- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болки при евентуална бременност или обикновено притеснение?
Добър ден, съфорумници!
Зная колко често се появяват подобни теми, но въпросите които искам да задам мисля, че не са задавани... или поне аз не съм открила отговор. Миналият петък (9.10.2009) докато правех секс с приятелят ми презерватива ни се скъса, не съм сигурна дали е попаднала някаква част от спермата му у мен. По-точно той го извади малко преди да свърши, въпреки че имахме кондом... Цикълът ми свърши на 5ти и според мойте изчисления вероятността е доста малка...
До тук с историята. Въпросите ми са следните:
- Възможно ли е, ако съм забременяла днес(13.10.2009) да усещам болки, каквито обикновено усещам няколко дни преди да ми дойде?
- Колко струва прегледа при гинеколог и трябва ли ми родител за да отида?
На 17 съм![]()
Последния месец ми закъсня с 2 СЕДМИЦИ!!!!
Боляха ме адски гърдите и се бях отписала и вече събирах пари за аборт едва ли не.. после си дойде... тъпа работа хаха
не личи,че си на 17 все едно слуашм някой 13 год дете..
И какви болки при бременност? кви са тез болки? Да не би да раждаш та болки имаш въъйй кви ли не симптоми се появиха вече.
И щом обикновено тез "болки" са преди цикъл кво се чудиш тогава.
Прегледа при гениколог относно "болите"ще се излишен.
И не е задължително да си с родител
За лекар ти трябва направление от личния лекар. Иначе частен преглед беше миналата година между 50 и 80 с ехограф (зависи къде).
Иначе не е нужда за паника, изчакай докато дойде време за цикъла и ако не закъснее с повече от 3 дена заминаваш за тест и след това на лекар.
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.