- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Носите си бокс във себе си когато сте на училище ?
Не, няма причина да нося бокс..
НЕ! нося си камшик и белезници![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Като малък се правех на интересен и имах един спрей, ама се пръскахме с него на шега. Сега обаче предпочитам да изсползвам ръцете и краката си, а не някакво парче метал, така всеки може, ама не е интересно. По забавно е като се биеш с голи ръце, огато кокалчетата на ръката млатят мутрата и носа на неприятелят е истинския кеф.
ПП Не искам да излезе че съм някакъм побойник, аз съм от типа "не предизвиквам, но и не отказвам", ама боят ми доставя огромен кеф.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
не ... ти не си побойник.. ти си душевно болен,ако боят ти доставя кефПървоначално написано от kalashnik
![]()
Никакъв бокс...M4A1 в раницата и РПГ под якето!
Мноооого тъпа тема.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Важното е че не предизвквам, за да си правя кефа, ами просто чакам някой да ме предизвика, защото първото е страшно. А и бия с мярка, и гледам къде удрям, а не като някои идиоти дето удрят в бъбреците, душат, бият с боксове.Първоначално написано от elito0o0o0
бие се в бъбреците защото болката е много здрава и не остават видими белези![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Да, но аз нямам за цел да докарам на някого проблеми с бъбреците после.Първоначално написано от tuzaro
искаш да му посиниш окото за да се вижда че си го бил ли??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
![]()
абе .. я се гръмни бе!
![]()
бокс, нунчако, спрей, чикийка сичко квот се сетиш, че в гетото си ехало мамата
Не, аз предпочитам да го ступам яко, така че да го помни, но в същото време да не го повредя прекалено.Първоначално написано от tuzaro
Бокс не, ма си нося гаечен ключ, нож, 2 отвертки и един компллетк шестограни. Днеска цял ден си разглабях чина и стола и резах някакви ластици.![]()
![]()
П.С Тея с бокса - смешници жалки, без него като са само се гушат и се правят на "големите пичаги", които са "здравеняци", "културисти" - FUCK YOU !![]()
Pagani Zonda
о.О Това нещо не си го представям, как така ще носиш нещо такова в училище. Ние имаме един директор дето само да те е видял и те е претрепал от бой. Той за униформи ни преследва като инквизицията вещиците пък не говорим за нещо такова. Иначе онзи ден някой от класа беше донесъл, като всичко естествено беше напълно в рамките на шегата, просто всичките момчета, че и момичета се изредиха да го пробват. И естествено много го крихме да не го набара някой учител или директор, че иначе щяхме да метем двора.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
По това което написа, явно тъпия си ти?!Първоначално написано от NamelessRomantic
![]()
Явно си ОНЛАЙН бияч и няма да те закачам, да не земеш да ме флашнеш в ЦС..![]()
не бе сигурно ще си го носи за да си връзва връзките
Ами ако ти падне от джоба у дупката в тоалетната ?![]()
![]()
Абе остави, един 3класник си изпусна телефон за 400 лв там :XПървоначално написано от CoNviCt
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
оръжия никви и бокс също не... знам няколко техники за самозащита понеже имам физически проблем и не бих могъл да се защитавам иначено за сега не съм влизал в кой знае кви проблеми
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
и аз знам тактика, удряш противника си в лицето и той пада гърчейки се от болка![]()
къв е тоя бокс бе, да не отиваш там да се биеш... Ужас просто, айде новата мода всеки с бокс в училище!![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
не ми трябва ..
n as we lie beneath the stars we realise how small we are ..