- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Преброяване на болните във форума
мдарадуда... днес сутринта, бахти бахъра като бях на път за даскало и нито съм хремав, нито нищо. аристократично, ам...
Мисля, че имам температура (боли ме главата и се пръскам от жега, в уж най-големия студ). Тей, че ме добавете в черния списък.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Един чай и 2 Стрепсила и съм 6 вече![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
пишете ме 'вътре'
утре ще се пропускат лекции
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Приятелят ми нещо ме зарази. Тъкмо се бях оправила, мрън.
Как сте болните "ветерани"?
Аз днес съм по-добре.
Явно има ефект от всичките тези хапове и инжекции...
Пак същото след 2-3 чая, 1-2 противогрипни прахчета и много капки за носПървоначално написано от RiseGirl
![]()
Пия много хапчета.
Валидол, Валериан, Церукал, Клемастин, Фамотидин, Аналгин, Разтворим аспирин, Ксилометозолин постоянно за носа, капки за очите, още хапчета за цистит, Аулин за невралгията и Оспамокс взимам.
ПС: Не се шегувам.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Тва е единственото нещо, към което знам, че съм алергична...Ставам като далматинец от него. Цялата в некви обриви.Първоначално написано от SWASTIKA
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Болна съм като цяло от егоизъм,ако и т'ва се брои...
Малко и подсмърчам...
препоръчително е да не спите на отворен прозорец, също и да не пушите в стаята, която спите, за да не се налага да спите на отворен прозорец![]()
..
.. It's Real Love, That you Don't Know about ..<-- True!!
![]()
Female !!
от няколко дена не ме бива и мен ама биопарокс-а ме направи като нов![]()
Аз спрях хапчетата,писна ми от тях.
не се изказвай неподготвен,прасе
То си е баш болест и се причинява от вирус, но 99% от хората вярват в умопомрачителната глупост, че настинката се хваща... като ти стане студено.![]()
![]()
Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
![]()
![]()
я прочети сега пак какво написа и си изтрий поста, докато не са го видели много хораПървоначално написано от PainMonopoly
![]()
![]()
Значи и аз спадам вече към ъъ настиналите. Сега е момента да си нацелувам всичките досадни фенове и да ги тръшна на легло. Мда.
.!.
Зако си бил в болница ве ?
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Много ли ви е смешно?
Вие като искате си живейте в мита от 19 век и си затваряйте прозорците "да не сте на течение". После вдишвайте с цяло гърло от вирусите, които няма къде да избягат.![]()
Съдейки по това, че пишеш поне си жив.![]()
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
ние излизахме...иначе ме оперираха в ИСУЛПървоначално написано от SofiaRegularCunt
от кФо си опериран веПървоначално написано от TERRORMACHINE
![]()