- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Някога мислили сте за самоубийство?
Та,по новините казаха че децата са депресирани и там някакъв процент от тях са мислили за самоубийство и искам да ви попитам дали е имало такъв момет в които сте искали да сложите край на живота си!?!
Мисля,че имаше такава тема..
п.т.Като се замисля..да.. имаше един такъв момент..но това беше отдавна.
мислил съм колко ли отчаян трябва да си за самоубийство.. или колко любопитен.. или колко свободен
в тази хронолгия са ми текли мислите.. не съм мислил да се самоубивам
Ами била съм крайно отчаяна, но чак самоубийство не.Не съм имала дори смелостта. Пък и все си мисля, че това е най-лесния начин. Обаче съм посещавала психотерапевт, който се оказа пълна глупост![]()
Не само съм мислил, ами и два пъти съм извършвал успешно самоубийство!
Grumpy old madman
Мислил съм си го, когато бях сдухан пубертет. Тогава си мислех, че имам проблеми.![]()
+1Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
Значи един път ми мина през главата щото бях забъркала аааааааааааадската каша от която всъщност още се възстановявам и просто не намирах никакъв изход, но точно след 30 секунди осъзнах кви простии си мисля и че живота е най-ценното, което притежава човек и трябва да си го съхранява докато може. Най-малкото за това ни е заложен тоя инстинкт за самосъхранение.Самоубийството е жалко бягсто първо от самия себе си и след това от заобикалящите те проблеми и всичко останало. Глупаво е, не разбирам хората, които го правят, а честно казано и не искам.
.!.
Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Според мен се изисква и доста смелост... някво странно съчетание на тъпотия и решителност. От моята гледна точка е глупаво да го направиш, но кой знае колко истински нещастни хора има, за които няма друг избор.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Мислил съм си дали да убия някой,но отностно моето самоубийство не е било сериозно![]()
НЕ НЕ НЕ ХАХАХА няма по-самоизтъкващ се човек от теб, заклевам се
В скандинавските страни процента на самоубииствата е висок,защото:Първоначално написано от SofiaRegularCunt
първо-слънчевите дни са по малко(светлината влияе на настроението)
второ-там разрешително за притежание на оръжие се придобива много по лесно(обзалагам се,че се самоубиват с огнестрелно оръжие(най-често))
Полицаите не се самоубиват,защото са най-нещастни,а защото притежават законно оръжие![]()
Ако тези скандинавци нямаха през 1-2 човека пистолети нямаше да се самоубиват,вупреки едничката трудност,което се е появила в прекрасния им живот.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Ако нямаха оръжия се съмнявам,че щяха да скочат от терасата,с пистолета предполагам е по лесно.
Малко ме съмнява,че процента на самоубииствата в Скандинавия е висок,защото живота им е прекалено хубав.
Същото положение и с стрелянето в училищата.Най-много има в Америка,защото там по конституция всеки има право на оръжие,което е огромна глупост,после е Скандинавския полуостров-същата работа с оръжията![]()
Ти като тръгнеш да си търсиш оръжие,докато го намериш,ще ти мине мерака да се гръмнеш.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
никога не съм го обмислял, де да знам. не го приемам като част от Моята "реалност", хъ хъ!
инак, мо'е да ви самоубием све...![]()
Ама ако тръгнеш да се душиш си ебало майгда...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Винаги има риск, да.
Но не е там работата. Трябва да ти е доста зле живота, за да предпочетеш голямото и вечно НИЩО, наречено смърт.
ако си в Русия и на 6+ водки няма шанс да умреш от толкова ниско.. ^^Първоначално написано от nqmam_name
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Пусни си един куршум в слепоочието и ако оцелееш,ще те черпя![]()
Ако беше опитал със .45 едва ли щеше да остане жив.Първоначално написано от ZipFail
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.