- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да му кажа ли ??
Имам един проблем.От известно време се зарибяваме с едно момче и усещам ,че нещата вече тръгват да стават по-сериозни.Обаче аз се притеснявам за нещо друго... Не съм готова да правя секс с него дори да тръгнем.Просто имам малко по-различни разбирания за секса.Та се чудя как да му кажа , да не очаква скоро да спи с мен или въобще да му го кажа ли ? Аз го харесвам много , но не знам дали ако му кажа за това той би искал да бъде с мен .
Надявам се да съм била ясна и да сте ме разбрали.Чакам съвети и мнения :)
PS : Аз съм на 18 , той на 19.
Абе ти на 18 като неможеш се оправиш с такава ситуация си представям кфо те чака нататък...
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
тц... Сериозно ли си на 18... Повече ми прилича на връзка м/у 13 годишна и 14 годишен.![]()
Станислава
кажи му...само си губи времето с теб.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Някои им трябва повече време, но мисля че щом го харесваш значи искаш да го направиш, просто не желаеш да го признаеш пред себе си.
Нали знаеш че привличането е естесвен акт на природата и в случая съм си права.
сериозно ли си на 18![]()
![]()
такива въпроси дето питаш, ги задават 13 годишните
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
пф а си на 18..![]()
Просто аз
90% от мненията са: "пффф...ама ти на 18 ли си" , не можете ли просто да си кажете мнението , щом пита момичето явно има нужда от съвет !? Този форум го чета от 6-7 години, преди като седнех да чета във форума можех да стоя с часове...а сега? Във всяка тема има не повече от 5 сериозни отговори...всички други са плод на някакво остроумие.
Мда..Аз не съм девствена от много време насам и въпреки тфа не ми се прави секс още с новия ми и му казах "Няма да спя с теб скоро,да знаеш" Мисля,че е изчерпателно.. Ако не искаш да спите му кажи просто кфо толкова (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Твърде много се разпалих и забравих да отговоря по темата
Нормално е да не си готова да спиш с него...та вие още не сте заедно?! Според мен няма какво да му казваш след като трагнете, ще видиш на къде отиват нещата.Пък и той самия ще иска да поговори с теб след известно време , тогава ще си оеднаквите разбиранията за секса![]()
Бъди директна,всичко да ти е изяснено,за да няма после тън-мън,ама защо не ми каза,ама защо си лъгала. Всичко точно в очите,ако не му изнася,да си гледа работата![]()
Та се чудя как да му кажа , да не очаква скоро да спи с мен или въобще да му го кажа ли ?
Да кажи му!!! Пък той да си преценява ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На 18год. връзка без секс? Защо? Ти полудя ли? Кво ви става бе хора? Какво лошо има да правиш секс? Аз не знам да има нещо по-хубаво от секса. А защо някой хора бягат от него като дявол от тамян? Алоооооо, осазнайте се! Кой бяга от хубавото?!?!?!? О, Боже, не мога да повярвам как има още хора дето са с разбирания от 13 век. Или ти разбираш непорочното зачатие, но за секс дума да не става, о, да, ти имаш различно виждане за секса... А смея ли да попитам какво е то?
През 13 век са ги женели на 13 г не ставай смеш Просто момоичето иска мнениеПървоначално написано от kkaammii
Първоначално написано от kkaammii
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Що пък си мислиш, че се зарибява с тебе само заради секса ?Първоначално написано от wowlolwow
Ако наистина знаеш, че е така .. кажи му, че няа стане. Ако не, недей си вкарва излишни филми... и тръгни с него. Сигурен съм, че с течение на обстоятелствата ще си промениш мнението...
След седмата бира всички са еднакви!
О започвам да се плаша вече, какво толкова лошо има да си на 18 и да не си правил секс, за мен това даже си е гордост. Иначе препоръчвам ти да си поговориш с момчето, но наистина е по-добре да изчакаш, за да видиш дали ще има нещо между вас въобще.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
++Първоначално написано от bilqnavod
![]()
Започнете темата и му намекни по някакъв начин.Ако има сериозни намерения към теб ще чака. :P
Ами щом е на 19,вероятно очаква да правите секс в общо взето.Та по-добре земи му кажи да човека да не се точи много,много,щото ако му кажеш след като тръгнете и на него тва не му хареса няма да е приятно.
Брях,брях
не е необходимо да подхващаш темата.... не знаеш какво ще стане, само не мисли нещата![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
не не му казвай ако те изчака си заслужава да си с него ако не може би се сещаш