- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прави ли ме това"леко момиче"
И двамата сте постъпили лошо, той даже е по-евтин от когото и да било в случая... Ти сега мислиш за станалото, ама той едва ли. Той няма да си развали семейството. Това може да стане само, ако жена му разбере и не му прости. Аз така мисля.![]()
Как може такива обиди да се сипят може ли такова нещо. Не мога да разбера защо обиждате момичето сякаш вие не сте правили грешки. А към нея искам да се обърна. Факта, че се разкайваш и съжаляваш е достатъчна причина да се освободиш от тези негативни мисли. Никой няма никакво право да те съди, а и ти нямаш право да се самоосъждаш. Не си извършила престъпление, не си откраднала или убила, а до това колко е морално това ти сама трябва да си прецениш дали е добре за твоята крехка психика.
КУРВА![]()
![]()
Не е трало да го правиш!
Before you die you see The Ring...
ми човек.. не мисля, че трябва да взимаш от нас точно мнение щот ти сама си си попитала "прави ли ме лека жена?" Ми прави те.. Рероричен въпрос![]()
много си простаПървоначално написано от samaramorgan
Мъжете понякога не мислят с главите си и тогава цялата отговорност за изневярата пада върху жената, такаче да лека жена си !
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Ти много ли си умна ?Първоначално написано от Ufff
--------------------------------------------------------
Това,че не могат да мислят ги оправдава?Първоначално написано от Dollystar
Нагледах се на простотии-той има жена и дете!Да беше само жената,хубаво!Но айде-ако е само за един път секс (а то няма такова нещо просто,понеже очевидно може да си се обаждате и да се виждате),ще се преглътне.
Той е тъп,това е ясно.
Ама и ти не си по-умна.Разбирам да не знаеше за жената и детето.Ама си,а това променя нещата.
То така се почва-ние няма да имаме връзка,но скоро ще почнете да излизате по-често,да правите секс редовно и то малко по малко си стана връзка.....
Тук няма положение 'само ти си виновна',или 'само той е виновен'
И двамата сте се омазали и това е.
Всичко зависи от това дали ще продължиш така с него,или не......
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Не си лека жена,но си разбивачка на семейства,ти съвест нямаш ли,що не се постави на мястото на жената.Вместо да му кажеш да си гледа детето и да си обича жената,ти си правила секс с него,отказвай се от него и му го кажи тва.Лелллееееее,нз как не те е срам.
+1Първоначално написано от hamilcar
Хич не си леко момиче, даже си си бая тежко .. и ако му направиш едно дете ще станеш велика, защото ще помогнеш за увеличаването на населението на България. Даже и статуя трябва да ти направят. Кажи колко килограма си, за да ти кажа дали си леко момиче, така най-много да ти кажа, че си ку*ва ..![]()
Не e важно да си всичко за всички,а нещо за някого! За света може да си само човек, но за един човек да си целият свят .. !!!
Ти кажи,че грам вина нямаш сега. След години,ако се ожениш и ти го направят тоя номер ще разбереш как живота си го връща.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
те пък кой си?Първоначално написано от MakeMeLaugh
доктор Всезнайко?
Първоначално написано от marti93
Да бе,всички големи моралисти излязохте.Когато мен ме прецакат,аз съм виновна,че не съм успяла да задържа вниманието и интереса на приятеля си,когато друго момиче е в тази ситуация,отново аз съм виновна,защото съм позволила....И пак казвам,че ако не бях аз,щеше да е някоя друга.Отделен въпрос е,че постъпката беше безотговорна и под въздействието на емоция.Не съм съгласна,че съм разбивачка на семействаПървоначално написано от pwnage
тогава защо си направила темата,щом не ти харесват мненията в нея?Първоначално написано от forte89
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Напротив - си си.
И това самоуспокоение е съпер тъпо - ако не бях аз бла-бла. Да, ама си ти.
Като не ти харесват отговорите за какво пусна темата или се надяваше нкой да те поркрепи сега да не ти е тъпо...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Е какво съдите всички да не сте господ или някой прероден ангел хранител осъдител на морала.![]()
^ Иска мнения - получи ги.
Аз съм този, от който иска мнение, както и всички останали пишещи в темата.Първоначално написано от graceless
Проблем?
Аре като няма какво да кажем по темата да си замълчим, а.
Темата приключи мисля да и врътна катинара скоро време.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Абе, що е лъжете момичето и е убеждавате, че всичко е окей, и че не е "лека"? Как може да кажеш, че не си "шаврантия" при положение, че ти го е изпляскал само. Приеми реалността - ако човека беше отишъл на ку*ва щеше да му излезе 50-тина лева, пък теб те е оправил без пари хаха. Недей се самолинчува, просто се явяваш като промоционалнаВземи една и получи ВТОРАТА безплатно
![]()
по принцип всеки си решава той ти е дал телефона така че какво му мислиш той си разваля емейството...
Ако е гарга, да е рошава !