- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дневникът на друг клас
Трябва да видя спешно едно име на един човек от по-долният клас,проблемът е,че никой не познавам от този клас,както и от моят клас никой се няма толкова с н неговият.Та въпроса ми е как мога да видя дневника на техният клас при условие,че те са 10-ти,аз 11-ти?
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Защо просто не питаш някой даскал ?
Немаш ли се толкова с 1 даскал, че да ти направи тази услуга ???
//Аз и преди и сега да искам да видя нечии дневник мога
да си го позволя този луксНо разбира се има за какво...
Правил съм доста услуги на даскалите и може да се
каже, че ме уважават![]()
Имам се с всички,от - до.Но проблемът е,че не преподават на тях и не искам да се научава,че търся.![]()
LastFM
Някой път като г-на/жата е забравил/а дневника и каже някой да иде да го вземе иди ти и вместо да вземеш на вашия клас вземи на онзи който ти трябва излез от стаята и виж и след това се направи, че си се объркал и ги смени.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Да и аз това го мислех,но всикчи сме същата смяна и каква е вероятноста да бъде там? Отделно по време на даскалото,1 човек от всеки клас носи дневника,т.е дневника не отива в уч.стая преди да свършат часовете
LastFM
Или отиваш там на рафтовете, където остават дневниците и ако дневника е там, отваряш и го гледаш. Даже ако сте различни смени е много по лесно..
ако харесваш момчето,питай някой даскал за името намекни нещо пред даскала че ти харесва момчето
и той после ще се изцепи в неговия час и ще му каше,че си има охажорка и ще ви е по лесно със запознаването
така се прави :P
^ автора е момче![]()
.
е тогава няма да се получи много романтично нали![]()
![]()
Не,не харесвам никой,още повече мъжко![]()
Но и не го правя за няква лошотия де....
Еммм...учителската е до дирекцията и там винаги има някой,който се върти и да влезна и да видя след даскало (нямаме смени) ... после кат ме гепят и питат какво търсише при дневниците, ми исках да си видя програматаза жалост не става.
МЧудя се май изобщо защо пуснах темата,изглежда невъзможно
LastFM
Намираш кой е отговорник за дневника ан неговият клас, предлагаш му да го черпиш нещо ако ти даде да видиш нещо в дневника им и така.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Обаче ти като не му знаеш името и да видиш дневника как ще разбереш кой е?
Отиваш при оня дето им държи дневника и говорите си там разни работи и по едно време му кажи: Дай дневника на вашия клас да ва видя колко учите. Или нещо измисли там да ти го даде.![]()
И на идея нямам кой е отговорник.
Знам името.
А примерно ако влезна в учителската след даскало,и евентуално ако ме хванят какви идеи за измъкване ще предложите?
LastFM
Че то след даскало не трябва ли да остават
винаги някви учители ..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Точно,за това ако ме хванат не знам какво да кажаПървоначално написано от LoveRetroMusic
LastFM
ем кат не познаваш никого запознай се някого..
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Уффф много си зле.Тва да не ти е като да ходиш да си взимаш боза бе!?!Първоначално написано от YourSupergirl
Благодаря на всички,оправих се! Просто теглих ведна майна и влезнах,пък да щава каквото ще...нямаше никой в учителската и в коридора,а оправданието ако ме бяха хванали щеше да е,че или връщам дневника си или искам да видя една моя оценка.Та оправих се
LastFM
Ми питай самия човек как се казва..![]()
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
Влиташ кат хала в стаята на 10 клас и ги почваш под ред да си казват именатаНали си по-голям к'во го мислиш толкова
You believe but what you see
You receive but what you give
уфф..не!не съм зле..аз лесно се запознавам ;]]Първоначално написано от MrUndaztood
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.