.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата

За шофери :)

Здравейте,искам да попитам хората,който обичат бързите скорости за малко помощ ако знаят някои сайтове за тунинг,музика за колата(плеъри,джанти,буфер ) такива али бали

www.tuning.bg -> форум -> купувам/продавам аудио

от там съм си купих усилвателя и плеъра.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    www.tuning.bg -> форум -> купувам/продавам аудио

от там съм си купих усилвателя и плеъра.
    значи са надеждни супер мерси а от коли разбираш ли

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    стигате с тея скорости
    Всички бързате да изкарате книжки и после какво а ? На втората седмица помели някой Ето онзи ден една саученичка уби един човек и сега какво ще лежи в затвора .... Научете се да карате а после за скорости мислете
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    тая тема няма никаква връзка със заглавието

не разбирам, само карам
    не съм научил занаята още, ако говориш откъм техническа гледна точка.

Какво те интересува все пак.

Е надеждни.. има си и надеждни има си и измамници, то си личи кой те върти и кой не
    и Винаги искай снимки
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

той май говореше за частите под капака

Щото не знаеш какви модификации има.

А шефчето преди да мисли за музика, която го разсейва, докато кара и някви джанти да се научи какво и как кара и чак тогава да мисли за друго.

А бас ловя, че се е надъхало от някоя от нфс-тата и са е безсмъртен състезател, дето може да взима завои с 150. Което и нфс да хвана, всичките са боклуци и нямаме право да говорим за реалистично управление.

За автора ще препоръчам да слезе на земята с една друга игричка - live for speed.
    Хем ще се научиш какво представлява една кола, хем различните работи в нея.
    Даже си е симулатор.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    вчера в таксито шофера имаше много хубав плеър на пайнер, екрана беше тъч и излизаше нагоре майна, някой да знае нещо такова ?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Тея тунинги работи ми изглеждат супер кичозни.
    Да не говорим, че се правят и все на стари каруци.., което ги прави още по-грозни.
    А и 'шофьорът' като се загъзарее с такава 'нова придобивка' и се чувства безсмъртен по пътищата...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Абе хора,мойта кола е 60 коня за кви скорости ми приказвате кви нфс-та просто искам малко да си обърна внимание по колата с изкараните пари през лятотот отколкото с глупости.По мотора няма да пипам нищо само външно!Просто ме интересуваше ако някой има тунинг на колата си да каже къде го е правил или от къде го е поръчал
    И какво лошо има човек да си има музика в колата???Тва ако си глупак зад волана и без музика ще направиш белята

LizZz, под предвид "шефчето" мен ли имаше предвид?
    Щото ако е така, не виждам защо беше това цялото изказване...

dance as though no one is watching you
    love as though you have never been hurt before
    sing as though no one can hear you
    live as though heaven is on earth

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    вчера в таксито шофера имаше много хубав плеър на пайнер, екрана беше тъч и излизаше нагоре майна, някой да знае нещо такова ?
    Около и над 6 стотака са нови.
    Обаче, ако караш по по-неравен път и друса у трябва да улучиш точното място на тъчскрийна/сензора е неудобно.

Към автора на темата беше насочено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си