.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от yozii
    вярн0 е . .

Цитирай Първоначално написано от NoOneElse
    Цитирай Първоначално написано от dead_princess
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Да,трупаш мускулна маса.
    Трупаш чушки...
    Кажи ми, що Пешо циганина пълни по цял ден торби с цимент, и прелича на плашило... (това в рамките на шегата)
    Всичко трябва да е балансирано, terawatt е обяснил много точно.
    +1

Когато започнах да правя опити да отслабна(преди 8 месеца) с упражнения,ограничения,тич ане и тн.Още в началото бях 53кг.,след 6 месеца бях 53кг и след 2 месеца съм 55кг.
    Аз съм на 14г.,159см. висока.

Цитирай Първоначално написано от terawatt
    ДА и НЕ... Зависи от натоварването и от храненето. В едни случаи, както написаха някой, се трупа мускулна маса. В други случаи, когато натоварването е прекалено и на тялото не му достигат енергийни запаси, то започва да разгражда белтъците от мускулите...

Няма да е зле да уточниш какво имаш в предвид с "прекалено" натоварване.
    hahah beltaci ot muskolite kat ne ti dostiga energiqta tqloto po4va da razgrajda mazninite i otslabva6

Цитирай Първоначално написано от na1xn
    Цитирай Първоначално написано от terawatt
    ДА и НЕ... Зависи от натоварването и от храненето. В едни случаи, както написаха някой, се трупа мускулна маса. В други случаи, когато натоварването е прекалено и на тялото не му достигат енергийни запаси, то започва да разгражда белтъците от мускулите...

Няма да е зле да уточниш какво имаш в предвид с "прекалено" натоварване.
    hahah beltaci ot muskolite kat ne ti dostiga energiqta tqloto po4va da razgrajda mazninite i otslabva6
    Мазнините са енергийни запаси...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си