- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прави ли ме това"леко момиче"
споделям мнението на повечето постове
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Този е адски голям глупак![]()
![]()
с детенце на 1 годинка тръгнал да изневерява
А ти малко акъл в главата нямаш ли? Как може въобще да си такъв егоист и да мислиш само за удоволствието си? Защо никой от вас не се е замислил за горката женица, която си стои вкъщи и си дундурка бебето докато вие се забавлявате?? Не знам дали те прави лека, но ви прави и двамата БЕЗПРЕДЕЛНО безотгворни и егоисти!!!
Заслужаваш честно казано някой ден твоя мъж да ти изневери с някоя 10 години по-малка кукла барби!
![]()
![]()
Всеки прави грешки съмнителнооо ..... лично за мене това е просто ееее ддз изключително долно нещо..... щом от сега е почнал тоя след 6/7 години незнам кво ще еmiminko написа:
Всеки прави грешки,в сравнение с нея той е миилон пъти по-виновен,тя ппросто се е поддала..горкото детенце и горката майка тешко им и горко .....
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
Мацка ако кажа че не си курва ще ми дадеш ли номера сиНаправили сте си кефа, но все пак не ти пожелавам един ден да си на мястото на жена му! Права си че ако не беше ти - щеше да е с някоя друга...най-вероятно платена мацка за 50 кинта/час
![]()
I am not a gynecologist- but I can take a look
Еднозначен отговор няма да получиш. Доколкото видях доста ``критици`` са се изказали преди мен без да оценят ситуацията качествено.
Трябвало е да мислиш. За мен той просто се е пробвал пак и ти си поддала. Това,че има дете и семейство говори лошо,но не само за теб,а и за него.
В никакъв случай обаче за мен не си ``леко момиче``,просто представата ми за такова не се изчерпва със секс за една вечер.![]()
Принципно,е кофти,че си знаела,че той има жена и дете и въпреки това си преспала с него,но истината е,че той си е виновен и решението и инициативата е била главно неогова. Факт,е че изневерите във всяко семейство са неизбежни. Просто е трудно да пиеш един сорт вино 10-20...г че дори и 4-5! Не те защитавам,не те оправдавам,но не те и виня.
Не си леко момиче, просто си тъпа неориентирана крава. Ако беше леко момиче нямаше после да ти е гадно, нали?!
Колкото до господина, ако е изпаднал до там, че да се занимава с 10 години по-малки от него глупачки, значи нещо му куца в леглото...
Burning feathers,
Not an angel
Heaven's closed
Hell's soldout
Ае мъжът е склонен да опита,като му се прави секс с друга.Ако пусне-пусне.
Момичето е ЛЕКО,тя е знаела от началото,че той е женен и с дете и пак не се е спряла да прави секс с него,въпреки че ЗНАЕ.
И той е простак,и тя СЪЩО хах
какво само я защитавате,щом му е дала,а не се е замислила за семейството му и какво може да причини.
Гузната съвест идва,когато ти дойде мозъка в главата,но твоя е позакаснял много.
Пропаднячка ! Как може изобщо да питаш .. Чесно мислих си , че темата не струва и изобщо да не я чета .. Помислих си "е поредното момиче спало с момче за една нощ" , но все пак реших да прочета .. К У * * А ! Как може да разваляш семеството бе !? Мозък нямаш ли ? Хубаво и билоНека ти е гузно на съвестта до края на живота ти и още повече дано мъжът да не е толкова глупав , че да напусне съпругата си и детето си заради измет като тебе , че Господ да ти е на помощ! И на колко си по между другото
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Той е този, койти има семейство.Той да му мисли.Ти не си виновна с нищо,щом той е позволил това да стане.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Всеки със съвестта си![]()
Не ти си разбила семейството му, не се ласкай.Просто мъжът е бил отегчен от еднообразния секс със съпругата си и от вероятно деформирането й след раждането тяло и е поискал да изчука нещо свежо... А ти, глупавичката, лесничката и евтиничката, си била насреща.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от MakeMeLaugh
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Знам че отговора ми се препокрива с повечето други , но въпреки че след години това вече няма да е тайна и семейството на " Приятеля " ти ще се разбие , прекратете всякакви отношения ! И ми е много любопитно след като той е с 10 години по-голям от теб как те привлича ?
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
Ха бе тая тема още ли се подвизава тука!!! Спрете вече мисля, че много мнения бяха дадени и то не на място!!!