.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Всеки момент можел да умре ехааа
    Цигарите не са най-годаното нещо което може да си причиниш . Те са най-безсмисленото .
    Единственото нещо за което мога да си призная че без него не мога .
    phah самозалъгвай се ,самозалъгвай се

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    знам ко става, но не ми пука ^^ ще дърпам цигари и хаш докат пукна

Цитирай Първоначално написано от IRON661
    Цигарите не са най-годаното нещо което може да си причиниш . Те са най-безсмисленото .
    а ти колко си тъъп
    phah

Голям фен Аватара на 50cent
    еми то и аз съм пушач и самия аз препоръчвам да не ги почвате щото са лаина ама ако си щурак кат мен квото и да си говорим нищо няма да стане апък и голяма работа ся веднъш се живее като видя че имам проблеми с цигарите ще нямалям постепенно докъто не спра

Супер фен
    Град
    България
    Знаем, какви са рисковете, спокойно. Какъв си ти, че ще ми казваш дали да пуша или не? Това за умирането беше много тъпо. Ти също можеш да умреш, докато спиш (недай си Боже) така, че не е гаранция, че като не пушиш и не пиеш, ще живееш по-дълго!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Щтото успокояват ето за това пуша Ако ще белия дроб бембян да ми стане няма да ги откажа Пробвай ве,ше ти хареса.Доволен шъ устаниш .

По темата: Не пуша,защото родителите ми са пушачи и са ми казвали,че не си заслужава да опитвам.Дърпам на седмица по 2 ейтака за газарлък,но нищо повече .Кой квот прай,за него си го прай.Така,че по добре пусни тема за вредните храни в България.От това поне всички нагъваме,като си мислим,че се "храним"
    И после пускаш теми 'що те бият в даскало.. еми е т'ва е отговора, гЪзар. бтв нали знаете кои са най-големите гъзари ^^

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Знаем, какви са рисковете, спокойно. Какъв си ти, че ще ми казваш дали да пуша или не? Това за умирането беше много тъпо. Ти също можеш да умреш, докато спиш (недай си Боже) така, че не е гаранция, че като не пушиш и не пиеш, ще живееш по-дълго!
    Виж тука си прав, ама що да си вредиме сами?

а ти колко си тъъп
    Гадно е като другия е прав нали? И се чудиш какво да кажеш, затова пишеш нещо от тоя род

а ти колко си тъъп
    Гадно е като другия е прав нали? И се чудиш какво да кажеш, затова пишеш нещо от тоя род
    Сигурна съм,че си седнал
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Да знам какво става вътре в мене, но ги пуша. Просто така искам, да не мислиш, че твоите бели дробове са по хубави от моите?! Лъжеш се..
    И не знам дали го знаете това, но една баба в Япония е починала на 103 години и е била пушачка.

Re: знете ли какво става във вас докато си пафкате

Според мен пушенето е най-тъпото което може да си прични (след наркотиците разбирасе) тва , сам да се тровиш е ебати глупоста! Имам един вапрос и искам някой пушач да ми отговори.Дokато пушите знете ли кво става във вас:развалят ти се дробовете и особено при подрастващите им спира растежа (тоес ако сте почнали на 14 дробовете ви, като станете на 18, ще са ви почти със същитя рамер),може та хванете рак на белите дробове , което е почти неизлечимо , урежда ви се мисловната дейност , ограничава ви физически и т.н.Много ми е интересно как некой може спокойно да си пафка като знае ,че всеки момент може да умре на място.Чакам отговор
    човека с аватара на скарфейс ....

i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Цитирай Първоначално написано от GodLovesYou
    Според мен пушенето е най-тъпото което може да си прични (след наркотиците разбирасе) тва , сам да се тровиш е ебати глупоста! Имам един вапрос и искам някой пушач да ми отговори.Дokато пушите знете ли кво става във вас:развалят ти се дробовете и особено при подрастващите им спира растежа (тоес ако сте почнали на 14 дробовете ви, като станете на 18, ще са ви почти със същитя рамер),може та хванете рак на белите дробове , което е почти неизлечимо , урежда ви се мисловната дейност , ограничава ви физически и т.н.Много ми е интересно как некой може спокойно да си пафка като знае ,че всеки момент може да умре на място.Чакам отговор
    човека с аватара на скарфейс ....

едното няма нищо общо с другото........

Град
    В.Търново
    Чесно ли се увреждал белия дроб?
    Смяаатааай...

Значи..
    1во
    Пушачите не са неква друга раса, може ли без дискриминация ако обичате. Благодаря.
    2ро
    100% от пушачите ЗНАят че им вреди.
    80% от тях знаят Колко.
    но така или иначе, когато си зависим (каквито вие не сте) не може да съдите защото нямате представа за какво става дума.
    3то
    Цигарите вредят на АБсолютно Всички Органи, не само на белия дроб.
    На очите ако щеш, да не се впускам в подробности, нека просто кажем че съм преподавала по училищата всичко което има да се знае за цигарите, по програма.
    4то
    Всеки прави каквото си иска с живота. Той може да не знае, но ти си гледай собствения гъз, защото насила хубост не става.
    5то
    Мацките които искат да останат красиви за по дълго е желателно да си изхвърлят госпожица Монро от чантите.
    6то
    Пичовете които не искат проблеми с половата система, могат да направят същото с Борото.
    7мо
    Пасивните пушачи (тези които се задушават по кафетата, клубовете, партитата и училищните "пушални") имат същите шансове да получат рак на белия дроб колкото дори и ПОвече от пушачите, защото с една дръпка ти поемаш определено количество, а това което издишаш е 80% от тази дръпка, демек този който го вдиша е в г*зъ.
    8мо
    Аз не пуша редовно, но пуша.
    И мога да спра винаги.
    Моя съвет е, който каквото иска това да прави. Ако ви е слаб организма, не го тровете, защото ще ви засегне.
    И последно..

питаха ме следното:
    Ако знаеш че следващата цигара която изпушиш ще е тази която ще зароди ракова клетка в белите ти дробове.. ще я изпушиш ли?

До ден днешен не знам как да отговоря на този въпрос.
    Повечето се отървават с : Не или Да ама никой не знае...
    Това не е отговор за мен.

Ами и на мен не ми е приятно да гледам как баща ми пуши по една кутия цигари на ден ама нищо не мога да направя. Това си е негов избор и не мога да му се меся само рискувам ако го направя да го ядосам. Той много добре знае какви са рисковете ама явно не му пука кой знае колко. По едно време се бе мъчел да си спре ама не можа. Според мен хората които пушат не че им харесва да го правят просто им е като лош навик който никога няма да спрат да правят.

Аз лично пуша от 3 години и се опитвам да ги спра. По едно време ги бях спряла за 6 месеца, но всички около мен пушат и не е лесно. В момента съм спряла да си купувам цигари и повече не смятам да го правя. Да пуша по 2/3 цигари в седмицата покрай приятелите в училище и гаджето. За жалост още от както съм се родила съм пасивен пушач. Майка ми е пушила докато съм била в нея, пушила е докато съм била бебе както и баща ми, продължават да пушат, всичките ми приятели също, гаджето и той, баба ми...около мен все пушачи няма оттърване.
    Kun min

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...

Пушат, щот си мислят, че са гъзари бе човек. Няма смисъл да им обясняваш каквото и да било. Са гледай и мен как ще нападнат. На по 14-15 години се мислят за големи, и всичко забучило цигари в устите...смях...
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

Цитирай Първоначално написано от clever
    остави ги ве
    животът си е техен
    те ще си решават дали ще си пазят един от най-важните органи в организъма си или ще предпочетат да умрат в страшни мъки та 30 ..
    +1
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Град
    В.Търново
    Най-трудното нещо на света е да спреш да пушиш, ако наистина редовно пушиш.
    Най-вече защото това означава да започнеш тотално нов различен живот.
    Всичко, което си правил преди ще те свързва с цигарите.
    На кафе с цигара.
    На парти с цигара.
    С приятели, с цигари на кафенце.
    Сутрин кафенце със цигара.
    След ядене, цигарка.
    Много е трудно да се спре нещо, с което живееш (или умираш със) всеки ден..

знам какво става "вътре в мен", но не мога да ги спра ..
    Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
    Never say "i love you" if you don't really care.
    Never talk about feelings if they aren't really there..

да определено знаем кво става вътре в нас.. и тея работи ,че се пуши от гъзария са тотални простотии .. ти като толкова си се запритеснил просто недей да пушиш и готово..

...

гледай си в паничката и ги остави да си пушат.. аз също не пуша и знам че не мога да накарам някой да ги спре.. така че рано или късно ще разберат че цялта тая история с цигарите е един голям прав корав..
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Някои хора не ги интересува какво става в тях докато пушат, а просто им харесва и го правят.Ти неможеш с тази статия да промениш кой знае какво.Винаги ще има пушачи.И такива които мразят цигарите..

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    ако му пукаше на някой, дося да ги е спрял ...
    !!!!

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    In the middle of Nowhere
    Wow..Не знаех...Каквото и да става за сега не мисля да ги спирам..Мисълта,че няма да мога помириша дима,да усетя вкуса им,да запаля първата цигара за деня,да издишам пушека,вкусът и изобщо цялото удоволствие от една цигара..Като си помисля,че няма да го има това и сякаш светът ще свърши..

П.П. Това си е лично мое мнение,бих желала да не ми казвате,че съм луда,че сама си бредя и другите изтъркани фрази,които вървят в комплект...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си