Цитирай Първоначално написано от BrainPants
Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
Няма да цитирам, защото ще стане прекалено дълго.
До BrainPants

Момиче съм, няма да правя секс с метълка и не ми пука дали би ме задоволила сексуално.. А метъл момче няма й да погледна, камо ли да имаме полов контакт. Та така, к'во ми пука как правят секс...
Ние говорим за това, как изглеждат. : )
Ако кецовете, обиците на 100 места по фейса и прочее те карат да получаваш ерекция по улиците, не знам за тебе... Без да си ме питал, ще ти кажа, че за мен секси са момичета а ла Черил Коул, Меган Фокс и пр. Няма смисъл да ми обясняваш коя какви операции има. Няма смисъл и да ми разказваш за всичкия Фотошоп, грим и т.н. Да, сигурно по доста от красавиците има известни манипулации. Но неоспорим е фактът, че повечето мъже желаят такива жени. Не отричам и изключенията. Но тук говорим за стила, така че да не се откланяме повече.
И относно курвата, дето умира от студ по улиците... Както споменах, не одобрявам ИЗОБЩО голотата. Одобрявам елегантността и женствеността, които метъл стилът изключва. Колкото до бирата и алкохола - колко аз пия не е важно, но всичките ми приятели момчета смятат, че да гледаш мацка да надига като мъж някаква огромна халба, си е грозно.
ТИ СИ БЕЗМОЗЪЧНА... моля те чети... казах и емоционално... ама смешна си
Пиши по-грамотно и тогава казвай, че съм безмозъчна, идиот такъв!!!
Яд ви е да приемете истината в поста ми... и затова мене обвинявате! Айде кажи защо съм безмозъчна, а?! Май много сложно съм си написала коментара?! Или друг е проблемът?

BladeOfMySoul, хареса ми как постави въпроса за желанието на човек, да се впише в някакви граници. За мен специално - просто харесвам с тялото и искам да го подчертая. А това за токовете - не е трудно, когато са по-дебели или пък направо платформи. И не мисля, че е само за официални случаи... Вие в даскало само с кецове ли ходите?!

Wildchildd, тя самата авторка кога се е вясвала за последно в темата? И какво ще рече изразът "на вена"? Пак някакви депресарски и кървави истории искате да приписвате на хората, а? Ма вас само това ви вълнува...

Цитирай Първоначално написано от BladeOfMySoul
(и метълът не е стил).
Наричам го така поради начина, по който повечето метъли се облича. Освен това авторката се колебае за стила си, а приятелите й искат да се облича по съответния начин. Тъй че условно - метъл стил.

Айде чао; а авторката да си погледне темата скоро. :P