- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Някога мислили сте за самоубийство?
e ima nekvi baluci deto vqrvat 4e she otidat v raq, qkoto e 4e te samoybiicite oba4e otivat v adaПървоначално написано от PainMonopoly
![]()
.!.
като малък исках морена, а тати не ми купи и тръгнах да се мятам от втория етажама ме хвана в последния момент и такъв тупаник ми хвърли... никога няма да го забравя, може би най-големия бой дето съм ял от него някога
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
в устата е мноо по-сигурноПървоначално написано от kir40
![]()
Мислила съм за това, разбира се, но е било преди много години. И както някой написа преди мен - тогава си мислех, че имам проблеми. Въпреки много лайна, които ми се изляха в последно време... не съм и помисляла дори за секунда.
"Самоубийството е окончателно решение на преходен проблем.
Иначе аз бих изпила куп сънотворни/успокоителни + някакъв наркотик и прясно мляко.
Да, мислила съм, но не съм имала достатъчно смелост, пък и сега осъзнавам, че за тогавашните ми "проблеми" няма смисъл...
Бела смърт.
Това е. Но иначе само ми е минавало като любопитсво през главата.
Преди 4 год. се бях скарала с майка ми. Беше ме заключила в нас и беше скрила ключа (и нейния и моя) и не ме пускаше да излизам. Накарах я да повярва, че ще скоча от 3-тия етаж ако не ме пусне да излезна. Седнах на парапета и тя ми даде ключа. Отидох на бесен купон по случай ВеликденПървоначално написано от Disrespect
![]()
Иначе доста пъти съм се ебавала нещо от рода на "НЕее деа ще се гръмна вече" или нещо такова, но не бих го направила за момента![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
хах, случвало се е, но никога не бих посегнала на себе си![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Да, но това беше мнооого отдавна, тепърва навлизах в пуберетета...знаете как е![]()
мислил съм си...
но за убийства мисля по-често![]()
точноПървоначално написано от Battlescarred
![]()
а на мен точно за части от секундата в жестока нервна криза се засилих към близкия мост..
ама нещо ми се видя мн дълъг пътя и размислих
Ммм да... имало е такъв момент от живота ми, но той беше в тийнейджърската възраст - 16/17 години. Просто ми мина такава мисъл през главата, но никога не съм се замисляла за някакви по-сериозни действия... На тоя етап от живота ми никога не бих помислила за подобно нещо, независимо какви проблеми имам или ще имам. А и най-малкото - не бих имала смелостта да направя нещо такова![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
мм не се сещам за такъв момент.не съм от лесно депресиращите и готови и за най-малко нещо да ревнат тийнове.борбен човек съм и обичам предизвикателствата.никак не ми е лесно,но си живееш живота докрай...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
м-м-да,идвало ми е като идея. само толкова.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
НИКОГА!
нее мога да проумея че има хора които искат да се самоубият![]()
п.п.Швеция е на 1-рво място по самоубийства.. странно но факт![]()
Аз съм мислила. Ама само мисъл..без опити.![]()
The blood that binds us ..till death unites us
сего пишеш от рая?Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
или от ада?
![]()