.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 120 от общо 120
    Град
    Враца
    споделям мнението на повечето постове
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Град
    ВаРнАаАа
    Този е адски голям глупак с детенце на 1 годинка тръгнал да изневерява А ти малко акъл в главата нямаш ли? Как може въобще да си такъв егоист и да мислиш само за удоволствието си? Защо никой от вас не се е замислил за горката женица, която си стои вкъщи и си дундурка бебето докато вие се забавлявате?? Не знам дали те прави лека, но ви прави и двамата БЕЗПРЕДЕЛНО безотгворни и егоисти!!! Заслужаваш честно казано някой ден твоя мъж да ти изневери с някоя 10 години по-малка кукла барби!

miminko написа:
    Всеки прави грешки,в сравнение с нея той е миилон пъти по-виновен,тя ппросто се е поддала..
    Всеки прави грешки съмнителнооо ..... лично за мене това е просто ееее ддз изключително долно нещо..... щом от сега е почнал тоя след 6/7 години незнам кво ще е горкото детенце и горката майка тешко им и горко .....
    My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.

Мацка ако кажа че не си курва ще ми дадеш ли номера си Направили сте си кефа, но все пак не ти пожелавам един ден да си на мястото на жена му! Права си че ако не беше ти - щеше да е с някоя друга...най-вероятно платена мацка за 50 кинта/час
    I am not a gynecologist- but I can take a look

Еднозначен отговор няма да получиш. Доколкото видях доста ``критици`` са се изказали преди мен без да оценят ситуацията качествено.

Трябвало е да мислиш. За мен той просто се е пробвал пак и ти си поддала. Това,че има дете и семейство говори лошо,но не само за теб,а и за него.
    В никакъв случай обаче за мен не си ``леко момиче``,просто представата ми за такова не се изчерпва със секс за една вечер.

Принципно,е кофти,че си знаела,че той има жена и дете и въпреки това си преспала с него,но истината е,че той си е виновен и решението и инициативата е била главно неогова. Факт,е че изневерите във всяко семейство са неизбежни. Просто е трудно да пиеш един сорт вино 10-20...г че дори и 4-5! Не те защитавам,не те оправдавам,но не те и виня.

Цитирай Първоначално написано от marti93
    неслушай догматиците,а хора с разчупено мислене,реалистично и полезно !не си к***а ,ти не разваляш семейство,мъжа сам е решил да даде телефона си съзнавайки че е женен ,че може да стане нещо между вас!не си давай надежди че ще бъдете заедно ,избий си го от главата,било е секс,леко отклонение от задължението му на баща и съпруг !ако уважаваш себе си би спряла,защото все някога ще ти писне да бъдеш любовницата,онази втората ,поне аз това бих направила!пък и ако се поставиш на мястото на жена му ще стане кофти ,ако разбереш че мъжа ти кръшка нали така?УСПЕХИ ! \/
    +1

Не си леко момиче, просто си тъпа неориентирана крава. Ако беше леко момиче нямаше после да ти е гадно, нали?!
    Колкото до господина, ако е изпаднал до там, че да се занимава с 10 години по-малки от него глупачки, значи нещо му куца в леглото...
    Burning feathers,
    Not an angel
    Heaven's closed
    Hell's soldout

Супер фен Аватара на Shia
    Ае мъжът е склонен да опита,като му се прави секс с друга.Ако пусне-пусне.
    Момичето е ЛЕКО,тя е знаела от началото,че той е женен и с дете и пак не се е спряла да прави секс с него,въпреки че ЗНАЕ.
    И той е простак,и тя СЪЩО хах
    какво само я защитавате,щом му е дала,а не се е замислила за семейството му и какво може да причини.
    Гузната съвест идва,когато ти дойде мозъка в главата,но твоя е позакаснял много.

Повече от фен
    Град
    София
    Пропаднячка ! Как може изобщо да питаш .. Чесно мислих си , че темата не струва и изобщо да не я чета .. Помислих си "е поредното момиче спало с момче за една нощ" , но все пак реших да прочета .. К У * * А ! Как може да разваляш семеството бе !? Мозък нямаш ли ? Хубаво и било Нека ти е гузно на съвестта до края на живота ти и още повече дано мъжът да не е толкова глупав , че да напусне съпругата си и детето си заради измет като тебе , че Господ да ти е на помощ! И на колко си по между другото
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Той е този, койти има семейство.Той да му мисли.Ти не си виновна с нищо,щом той е позволил това да стане.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Не мисля,че си постъпила грешно.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Всеки със съвестта си
    Не ти си разбила семейството му, не се ласкай.Просто мъжът е бил отегчен от еднообразния секс със съпругата си и от вероятно деформирането й след раждането тяло и е поискал да изчука нещо свежо... А ти, глупавичката, лесничката и евтиничката, си била насреща.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на cookie_master
    тъпа си.човека си има семейство и дете

Град
    |На 3еМяТ@|
    ДА та той има семейство и дете !!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    За мен си евтина и без особен умствен багаж.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Cazzaniga
    Знам че отговора ми се препокрива с повечето други , но въпреки че след години това вече няма да е тайна и семейството на " Приятеля " ти ще се разбие , прекратете всякакви отношения ! И ми е много любопитно след като той е с 10 години по-голям от теб как те привлича ?
    Презервативите не били много безопасни !
    - Е как бе ?
    - Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ха бе тая тема още ли се подвизава тука!!! Спрете вече мисля, че много мнения бяха дадени и то не на място!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си