.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    И на мен не ми се е случвало.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Град
    Okinawa
    На баба и се бяха обаждали и й разправяха някакви неща, че братовчед ми блъснал някакъв човек ( той сега е на 23 и още не е карал курсове, да не говорим за книжка..), а в същото време той стоеше до нея и чакаше да затвори, за да говори по телефона
    Бабчето добре ги нареди.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Romance
    На баба и се бяха обаждали и й разправяха някакви неща, че братовчед ми блъснал някакъв човек ( той сега е на 23 и още не е карал курсове, да не говорим за книжка..), а в същото време той стоеше до нея и чакаше да затвори, за да говори по телефона
    Бабчето добре ги нареди.
    Н. на 23 ли е?

Град
    Okinawa
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Цитирай Първоначално написано от Romance
    Бабчето добре ги нареди.
    Н. на 23 ли е?
    има брат.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    не. ама на баба ми и беха звънели некви и са се представили,че са от некое РПУ и аз съм блъснал с колата некво дете и са съм в районното и трябва да плати 50 бона за да ме измъкнат и жената се беше стресирала много
    те тия мишоци са си партия с ушевите,оттам взимат информацията,която им трябва
    Даа, даа при нас беше същата история един от пътите... Само, че не бяха казали директно "еди кой си е блъснал човек", а мрънкали такива и чакали баба ми да каже нещо... тя докато се усети и без да иска казала "Ванчо, ти ли си?" и те оттам заразправяли историято с блъснатия човек
    След това дядо ми им беше вдигнал един път и му бяха казали, че сина му е катастрофирал, а той е бил до него в същия момент Естествено е имало мощно псувня
    Сега на скоро пак бяха звъняли с предтекст историята на автора - печелите плазмен телевизор
    Не знам, аз винаги съм се чудила как има хора, които все още им се връзват ?! Толкова много е говорено и по телевизията, и по вестниците е писано и пак има наивни хора, които им вярват... Не го разбирам аз това нещо... са пенсионери - ок, ама колко глупав трябва да си, че да повярваш на подобно нещо?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

на мен ми звъняха миналата седмица и 1 мъж .. плачеше и ми вика: ''Ало.. дъщеря ви и супруга ви катастрофираха .. " аз затворих телефона понеже аз съм дъщерята в къщата

Град
    Somewhere...in The sea...
    Нито аз, нито мои познати са получавали подобни обаждания. Но ако се беше случило, съм сигурна, че щяха да изядат доста наредби.
    Аз все още съм жертва единствено на психопат, който ми звъни и пише смс-и от години. При положение, че съм "общувала" (силно казано) с него за последно (единствено) преди 4-5 години.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Случвало ми се е да ми се обаждат и да ми казват,че съм спечелила телевизор.На въпроса "Как?" ми отговориха,че просто съм го спечелила от томбола.Искаха мои лични данни и след като не им дадох казаха,че съм спечелила ДВА телевизора.На третото позвъняване лично баба ми ги напсува по доста невероятен начин...

Град
    Варна
    За щастие не

Супер фен Аватара на Shia
    Мхм един с някакъв странен акцент ме разпитваше къде съм имала окосмявания и колко по точно(бях лапе на 10-11) и аз се смутих много яко тогава и после ме пита колко джобни са ми давали на месец и аз им отговарям някаква нижтожна цифра,колкото за вафличка и той "Искаш ли да изкарваш по 100лв. на месец".Аз си продължавам да съм смутена и той ми вика,че е шеф на баща ми на борсата и реакцията беше WTF ??? .

Оплаквам се на наще вечерта и те
    -Как така.
    На следващия ден идва баш шефа на баща ми в нас да носят месо и аз се стреснах,ама като заговори гласа му не отговаряше.

Дядо ми беше обран от някакъв циганин.Идва някакъв при него и вика,че баща ми му дължи 5лв. и пита дядо ми къде се намира баща ми.Дядо е прост и го кани в дома си,без да го познава без нищо по наслов
    -Аз ще ти дам 5лв все едно,че синът ми ти ги е върнал.
    Отива в другата стая за време пари,ама си оставил събраната пенсия пари на леглото в другата стая( 1 600лв.) и циганина ги взима и бяга.
    После дядо ми обвинява нас,че ние сме виновни,че са изчезнали парите му,щото не сме го придружили до пощата,а то аз на даскало,всички други на работа,ама ние сме си виновни.

Мега фен
    Град
    Earth...
    да

вчера ми взеха близалката

Голям фен Аватара на TrustNobody
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    А също - не виждате ли от кой номер ви звънят, бе? Запиши си номера и после въртиш на куките да споделиш цифрите, за да се занимаят те с него...
    моя домашен уж изписва цифрите на номерата,ама тея гадини звънят от някакви кодирани телефони или нещо подобно и вместо цифри има букви

Цитирай Първоначално написано от TrustNobody
    А също - не виждате ли от кой номер ви звънят, бе? Запиши си номера и после въртиш на куките да споделиш цифрите, за да се занимаят те с него...
    моя домашен уж изписва цифрите на номерата,ама тея гадини звънят от някакви кодирани телефони или нещо подобно и вместо цифри има букви
    на мен ми звъняха от скрит номер

Аз лично не съм ставала, но една съседка за малко щеше да се върже на едни такива, тъй като преди време беше участвала в томбола. Ама се усети жената. По-брутално е, когато ти звънят и се преструват на твой близък, който се къса от рев, защото бил катастрофирал ми му трябвали пари. Най-тъпото е, че възрастните хора веднага се връзват "Ама, Пешко, ти ли си, бабе?", измамникът само потвърждава и...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    A, съдба.
    На мен като ми звънят накрая се оказва, че наистина съм спечелила нещо.
    Иначе - не. Не съм ставала жертва на телефонни измами, нито някой мой роднина... сигурно се дължи на факта, че домашния не го дигам при никакви обстоятелства,а и още се чудя за кво ми е.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    комшиите са куки... през курО ми е за всички простотии които стават в района

Мега фен Аватара на SunSmile
    Цитирай Първоначално написано от TrustNobody
    И да им знаем номерата пак няма значение, щото не е никак лесно да имат 10-тина карти минимум и да ги захвърлят
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си