- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета,защо сте такива?
Защото жената не пуска единия докато не хване здраво другия. Не знам при теб какъв е случая,но често е такъв - зарибява един (Пешо да го кажем) много време,въпреки че е с друг (Кънчо да го кажем) и накрая зарязва Кънчо и тръгва с Пешо...А после ние сме лайна...Б*си шита.Първоначално написано от majestic001
Westside rollin' all day, every day
Е може ли така да говориш????????????????????????????????????Първоначално написано от Bixel
...А знаеш ли кое е най-лошото...?...че ще продължаваме да им се доверяваме..колкото и да боли после,зашото на нас пък(или поне на повечето жени) това ни е заложено....Първоначално написано от mOBSCENE
"Реалист съм",казваш ти....това казвам и аз!
Трябва да си изключително глупава/тъпа, че да не се усетиш кога те въртят.
Още преди да тръгнееш с някой си проличава какъв и какво иска с теб.
Ама вие като се "влюбвате" от първата среща или две така става...
Сами си го докарвате това.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Да ти кажа и жените не сме цвете за мирисане понякога
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Да ти кажа, така еПървоначално написано от Extremescream
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
НЕ МИ СЕ Е СЛУЧИЛО!ГЛЕДАМ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ПОЗНАТИ И ПРИЯТЕЛКИ..БОКЛУЦИ СТЕ И ТОВА Е ГРОЗНАТА ИСТИНА
Ами ето ти отговора ти май мразиш приятеля си той е разбрал и ся ти го връща.... неможе да му казваш, че е лайно и той да не ти каже, че си к...а примерно...
Ако е гарга, да е рошава !
Общо взето е така,за съжалениеПървоначално написано от Bixel
![]()
Според мен,ние жените сме си заслужили сами това отношение! Ако погледнеш по-обширно ще установиш,колко долни кучки и курви сме,алчни,глупави,материал стки!
аа ние щото сме света дева Мария нали? Айде моля ти се,да не почваме да обсъждаме нашата злоба и отмъстителност докъде може да стигне! -Първоначално написано от TwiXXed
да бе на нас ни било в кръвта да разправяме как сме ви ебали като се разделим на вас ви е в кръвта материалното....бах ва ф простите създания...тая решила да се прави на интересена и пуснала няква тема в теенпроблем.нет...на нея не и се било случвало ама гледала кво ставало отстрани....ти проста ли си ? ти на колко си ?? на 16-17-18 ?? с толкова голям опит в живота сигурно си 100% убедена че всички мъже са такива...е аз ще ти кажа нещо друго от женската злоба по голямо нещо на тоя свят не съществува !!!
Това е 100 % така!Първоначално написано от dif4u1912
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
отговора ти се намира във въпроса ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Разбира се,че ще гледаме материалното,че то за друго не ставате..хайде де..някой стават за секс![]()
мом4етата са много 4естолюбиви и се правят на голямата работа.но като прибавим факта 4е някои са си простаци и идиоти става 1 уникално опасна комбинация (въздържах се да кажа 90% от тях )
I can't stop myself from loving you <3
Вече почваш да дразниш,не усещаш ли. Какво? Ще се обиждаме ли сега? Защото ако е така можем да се храним в тая тема цял ден и накрая да изядем по един дълъг мазен БАН. TwiXXed млъкни по добре.Първоначално написано от TwiXXed
Westside rollin' all day, every day
Вземи ми го ******й с т******, тъпа феминистка, да ти с*** на общия знаменател, пишлеме недорасло, ще ми говори за секс - т`ва, че някой ти е пръснал п***** от ебане и после е разказал не значи, че всички сме така. Ама такова безмозъчно същество като теб не заслужава обяснение, а един здрав к** в устата, за да млъкне. Родителите ти сигурно са умствено изостанали.
Обръщението ми е само към авторката, по принцип не се впрягам на такива злета, но тая тема е най-безмозъчното нещо, което съм чел от месеци...![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
+11111... абе много +1Първоначално написано от TheX
Предложение за премахване на тоя проблем- Вземете да не излизате само с "Мачовци", а и с по- нормални момчета за които завоеванието няма такова значение. Друго предложение е и да излизате с непопулярно грозновато момче, поради простата причина, че и да се разприказва няма кой да му повярва. Това последното го казах в кръга на шегата де( все пак трябва да си дам и аз кураж).
Варвиш веПървоначално написано от Bixel
![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Еми да не очакваш мъжете да кажат "Тя ме заряза понеже съм тъп". Един вид защитна реакция е това да плюят бившите си и да се правят на мъжкари. А на тези дето се оправдават "Ама не всички сме такива" ще им кажа че тук става въпрос за масата, а не за отделни личности
az kat si shibam si traq posle ne obicham da razpraam na sulio i pulio samo az si znam ...
Първоначално написано от kkaammii
Еми мн ясно, че трябва да се защитят по някакъв начин, и ни изкарват нас момичетата виновни![]()