- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвет...
Може да ви звучи тъпо, смейте се колкото искате, но... Първо - на 16 години съм, второ - знам дотатъчно за секса и т.н., ала... Досега не съм го правила, нито фреска, нито нищо..Обаче съм с едно момче от много време, след два месеца става година. И искам поне малко кефа да му направя... Въпроса ми е за френска. Ще правя каквото ще правя, ама как да започна, нали тооо... Как да му покажа, че искам.. Не че ако му сваля дънките и го тръшна на леглото няма да разбере, ама...
![]()
Оф божееееееееееееееееееееее
Аман..
Толкова ли е сложно да му кажеш
Копеле ще ти направя такава свирка,та няма да остане капка сперма в теб!
не се изказвай неподготвен,прасе
1. Можете да поговорите по въпроса за секса и намеренията си (явно не сте още)
2. Можеш просто да го изненадаш някой път,като сте на саме някъде.. целувате се,галите се и дали ще действаш с ''тръшване на леглото'' или бавно ще се движиш към целта... си е твоя работа.![]()
Аз ти предлагам тази идея.Значи
1.Останете някъде сами
2.Почнете да се целувате
3.Целувай постепенно все по надолу и по надолу
4.Отвори му ципа и го барай
5.Вадиш му го
6.Слизаш постепенно надолу,докато не стигнеш връхната точка на целта ти
7.Целуваш му го леко,после го облизваш и го лапашбавно и работиш с езика и постепенно ускоряваш
успех,покажи клипче да оценим работата :Д
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Не си ли малко нахален?Първоначално написано от MiRaCuLiX
Той човека ще си я оцени сам..
![]()
едно мерси поне кажи за съветите бе
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Той-да ами ние? Б*хти егоиста!Първоначално написано от sladkobebche999
![]()
По темата: Съгласен съм с MiRaCuLiX
Westside rollin' all day, every day
Абе ще видим..Иначе мерси..
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
драсни едно лично съобщение :ДПървоначално написано от sladkobebche999
пхахх..![]()
и аз тва викам..Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Казваш му точно така : А бре ей член прост. Искаш ли да ти духам или да те пращам у пичку материну.
В този форум всички са разгонени, но дотук !
С тоз твой опит най много да се разпищи и да те изгони.
Значи виж сега,пращаш SMS на номер 6969 с текст SVIRKA и ще получиш подробни указания от екип свирколози,чекиджии и маняци.Успехчитъ!![]()