- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли легнали отново с бивш?
Зависии с кой бивш е![]()
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
Абе не си спомням да съм пускала такава тема![]()
Мойто положение в момента е такова, че съм жетоко хлътнала по бившия и не го забравям вече повече от година. Имахме много възможности да преспим, но буквално в последния момент съм се спирала за да не се нараня после повече![]()
Та по темата - зависи от връзката, която сме имали, чувствата (ако е имало такива) и т.н. ... просто зависи
Бих го направила![]()
Не знам дали темата е само за момичета, но аз бих легнал с бивша. Стига да не е някоя, с която съм скъсал толкова грубо, че не искам да я виждам по никакъв повод, дори и да я еба.
Зависи кой е бившия, и дали съм го обичала, и защо сме се разделили.
В повечето случаи - не.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Няма незаменими хора, има незабравими.
Достатъчно ли беше?![]()
dance as though no one is watching you
love as though you have never been hurt before
sing as though no one can hear you
live as though heaven is on earth
Неее
Да,бих![]()
What i want is obvious , what i love is unique
мислил съм по този въпрос.
никога! бившите приятелки са само за да съжаляват и да плачат с горчиви сълзи че са ме изпуснали и че сега съм толкова страхотен!![]()
и да искат поне парченце от мен, било то и уй, да го сънуват нощем и да търсят цял живот друг, но да не намерят по-сладък на вкус от моя!![]()
![]()
![]()
НЕ !
Da,az cqla godina i polovina si spah sas edin biv6,vupreki 4e si ima6e seriozna priqtelka!![]()
Hello
Ами не,щом съм решила,че не желая да съм с него,няма да съм негова и в леглото..Освен при опцията,че съберем отново(малко вероятно) но без други взаимоотношения-твърдо не!
зависи от това дали я харесвам или изпитвам някакви чувства към нея![]()
Първоначално написано от Lettuce
не се изказвай неподготвен,прасе
случвало ми се е в период когато с приятеля ми сме били разделени да го направим, но с него бях 2 години и за това съм направила изключение, а и след това сме се събирали, но окончателно разделя ли се с някой не обичам да се връщам назад за каквото и да било
зависи от много неща ..
Зависи.... но предполагам, че бих.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Честно казано не бих... Миналото си е минало и не мисля ,че ще е особено на смясто да си легна с бивш ... особено ако нещата са свършили не много добре както обикновенно става.
да бих легнала и в момвнта го правя дорине е много добре ,но все пак и ми беше 1вия ии абее Обичам си го
![]()
![]()
![]()
![]()
Obicham kyrvite , no ne i Kyrvenskite nomera !
Бих. Щом съм била с него и ще е само за секса не виждам проблем...
най-вероятно бих...е зависи и с кой от всичките,има такива при които самото изричане на имената им ми прилошава...![]()
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
'що не ...