- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най- гадната група на света!
Сега като прочетах някой задни постове се сетих и за Моранди.Всяка тяхна песен пращи от простотия.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Абсолютно!Пощади ме господарю!Само не ме удряй по лицето...щото съм много хубав!Първоначално написано от Battlescarred
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Първоначално написано от Stan4o123
автентично рок звучене... което наистина го няма в днешната музика...
ами автентичното рок звучене смърди!!!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
мн те дразня,нали?Ако знаеш как се радвам...и 5 пари не давам за миризливото ти мнение,слушам каквото ми харесва,а до сега от old school групите не ме е изкефила нито 1!Всеки с вкуса си,аз ви питам какво намирате в тези групи,вие ми обяснявате съвсем други неща за MTV групички,ами да това ми харесва,това слушам!И въобще не си мисли,че не съм изслушал целите дискографии на миризливите heavy metal групи!Обичам в музиката ми да има смисъл и да ме кара да се чувствам добре,а това,което го прави това,вие не го харесвате.ПУКА ЛИ МИ?!НЕ!Първоначално написано от Battlescarred
ох ох... пак всичко опря до бой...чалгарче съм бил,що не си го завреш някъде,точно пък аз най-много я мразя тая музика,1 пат не съм отишъл на дискотека,супер тъпо ми е като се съберем някъде и педалите пуснат анелия или нз си коя си там мърла,а ти явно си некъв комплексар,който си мисли,че е трууу,сиг целият си във вериги и пиерсинг да се докажек какъв си...музиката би трябвало да сплотява хората,а не да ги разделя!А и ако обичаш не коментирай умствения ми капацитет,не си избивай комплексите в/у мен!Явно това ти е някакво слабо място и да ти кажа въобще не съм някакво наплашено момченце,но си имам принципи и затова няма да се занимавам с утайки,като теб!Първоначално написано от Battlescarred
![]()
Честно, вече не мога да ги различавам тея субекти![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Айде спрете се малко... Кви простотии се написаха не е истина![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
от какво да ме е срам бе?!От тва,че не споделям вашите виждания ли?Първоначално написано от VanillaMuffins
Аз се чудя на кой да се смея?! На Станьо или на хората, които падате до нивото на лапешкия акъл? Кауза пердута е да се занимавате...
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
По темата - Blessthefall ,Bring me the horizon ,Bullet for my valentine
И какво си ми цитирала?!Бе всъшност аз пък мога да те обвиня,че ти нищо не разбираш от музика,точно по същият начин,по който и ти го правиш.Първоначално написано от VanillaMuffins
Тоест,да взема пример от теб?!Първоначално написано от Battlescarred
uu chuvstvam se dobre...4uvstvam se zna4imПървоначално написано от BomberStomper
Абе защо,както казва любимото ми същество,не си направите братче?!I dont give a **** за вашето мнение!
Гъзната хартия (Tokio Hotel)![]()
пусикет троолс![]()
![]()
![]()
![]()
Cannibal Corpse,Dimmu Borgir,Slipknot ..![]()
Sofia Ska Skins,Битов терор...много са такива помяри![]()