- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Луда съседка - помагайте
Съседите ви от 3тия етаж, чуват ли го?
Тая май нещо е мръднала.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
ако е самотна дърта мома..... картинката ми е прекалено ясна![]()
![]()
![]()
(#) ...thats a cookie...
Ми на третия живее баба ми и не го чува, а оная лудата й вика че е глуха, а баба си е добре, мн добр чува дажеПървоначално написано от Snickers
![]()
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
Ами тя живее с майка си и сина си, разведена е (ест, кой ще я търпи) и сега пощръклясва...Първоначално написано от SkyEatsAirplane
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
той по цял ден ли е включен?![]()
Незнам дали да взема отношение по такава тъпа тема, но щом като го пуснете идва значи наистина се чува. Но до колко това е друг въпрос. Не е ли по лесно да го вържете към осветлението и така да я лишите от шума който и създавате на лудата![]()
Мойто комши е полу-глухо.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
еми при мене е същото .. абсолютно същото .. и един път толкоз ме изнерви тя са качи .. и като зв1нна отворихме и .. почна да крещи и и затворих вратата под носа . нз :Д но от тогава не е идвала хах :Д
:P
Охх мойте съседи са по-зле!!!Цяла година правят ремонт на един шибан двустаен апартамент.Сега правят на терасата.Цяла година бръмчат от ранна сутрин(6-7) до късния следобяд.И те са етаж под нас считайте какво чудо е щом усещам вибрациите.Не само това,но и са толкова силни,че надувам музиката на макс и почти не я чувам.Ебаси тъпаците!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Казвате, да спираме го и не го барате. . то тва нейното е на псиическа основа. . Щом баба ти не го чува, а повярвайте ми старите хора към дразнещи звукове са като. . осещат веднага. . казвашда спирае го пък кво те боли xdd
Просто не взимай под внимание.Тва е частна собственост тя не може да ти каже кво да правиш.Ние имаме съсед който нася футболното игрище зад блока с дърва цялото и ся ще стане като гора и един приятел се опита да му измъкне дървото пред очите,но не може и го чупи.
Фана ме жал за дървото за съседа не ми дреме![]()
oooooo същотоо е и при нас само ,че ние сме на 5 ет ,а въпросната ни саседка е на 7 ет. И тя неможела да спи от шума,сцепвали сме и глават незнам си какво...а пък ни в нас не го чуваме изобщо.Питахме др саседи дали го чуват те казват -не! Ама таз бабка е решила да ни изтормози докато един ден не изгоня с ретници до 7 етажУспех дано ваща проумнее..
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
Ми следващия път, когато дойде и ви каже да го спрете - ти и кажи, че го спираш и готово.. пък да видим дали и е в главата или наистина го чуваявно е на психическа осонова и ако и кажеш, че си го спрял и тя ще спре да го "чува".
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
+1Първоначално написано от minyovski
съжалявам те
Еми другия път като дойде отиди у тях и виж дали наистина се 4ува и да видим тя какво ще кажеНай-добре не и обръщай внимание и не и отваряй
![]()
![]()
![]()
![]()
обадете се на полицията![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Критическата я кара. Казваш й спираме го и толкова, а пък тя ако иска да си го 'чува', иначе полицията е едно добро решение![]()