- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета На колко години за пръв път ви докосваха по...
на 15 .. а за чувството .. емии няма как да го опиша ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
"едно такова убаво, ааууу"Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
мм няма да ми стигнат думите ..Първоначално написано от hoooodyhoooooo
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Лоша ралта ... как така няма да знаеш кои те е пипал и кога ... аз съм вече наа 21 почти и си помня коя кога ми го е барала, а не са 1 или 2 за да не ги помня ...
---
хехехей играча не са 1 или 2 за да не ги помня - моля ти се батко А'Е малко по-сериозно
![]()
Mи наистина може да помни, кво, и аз помня, като се замисля, но да конкретизирам в дати ще ми дойде малко зор![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
на 10.Тоя отговор достатъчен ли е?![]()
Не се заричай, не се заричайПървоначално написано от misheto0o619
Не се знае кога ще ти доскучае самичка и ще ти се прииска. Пък и няма нищо лошо де
![]()
+Първоначално написано от misheto0o619
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Ами като са се родили, и после всеки път като пикаят
Първоначално написано от majestic001
Pain is inevitable. Suffering is optional.
hm... на 16 и няколко месецамного ме беше срам,но пък се почувствах странно хубаво
![]()
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Ами с мое позволение -на 15 (;
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Първоначално написано от AwwwSugar
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Странно хубаво - хареса ми :P Много е хубаво даже хихи :PПървоначално написано от PepSsSi
![]()
Уви време за мастурбация отновоПървоначално написано от g0sheto94
за четвърти път днеска ше ми е ..
![]()
Ставаме двамаПървоначално написано от g0sheto94
![]()
На 15 то не беше само докосване нещо повече от това![]()
![]()
Ако не си пипана още не значи, че темата е глупава. Дори е много добре да се направи в световен мащаб подобна анкета.Първоначално написано от xHARDCANDYx
Мразя само две неща на света- расизмът и негрите
Горката, преди това не ти ли ги сменяхаПървоначално написано от c0ci
![]()
сиг на 6-7 като си играхме на чичо доктор с едно момченцене че тогава съм осъзнавала какво правя
![]()
а иначе - на 14![]()
...it's the first day of the rest of your life!![]()
![]()
![]()