
И кво? Даже мога да кажа, че бившият ми приятел ми изневери.. И не се разделихме за това.. Да, гадно ми беше, но го разбрах..Първоначално написано от HouseMusicBoy
Според мен тва нещо е напълно нормално, защото той не може цял живот да тъпче на едно място
Всеки човек има нужда от разнообразние, било то в работа, секс и т.н.![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Те заради такива като теб и разнообразията ви са плъзнали толкова болести и прочие, щот се скача от клон на клон.
И като дойде времето да имаш дете и то реве в детската стая да му смениш памперса и че е гладно, а мивката ти е пълна с чинии и хладилника празен те чака да сготвиш - ще се чувстваш приятно и ще разбираш мъжа си в момента, че той тъпче съседкатат и например.
Красота
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Взимам те вкъщиПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
![]()
renateee - много глупаво мислиш.Не ми се обяснява сега какво мисля за поста ти. MakeMelaugh добре го е казал.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
подкрепям модераторитесе пак разнообразие .. донякаде да кат си свободен ама кат имаш приятел/ка или съпруг/а ... е не е ли това смисъла на брака да си с някой в добро и лошо ..
Първоначално написано от miminko
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
emi i ti ne si mn umna, ama i toi ne e nai-inteligentniq o6te pove4e dobar ba6ta i saprug!!
Вижте ся всеки човек си е индивидуален и живеем в свободна България, така че всеки има право на мнение и правото да си го изразява
Не може да ме съдите(или който и да било) за това, че аз съм по-различна от вас и мисля по друг начин(който на вас не ви харесва)..