.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81
    Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от majestic001
    Ок лайна сме щом казваш. Обаче щом с тебе са постъпили така не слагай етикет веднага . А да попитам вие момичетата/жените защо аджеба сте такива овци и зарязвате момчето при най-малкия проблем ( можеш да кажеш, че са постъпили така с мене ) ?????
    Защото жената не пуска единия докато не хване здраво другия. Не знам при теб какъв е случая,но често е такъв - зарибява един (Пешо да го кажем) много време,въпреки че е с друг (Кънчо да го кажем) и накрая зарязва Кънчо и тръгва с Пешо...А после ние сме лайна...Б*си шита.
    Westside rollin' all day, every day

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    щот сте к**ви и неставате
    Е може ли така да говориш????????????????????????????????????

Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    Виждам ги.Виждам какво се получа..
    Не всички били такива..еми да гейовете не
    Обичате,но просто всичко ви е в кръвта.

Една 2 годишна връзка да свърши просто щото на него му се приискало да прави секс,а тя не била в настроение..
    Или пък да я пребиваш ,защото ти е отказала..
    Какво да говорим?!
    Просто си им е в кръвта.Кръшкането и всичко.

Обаче ние нямаме избор и вярваме.. и само дето колкото по-късно толкова повече боли

Реалист съм .
    ...А знаеш ли кое е най-лошото...?...че ще продължаваме да им се доверяваме..колкото и да боли после,зашото на нас пък(или поне на повечето жени) това ни е заложено....
    "Реалист съм",казваш ти....това казвам и аз!

Трябва да си изключително глупава/тъпа, че да не се усетиш кога те въртят.
    Още преди да тръгнееш с някой си проличава какъв и какво иска с теб.
    Ама вие като се "влюбвате" от първата среща или две така става...
    Сами си го докарвате това.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Да ти кажа и жените не сме цвете за мирисане понякога
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Да ти кажа и жените не сме цвете за мирисане понякога
    Да ти кажа, така е
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

НЕ МИ СЕ Е СЛУЧИЛО!ГЛЕДАМ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ПОЗНАТИ И ПРИЯТЕЛКИ..БОКЛУЦИ СТЕ И ТОВА Е ГРОЗНАТА ИСТИНА

Град
    В Нас :)
    Ами ето ти отговора ти май мразиш приятеля си той е разбрал и ся ти го връща.... неможе да му казваш, че е лайно и той да не ти каже, че си к...а примерно...
    Ако е гарга, да е рошава !

Общо взето е така,за съжаление

Според мен,ние жените сме си заслужили сами това отношение! Ако погледнеш по-обширно ще установиш,колко долни кучки и курви сме,алчни,глупави,материал стки!

Цитирай Първоначално написано от TwiXXed
    НЕ МИ СЕ Е СЛУЧИЛО!ГЛЕДАМ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ПОЗНАТИ И ПРИЯТЕЛКИ..БОКЛУЦИ СТЕ И ТОВА Е ГРОЗНАТА ИСТИНА
    аа ние щото сме света дева Мария нали? Айде моля ти се,да не почваме да обсъждаме нашата злоба и отмъстителност докъде може да стигне! -

да бе на нас ни било в кръвта да разправяме как сме ви ебали като се разделим на вас ви е в кръвта материалното....бах ва ф простите създания...тая решила да се прави на интересена и пуснала няква тема в теенпроблем.нет...на нея не и се било случвало ама гледала кво ставало отстрани....ти проста ли си ? ти на колко си ?? на 16-17-18 ?? с толкова голям опит в живота сигурно си 100% убедена че всички мъже са такива...е аз ще ти кажа нещо друго от женската злоба по голямо нещо на тоя свят не съществува !!!

Цитирай Първоначално написано от dif4u1912
    е аз ще ти кажа нещо друго от женската злоба по голямо нещо на тоя свят не съществува !!!
    Това е 100 % така!
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на Hilary_
    отговора ти се намира във въпроса ..

Разбира се,че ще гледаме материалното,че то за друго не ставате..хайде де..някой стават за секс

Абе няма ли модератор тук за някой бан.

мом4етата са много 4естолюбиви и се правят на голямата работа.но като прибавим факта 4е някои са си простаци и идиоти става 1 уникално опасна комбинация (въздържах се да кажа 90% от тях )
    I can't stop myself from loving you <3

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от TwiXXed
    Вече почваш да дразниш,не усещаш ли. Какво? Ще се обиждаме ли сега? Защото ако е така можем да се храним в тая тема цял ден и накрая да изядем по един дълъг мазен БАН. TwiXXed млъкни по добре.
    Westside rollin' all day, every day

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Вземи ми го ******й с т******, тъпа феминистка, да ти с*** на общия знаменател, пишлеме недорасло, ще ми говори за секс - т`ва, че някой ти е пръснал п***** от ебане и после е разказал не значи, че всички сме така. Ама такова безмозъчно същество като теб не заслужава обяснение, а един здрав к** в устата, за да млъкне. Родителите ти сигурно са умствено изостанали.

Обръщението ми е само към авторката, по принцип не се впрягам на такива злета, но тая тема е най-безмозъчното нещо, което съм чел от месеци...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от TheX
    TwiXXed млъкни по добре.
    +11111... абе много +1
    Предложение за премахване на тоя проблем- Вземете да не излизате само с "Мачовци", а и с по- нормални момчета за които завоеванието няма такова значение. Друго предложение е и да излизате с непопулярно грозновато момче, поради простата причина, че и да се разприказва няма кой да му повярва. Това последното го казах в кръга на шегата де( все пак трябва да си дам и аз кураж).

Град
    Между краката на майка ти
    Варвиш ве
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Голям фен Аватара на revolver
    СЕКССИСТ

Град
    Благоевград
    Еми да не очакваш мъжете да кажат "Тя ме заряза понеже съм тъп". Един вид защитна реакция е това да плюят бившите си и да се правят на мъжкари. А на тези дето се оправдават "Ама не всички сме такива" ще им кажа че тук става въпрос за масата, а не за отделни личности

Супер фен Аватара на Everytime
    защо пък ЛАЙНА.. ;d не сички кучета са такива

xx

az kat si shibam si traq posle ne obicham da razpraam na sulio i pulio samo az si znam ...

Град
    Troyan
    Цитирай Първоначално написано от kkaammii
    Еми да не очакваш мъжете да кажат "Тя ме заряза понеже съм тъп". Един вид защитна реакция е това да плюят бившите си и да се правят на мъжкари. А на тези дето се оправдават "Ама не всички сме такива" ще им кажа че тук става въпрос за масата, а не за отделни личности

Еми мн ясно, че трябва да се защитят по някакъв начин, и ни изкарват нас момичетата виновни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си