- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много интересен въпрос...
Здравейте всички!
Днес се получи един спор в даскало относно пенисите...
Та става дума за това, че пениса е като всеки друг мускул от тялото - като се съкращава расте а като не - закърнява. (не става дума за разлики от порядъка на 5-6 см, а 1-2...) Това поне беше моето становище в спора ама според други не е така...
И втори въпрос за който стана дума сега - размерът на пениса по-голям ли е при секс от колкото при мастурбация (за тоя нямам идея - несъм си го мерил точно тогава...)
Очаквам отговори!
Винаги такъв какъвто съм - нито повече нито по-малко!
сложна работа... Май ти е закърнял мозъкаАко 1 ден не го вдигна дали ще мога да правя после секс..? Да не вземе да закърнее... А и по време на секс , ако не те привлича момичето уя ти на същото ниво ли ще е като в ръката ти?
Станислава
Става дума за две години въздържание от каквато и да е плътска наслада...![]()
Винаги такъв какъвто съм - нито повече нито по-малко!
И аз ко , ти ръце нямаш ли?! А и щом като са 2 години то не се ли дървиш на разголените ти съученички? Какво се притесняваш и без пишка можеш да живееш.
Станислава
ти си някакъв пълен ретард има тема за обща сексуална култура чети от там ...
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Като се замислиш 'ретард' е доста благозвучна и хубава дума, за тва не го обиждай точно на ретардПървоначално написано от Macallan
![]()
![]()
мухахахахааза пореден път се обеждавам,че в тоя форум има много тъпи хора
трагично е положението просто ...
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
EPIC FAILПървоначално написано от elito0o0o0
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
уеее ма да не лъжиш ....Първоначално написано от elito0o0o0
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!