- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета На колко години за пръв път ви докосваха по...
Hxhah Аз Като станах на 18 минах на ЦС СоурсПървоначално написано от SasHeTo0
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
пак наспамвате тематаПървоначално написано от daehuu
Мисля, че няма да имат край..Първоначално написано от xHARDCANDYx
От къде да знам аз кой ма е барал и на колко съм била..
Пу..![]()
![]()
![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
+ ...Първоначално написано от beyonce21ashanti
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ужас...
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
Абе още в детската градина имаше едни мании, та се събирахме тайно голички. Та знам ли, сигурно на към 4-5 ще е да е било. Ама ни беше любопитно на всички и така.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз хванах сестра си на 4 годинки,когато се къпехме заедно
Първоначално написано от AwwwSugar
Първоначално написано от renateee
Лоша ралта ... как така няма да знаеш кои те е пипал и кога ... аз съм вече наа 21 почти и си помня коя кога ми го е барала, а не са 1 или 2 за да не ги помня ... таа как така не помнишВероятно темата няма в предвид случайно или с едно пръстче да та боцнат само по едната устна през панталона
Кога си позволила на някои да те докосне по доста по интимен начин
Иначе не мисля че темата е мн стоиностна не ме разбираите погрешно ии относно момичето което цитирах ... не искам да те обидя
![]()
на 15 .. на голо сис пръстчета и ала бала
![]()
Защо?Тя ми е сестра,все пак.Първоначално написано от Lettuce
Първоначално написано от Lettuce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е по извратени типове от вас двамата НЯМА...!! Ше пипам бебета на 4 г. по ------ вие нещо сте мръднали ми се струва! Хлапета,фанете си намерете МОМИЧЕ...с стига шото скоро ше си имате бебе от сестра си,както сте тръгнали !
![]()
![]()
![]()
![]()
На 15, при първия ми път![]()
блахахахахах разби направоПървоначално написано от Lettuce
И що да не се пипат децата, и аз като бях в детската градина беше лудница, но не знаехме точно какво правим, само знаех, че ми е хубаво да ме пипат
Дори такава тема направих, ако искате, пишете там
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
На 13 през гащите и на 14 на голо.
Защо те интересува?![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
То след време единствената смислена тема от тоя род ще бъде "На колко за пръв път създадохте тема която започва с "На колко"?"Първоначално написано от Extremescream
Още не съм дала на никого ... няма и да дам в близките 2-3 години![]()
Btw на 13 съм
![]()
На два пъти отлагаш .... НА ТРЕРИЯ ... Г-О-Р-И-Ш [!] ;]
Аз смятам да направя тема "На колко години за пръв път ви докоснаха по циците ? " .....
Аман вече от такива теми ...![]()
--------------------------------------------------------
ам за първи път момче ме докосна през дрехите можеби 7 клас ,ама нищо сериозно и нищо неусетих,бях в 8 клас някъде на 15г., когато момче ме докосна на голичко и определено беше много приятно и определено се възбудих за първи път и година по -късно го направих за първи път в 9 клас.Първоначално написано от Titanic_baby