.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Голям фен Аватара на vanesa0pld

Някога мислили сте за самоубийство?

Та,по новините казаха че децата са депресирани и там някакъв процент от тях са мислили за самоубийство и искам да ви попитам дали е имало такъв момет в които сте искали да сложите край на живота си!?!

Мисля,че имаше такава тема..

п.т.Като се замисля..да.. имаше един такъв момент..но това беше отдавна.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    мислил съм колко ли отчаян трябва да си за самоубийство.. или колко любопитен.. или колко свободен

в тази хронолгия са ми текли мислите.. не съм мислил да се самоубивам

hottie
    Guest
    Ами била съм крайно отчаяна, но чак самоубийство не.Не съм имала дори смелостта. Пък и все си мисля, че това е най-лесния начин. Обаче съм посещавала психотерапевт, който се оказа пълна глупост

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Не само съм мислил, ами и два пъти съм извършвал успешно самоубийство!
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Мислил съм си го, когато бях сдухан пубертет. Тогава си мислех, че имам проблеми.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Мислил съм си го, когато бях сдухан пубертет. Тогава си мислех, че имам проблеми.
    +1

Град
    Непостоянно
    Значи един път ми мина през главата щото бях забъркала аааааааааааадската каша от която всъщност още се възстановявам и просто не намирах никакъв изход, но точно след 30 секунди осъзнах кви простии си мисля и че живота е най-ценното, което притежава човек и трябва да си го съхранява докато може. Най-малкото за това ни е заложен тоя инстинкт за самосъхранение. Самоубийството е жалко бягсто първо от самия себе си и след това от заобикалящите те проблеми и всичко останало. Глупаво е, не разбирам хората, които го правят, а честно казано и не искам.
    .!.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Според мен се изисква и доста смелост... някво странно съчетание на тъпотия и решителност. От моята гледна точка е глупаво да го направиш, но кой знае колко истински нещастни хора има, за които няма друг избор.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мислил съм си дали да убия някой,но отностно моето самоубийство не е било сериозно

НЕ НЕ НЕ ХАХАХА няма по-самоизтъкващ се човек от теб, заклевам се

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Според мен се изисква и доста смелост... някво странно съчетание на тъпотия и решителност. От моята гледна точка е глупаво да го направиш, но кой знае колко истински нещастни хора има, за които няма друг избор.
    виж как добре го написа - от твоята гледна точка.

обаче има различни гледни точки. има хора,които са много закъсали и реално трябва да избират да умират всеки ден по няколко пъти или да умрат само веднъж за некви секунди. разбира се,тва е много крайно,но има и такива ситуации в които смятам,че самоубийството е решение. попринцип не е. и се самоубиват лигльовци,а хората с наистина сериозните проблеми се борят докрай,щото проблемите изграждат характер

неслучайно Финландия,Норвегия и Швеция са страните с най-висок процент на самоубийци в Европа,защото тва са 3 от страните с най-висок жизнен стандарт,живота на хората там е много подреден и от нямане на проблеми си ги намират сами...

а ние тука се мъчим в мизерия,престъпност и т.н.,но тва ни калява да живеем и да се борим.
    В скандинавските страни процента на самоубииствата е висок,защото:
    първо-слънчевите дни са по малко(светлината влияе на настроението)
    второ-там разрешително за притежание на оръжие се придобива много по лесно(обзалагам се,че се самоубиват с огнестрелно оръжие(най-често))
    Полицаите не се самоубиват,защото са най-нещастни,а защото притежават законно оръжие

и в Сибир не е много топло,ама руснаците са животни,свикнали са на мизерия и гадости и по-скоро ше избият всички други,но не и себе си

лесния живот е нож с две остриета. първата по-сериозна трудност и си дотам. като си свикнал на гадости цел живот,се научаваш да се бориш.

изобщо не става дума за атмосферни и климатични условия тука...
    Ако тези скандинавци нямаха през 1-2 човека пистолети нямаше да се самоубиват,вупреки едничката трудност,което се е появила в прекрасния им живот.
    Ако нямаха оръжия се съмнявам,че щяха да скочат от терасата,с пистолета предполагам е по лесно.
    Малко ме съмнява,че процента на самоубииствата в Скандинавия е висок,защото живота им е прекалено хубав.

Същото положение и с стрелянето в училищата.Най-много има в Америка,защото там по конституция всеки има право на оръжие,което е огромна глупост,после е Скандинавския полуостров-същата работа с оръжията

има много начини да се самоубиеш.

а и примерно в БГ - какво? като нямаш право на оръжие не може да си намериш ли?
    Ти като тръгнеш да си търсиш оръжие,докато го намериш,ще ти мине мерака да се гръмнеш.

Град
    Варна
    Като по-малък.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ако някога се самоубия ще скоча от много високо

никога не съм го обмислял, де да знам. не го приемам като част от Моята "реалност", хъ хъ!

инак, мо'е да ви самоубием све...

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от kir40
    има много начини да се самоубиеш.

а и примерно в БГ - какво? като нямаш право на оръжие не може да си намериш ли?
    Ти като тръгнеш да си търсиш оръжие,докато го намериш,ще ти мине мерака да се гръмнеш.
    малко хора се самоубиват вследствие на моментна емоция,обикновено това е много добре обмислено

а и с пистолет не е много сигурно,щото ако не се уцелиш как требва и оцелееш,ще съжаляваш,че не си умрял. обесването е най-добрия начин,общо взето почти няма неуспешни опити там а и в 75% от случаите (или неква подобна цифра) умираш от счупване на врата веднага,не е да се душиш примерно...
    Ама ако тръгнеш да се душиш си ебало майгда...

Град
    Аахен
    Винаги има риск, да.

Но не е там работата. Трябва да ти е доста зле живота, за да предпочетеш голямото и вечно НИЩО, наречено смърт.

Цитирай Първоначално написано от nqmam_name
    e ti trqq si bati zvqra da padnesh primerno ot 10-q etaj i da oceelesh..
    ако си в Русия и на 6+ водки няма шанс да умреш от толкова ниско.. ^^
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Пусни си един куршум в слепоочието и ако оцелееш,ще те черпя

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Яворов ?
    Ако беше опитал със .45 едва ли щеше да остане жив.
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си