.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Кипър 4:1 България .. отзиви

значи след тоя мач се разочаровах напълно .. може да давате мненията си тук..
    значи моето мнение за мача е следното.
    В началото стояхме добре на терена с изключение на защитниците , създавахме добри положения пред кипърската врата но нямахме и късмет.
    Защитата ни е пълна трагедния .. К.Стоянов въобще не се включваше от дясно в атаките , докато В.Минев от ляво се опитваше да направи к'вото може.
    И.Иванов и П.Николов - не искам да ги коментирам защото не показаха с нищо, че са за националния.
    Благо Геогриев и Ст.Петров играха много добре и всички по опасни атаки бяха създадени от тях.
    Марто Петров също се стара да играе и допринесе с к'вото може , Бербо се опитваше да показва техниката си , макар и да отбеляза 1 гол не се отличи с кой знае к'во докато Божинов го запомних със хубавия пас към Мартин Петров когато ударихме първата греда.

Играч на Мача: Димитър Иванков , жалко че се контузи.

Очаквам и вашите мнения :]

Супер фен Аватара на WrongLife
    Ами тотално разочарование. Защитата е драматична и остави Иванков и Михайлов без шансове при головете. Халфовете са дупка също. Според мен Благо нямаше късмет.
    Играчи на мача : Благо и Бербатов

Супер фен Аватара на WrongLife
    Ами тотално разочарование. Защитата е драматична и остави Иванков и Михайлов без шансове при головете. Халфовете са дупка също. Според мен Благо нямаше късмет.

В интерес на истината на 4тия гол нервите ми не издъжаха и напуснах кръчмата, в която бях.. макар и да очаквах загуба, като се има предвид, че кипърският футбол доста отдавна ни изпревари... а за мен сме си виновни само ние, проблемите са доста по-нависоко от играчи и треньори, така че няма кво да ги съдя тях.
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Re: Кипър 4:1 България .. отзиви

toq ma4 me razo4arova napulno.Nqmam dumi

Чорбарите нали много ги искахте в националния, нали бяха звезди? Иван Иванов, който беше засегнат от това, че го викнаха за младежите, а не при мъжете, се представи на отлично ниво! Направо беше феноменален! Цигането Стоянов(цецека) също показа, че притежава изключителни качества. За съжаление с този треньор, с това отношение към другите отбори и тези футболисти нищо на никъде.

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Да те преди да играят така наречените "чорбари" сигурно играехме добре а? Всичко е замислено ! Сега повече няма да ги викнат в националния ! Е неможе изведнъж да ги викнеш понеже виждаш колко си абен и си взел некви негодници ! Тия момчета имат 3 мача за националния ! Вие какво искате ! Просто целия отбор е една голяма пародия ! К У Р ЗА БФС !

Support your local club!!!

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Преди около 15 години биехме Франция, Аржентина, Германия, Мексико, Русия... Когато Кипър падаха от всички. Сега ни бият с 4:1 тъй че след време победа над Лихтенщайн или Сан Марино ще е сериозен успех

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Докато мен не ме викнат в националния, ще падат...

Повече от фен
    Във връзка с болният лефскар.Обвиняваш само цскарите нали?Кой искаше да викне Мъри?Можеше единствено М.Венков или В.Илиев.С последният са в конфликт и за това не го вика(и голяма грешка).Ето ги и мойте отзиви.Играхме много слабо в защита и халфовете не се справиха добре в дефенс.За първият гол имат вина К.Стоянов,че го допусна да навлезе,но и трябваше да има подкрепа и от полузащитата,някой отзаде трябваше да го покрие.След това като я центрира топката ниско по земя,имаше фал с/у Николов и после Минев направи голямата глупост и остави топката да мине буквално до него и да отиди при нападателя на Кипър който вкара гол.Също така Иванков малко необидително се хвърли доста по рано преди да е стигнала топката до играча и по този начин онзи не я би по земя а си го прехвърли направо.Вторият гол беше цялостна грешка на защитата най-вече на Николов ,че не го покри.Третият гол беше подарена топката от Ст.Ангелов(който игра изкл. слабо в този мач,и не само в този).Той даде такъв силен и спорен пас към И.Иванов който се опита да я достигне и неможа и така вкараха гол.Някой ще кажат ,че И.Иванов е сгрешил.Еми не е така.Тъй като футболиста на Кипър е на скорост,а И.Иванов е единственият му съперник ,щеше да го мине,тъй като защитника е на едно място и трудно ще направи бърз старт.А както се и видя нападателя беше най-бързият в състава.Четвъртият гол вече си беше грешка на Иван Иванов,който неможа да си спре топката,но и без това шансове нямаха...Благо направи добър мач,но нямаше късмет в завършващите удари.Ст.Ангелов много слаб мач.Ст.Петров с 2-3 чудестни паса и нищо повече.М.Петров и той така.Божинов не се вкл. добре.Бербатов игра стабилно,показа класа и нюх.К.Янев влезна и с голямо желание игра и показа ,че има място в отбора.Домовчийски с нищо не показа,че е за националния.Дори не можа един точен пас на 1 метър да направи.Н. Михайлов нямаше шансове при 4-тия гол.Според мен грешката е най-вече в тактически план .Мъри не се справи добре.ВЪН ОТ НАЦИОНАЛНИЯТ МЪРИ И НАСКО!1.Грешка при постройката на защитата 2.Грешка при нареждането при статични положение.Неможе К.Стоянов да пази 2-рия най-висок,а Бербо да пази полузащитник,след като той трябва да пази защитник! 3.Пускането на Домовчийски,еми неможе да разчитаме на вдървени футболисти,Кипър разчитаха на бързи футболисти и се получи,имаше една страхотна опция-И.Стоянов (който стана баща вчера.Да му е честито момичето,2 часа преди мача).Видяхме ,че изпитват проблеми в защита Кипърци към бързите топки ,но и ние сме бавнички,един М.Петров не стига...

Това са отзивите след мача.
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

Град
    asfasfasfasfasfas
    Чудно какви ще са отзивите като се очакваше да е хикс тоя мач... >.>
    Даже някой казваха, че ще е 2...

Супер фен
    Както някой беше казал, трябва да се радваме, че е само 4:1... За всички е ясно, че националният ни отбор по футбол е НЕКАДЪРЕН. Колкото и антипатриотично и болезнено да звучи това е истината. Това е Кипър бе ебаси, смeeeeeeeex. Чудя се в момента колко ли би завършил сериозен мач Германия, Бразилия, Англия-Бълария. Сигурно 10+:0. Какво има да се коментира въобще - позор.

Каквато ни държавата,такъв и футболът.
    Да не казват,че само Левски били "евроидиоти"...
    За мен причините са комплексни.Не може да се хвърля вината само върху играчите или само върху треньора.Видяхме колко треньори и футболисти минаха напоследък през националния и все същото...
    Просто се примирете,че няма как първенството ни да е слабо и да имаме силен национален отбор.

просто докъто не се уволнят всички тея тикви който само прибират пари няма да се получи нищо... и да ни назначат един германец за трениор и може да стане нещо..

трябва да сме големи мазохисти, да търпим насраско и мъди

Цитирай Първоначално написано от WrongLife
    Съгласен съм с wronglife ..

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Пламен Марков човека го уволниха за загуба с 6:1 от Сърбия в приятелски мач,а Хасковският каун още го траят след този резил вчера. Докато Перуката е в БФС ще сме си все толкова трагични.

Все ми беше тая за тоя мач. Хубаво е, че бихме ама предишния мач просто

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си