- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да кача килограми?
Значи всички искат да отслабват ама при мене проблема е обратнотоОколо 178 сантиметра съм обаче тежа към 55-56 килограма което си е малко за тази височината поне според мен.Ако кажете че не ям ами не ям си редовно и по много даже като ме видят хората колко ям пък съм слаб направо се очудват.Наскоро бях на почивка и 7 дена ultra all inclusive наистина много здраво ядене и пак едва 500грама съм качил а сега де от 1година много ям и не напълнявам(някои си мечтаят за това
)И все пак ако някой може да даде някакъв съвет чакам
![]()
Ми кфо да ти кажа аз ям адски много и съм 180 висок 70 кг. и не мисля че съм дебел .... и ако искаш да надебелееш стой си само пред комп-а и се тъпчи с мазнотий .. яж само пържено,мазно,тежка храна,ограничи движенията и си готов угоен![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
и аз съм тъй. . гени,гени . .Първоначално написано от play23
Пу да ги е*а май от тва е бащата на моите години същия е бил.
mn me дразните момчетата с тези ваши телатаа съчетавай калорични храни смисал .. се едно да ядеш картофи с хляб ориз с хляб и някви такива ..
* brunettes
do it better ;] ..
абе ако поддадеш и качиш после ще заприличаш на лоена топка..
качи мускулна маса,хем ще те 'аресват повече момите
като излезнеш от пубертета, ще видиш, че няма да може да ядеш квото си искаш без да напълняваш. така че, яж на воля докато можеш!![]()
Натрупай повечко мускулна маса.![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
ако следваш съветите-пии бира.. яж мазно и тежко - като излезеш от младешката възраст ще ти увисне бирено коремче ;д
едва ли искаш това)
запиши се на спорт и яж полезни и калорични храни
то си е до гени-може да питаш за добавки или витамини някой по разбиращ ..
И аз искам да кача 2-3 кила и ще се чувствам перфектно, но колко и да ям не успявам. Но определено не налягам на мазното и нездравословното, защото ще си докарам други проблеми. Ето защо реших да си набавя малко мускулна маса чрез фитнес.
за протеини чувалили стедаже като тренирам и не ям и зимам протеини пак едрея майка му стара постоянно сам на диети .... не сам дебел нормален съм а искам да сам малко по слаб
![]()
пробвай с КФС..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изобщо не яж тези от нещата които ти каза Jus7DreamBoy така само ще си навредиш аз съм по подобен начин но не ми пречи.Няма смисъл да се тъпчеш с гадости живей си както досега щом си такава значи такава трябва да бъдеш![]()
Ми имаш бърз метаболизъм - кофти. Аз мога да ти препоръчам да ходиш на фитнес и да взимаш някакви добавки, като протеини, креатин, аминокиселини. Сега ще се почне, тоя пък му предлага боклуци, споко, никой не е умрял от това, а пък колко приятели имам които упoтребяват "умерена" химия, щото все пак това си е химия де ;}... Мога да ти кажа, че в колбасите се слагат протеини на прах, мисълта ми е, че това което мислим за безвредно, всъшност е вредно толкова, колкото и това което мислим за вредно (хахаааа дано си ме разбрал ;}... ) Аз така за 2 години станах от 56-57 кг. на 72-3 кг ,а съм наддал само 2 см височина. Иначе и аз бях като теб - ям , но не лепи ;D ...
Ако се интересуваш нещо повече, с удоволствие ще ти помогна (: ...
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Същия проблем го имам и аз. На 13 години съм 160 см а тежа 42 кг. Горещо ти препоръчвам следното нещо:Значи всички искат да отслабват ама при мене проблема е обратнотоОколо 178 сантиметра съм обаче тежа към 55-56 килограма което си е малко за тази височината поне според мен.Ако кажете че не ям ами не ям си редовно и по много даже като ме видят хората колко ям пък съм слаб направо се очудват.Наскоро бях на почивка и 7 дена ultra all inclusive наистина много здраво ядене и пак едва 500грама съм качил а сега де от 1година много ям и не напълнявам(някои си мечтаят за това
)
1)Пий по-често кисело мляко, но гледай да е истинско.
2)Кажи на вашите да ти вземат глюкоза. Продава се в аптеките до колкото знам и се разтваря във вода. Не знам какво количество да употребяваш, но гледай да е преди някаво натоварване. В противен случай може да ти се получи шкембе.
3)Понеже общо тегло=телесна маса+мускулна маса може да ходиш на фитнес и да качваш килограми като правиш мускули.
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
aз съм на 14 160 и 40кгПървоначално написано от stefanov
![]()
![]()
ама с годините 6те се оправя за сега не мисля да права нищо по въпроса ям колкото ми е нужно
![]()
Еее ето един човек с моя проблемне че е голям проблем де....трудно надебелявам лесно отслабвам ..таа и аз бях така ям в големи количества ..
не защото искам да се тъпча но просто трудно си засищам глада
ходех на стен аеробика два пъти в седмицата по 1 час,всъщност повече правех компания на една приятелка но както и да е, ии така сега съм доволна от резултатите в продължение някъде на половин година качих с 300 зора някое друго килце..аз съм висока 175см. ии преди бях под 55кг а сега съм към 56-57 най-накрая
![]()
^Ам всеки с проблемите сиИначе бях си загубил някъде темата и не видях че толкова се е изписало, така че блогодаря на всички.Според мен май-наистина е по-добре да кача мускулна маса...