- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- .. дете с увреждания ;(
Днес докато чаках в чакалнята за зъболекар дойде една пациентка(проблем-подут зъб доколкото разбрах) с придружител.Пациентката беше момиче на около 15 - дете с увреждания.Издаваше странни звуци(виене)които са доста неприятни за слушане(стана ми жал.. ).Придружителката(явно майка ... ) се отнасяше страшно грубо към нещастното момиче.Викаше й-Млъкни дете нещастно! ; Спри да виеш! ; Млъкни .. ! .. при което мен ми стана адски тъжно за горкото дете ..
Не мога да разбера как може такова отношение на човек към страдащо дете с увреждания .................. нямам думи просто ..потресена съм от този случай .![]()
![]()
кажете мнение по въпроса ... ако искате ;(
Това е една много чувствителна тема, разяснявана в раздел "Пълнолетник". Ако ти е любопитно прочети
А ти какво направи в тоя момент? Събира смелост по пътя за вкъщи, за да направиш сърцераздирателна тема тук...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Swinkenhoffer какво искаш да направя ??
аз просто споделям-ти ако искаш не чети
п.п.ок хоти )
Кухнята, ножа, вените - край на проблемите!
Ако живееш на 8-мия етаж или по-високо пак може да стане номера!
ти си луд ;дПървоначално написано от bulgarche
Aми, как какво? Най-малкото може да направиш забележка на тая жена, ама е по-лесно да се държиш като мишок.Първоначално написано от clever
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
1-тя беше в единия край на чакалнята а аз в другия
2-като й кажа мислиш ли че ще спре ? най-многото да спре да бъде груба докато чакат а като излязат пак да почне да хока невинното момиче
3-сестрата отиде при момичето да го види и жената се развика отново и самата мед.сестра не направи забележка
какво очакваш от мен ?!
просто се чудя на хорската злоба-а тя е непоправима в повечето случаи![]()
и айде да не обсъждаме моето бездействие или какво аз бих направила на мястото на тая ..![]()
ебавай се ..Първоначално написано от Battlescarred
а я се постави на мястото на момичето а не на мястото на придружителката![]()
Така, но като е психично слаба да го беше оставила на хора, които ще го обичат. Макар, че едва ли някой ще поиска дете с увреждания. Но както казах темата е много чувствителна.
И какво като е посветила 15 години? Ако не ще - сума ти домове има, да го остави. Всяко същество, особено в детска възраст има правото и задължението да бъде обгрижвано с любов, внимание и такт.
А на авторът на темата не му е работа да бъде морален съдник и да ходи да прави забележки. Ако на мен някой почне да ми прави забелжки по чакалните как да си отглеждам децата или да комуникирам с близките, най-вероятно някоя тупалка да понесе. Има пълното право да изкаже емоцията си от преживяната ситуация и да я подложи на дискусия.
точно и аз това мисляПървоначално написано от hottie
![]()
Мачок - въпросът е кой би го отгледал по-добре това дете. Тази майка(ако наистина е такава..може да е била ядосана на момента) или дом, в който знаем всички как седят нещата.
теб пък какъв ти е проблемътПървоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
Мдам, жената може да е добра. Иначе е щяла да го захвърли отдавна в дом. За какво й е дете с увреждания иначе
Абе 3ти път - темата е чувствителна![]()
![]()
според мен няма и какво толкова да й се обсъжда
Ами като не знаем подробностите, що си чешем езиците залудо о.0
Всъщност кой казва въобще, че това е майка му.. може да е социален работник, може да е жената, която обслужва семейството им.. може да е всяка.
Най-обичам да приказвам на сляпо и напразно.
"...а те извадиха телефоните и продължиха да се наслаждават на гледката."
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Т'ва ме разплака копеле... прекалена чувствителност.
The blood that binds us ..till death unites us