- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коса - бърз въпрос.
Аз я мия през 3 дена,понякога 4.Но използвам шампоан и кристали ...
дамс вярно е омазнява се и още др работи по добре през ден отолколкото секи ден
Даммм ... Вярно е!
От всекидневното миене косата започва да се омазнява хипер бързо,а и покритието на косъма се прецаква тотално![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ми незнам, но мисля че когато косата ти се омазнява, по добре да я миеш по често иначе сърби и може да се получи инфектиране на кожата на главата. Мисля че нищо няма да и стане ако се мие всеки ден. Подобрява се самочувствието, действа тонизиращо и успокояващо на кожата на главата!!!
Аз съм същатаПървоначално написано от Pepincetyy
ем да ти кажа ако ти се омазнява по-бързо е добре да я миеш всеки ден ..
както вече някой каза- чистата коса е здрава![]()
косата се мие пое през 2 дни, ест ако се омазнява прекалено бързо може и през ден, но колкото по често си мието косата толкова по се омазнява. не е полезно да се мие вс ден! мога да дам един съвет за не толкова мазните коси : редувайте шампоана с бебешки поне 1ж седмично, с по мазните коси се съмнявам да има ефект защото шампоаните за бебчета са с по-слабо измивно действие, но за сметка на това имат минимално съдържание на химикали![]()
не е важно колко често, а с какво, така, че не е вредно, зависи с какво я миеш... аз моята през ден, максимум съм я държала 2 дни... просто става все едно съм си топнала косата в олио...
времет0 тu uztuча