.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Много интересен въпрос...

Здравейте всички!
    Днес се получи един спор в даскало относно пенисите...
    Та става дума за това, че пениса е като всеки друг мускул от тялото - като се съкращава расте а като не - закърнява. (не става дума за разлики от порядъка на 5-6 см, а 1-2...) Това поне беше моето становище в спора ама според други не е така...

И втори въпрос за който стана дума сега - размерът на пениса по-голям ли е при секс от колкото при мастурбация (за тоя нямам идея - несъм си го мерил точно тогава... )
    Очаквам отговори!
    Винаги такъв какъвто съм - нито повече нито по-малко!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    сложна работа... Май ти е закърнял мозъка Ако 1 ден не го вдигна дали ще мога да правя после секс..? Да не вземе да закърнее... А и по време на секс , ако не те привлича момичето уя ти на същото ниво ли ще е като в ръката ти?
    Станислава

Става дума за две години въздържание от каквато и да е плътска наслада...
    Винаги такъв какъвто съм - нито повече нито по-малко!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    И аз ко , ти ръце нямаш ли?! А и щом като са 2 години то не се ли дървиш на разголените ти съученички? Какво се притесняваш и без пишка можеш да живееш.
    Станислава

Град
    Пловдив
    ти си някакъв пълен ретард има тема за обща сексуална култура чети от там ...
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Цитирай Първоначално написано от Macallan
    ти си някакъв пълен ретард има тема за обща сексуална култура чети от там ...
    Като се замислиш 'ретард' е доста благозвучна и хубава дума, за тва не го обиждай точно на ретард

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    мухахахахаа за пореден път се обеждавам,че в тоя форум има много тъпи хора трагично е положението просто ...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    мухахахахаа за пореден път се обеждавам,че в тоя форум има много тъпи хора трагично е положението просто ...
    EPIC FAIL
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Между краката на майка ти
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    уеее ма да не лъжиш ....
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Мисля че въпроса не е уместен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си