- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най- гадната група на света!
Tokio Hotel,Avril Lavigne...това се сещам за момента.
После още *flame flame flame*
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
ми вокала винаги си ми е мязал на емо...много кокалест и все в черно...но то 5 пари не давам ,как изглеждат,важното е да е добра музиката,everyday combat/new transmission/for all these times.../cant catch tomorrow са доста добри,останалото е леко мудно наистина...Първоначално написано от TrustNobody
The Fake Sound Of Progress > all!Първоначално написано от RottenFlesh
Благодаря за изчерпателният отговор. Абе не е толкова зле, всмисъл мислях че си на нещо като поп, чалга рап и подобно дето никога не са чували на рок или метъл. От тези се кефя само на Dope и някои песни na SlipKnot. Но не смятам че си запознат глагно с хеви метъла. Абсолютно съм съгласна, че при Manowar, това е главна тематика, може би и в още 1, 2 групи по малко, но къде подяволте видя такъв текст при Металика или Нирвана. И ощче по-малко съм съгласна че наричаш Мейдън, Джудас, Металика и Нирвана боклуци, като те са групи останали в историята и всяка е уникална за себе си, за разлика от доста други (няма да споменавам) . И така де все пак тук всеки може да си изкаже мнението си, такава е и темата. Но още 1 въпрос може ли. Изказал си мнение само против хеви метъла. Това значи ли че нямаш нищо против другите му разновидности?Първоначално написано от Stan4o123
слипнот![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
като цяло повечето групи залагат на модата, от колкото на музиката![]()
Да,точно така.Метъла като цяло ми харесва,изключение правят само heavy metala i не съм мн фен на black metala,иначе metalcore/Nu metal/speed metal/thrash metal/scar symmetry са melodic death metal(страшно мн ги харесвам тях)/и fusion жанровете ми допадат в повечето случай,виж са тва за металика го казах без да му мисля мн,в смисал не са ми противни,но не ми и допадат особено,nirvana само smells like teen spirit ми харесва...Първоначално написано от DesireToFire
Първоначално написано от Stan4o123
Мн съм любопитен какъв метълкор слушаш ?
![]()
ами какъв... всякъв,от емовштини,като BFMV до hardcore ,като hatebreed
защо не си завреш противното мнение отзад?!По принцип обичам да споря и да ме лаят и ако искаш давай!!!Първоначално написано от Battlescarred
Тогава защо като нито едните са ти противни, а на другите даже харесваш една песен им слагаш такава голям адума МРАЗЯ. Ненавиждам я тази дума, когато хората я използват неправилно. За да кажеш че мразиш нещо трябва не просто да не го харесваш, но и да те дразни, да не можеш да го понасяш, да не можеш да откриеш поне 1 хубаво нещо в него.Първоначално написано от Stan4o123
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
ами ти,като си такъв велик MASTER на спора,ще може ли да ми дадеш малко безплатни уроци?!Спирам да пиша...да споря с интелигентен човек е интерестно и може и да се научи нещо... ти просто ме обиждаш,без да излагаш никакви аргументи...dont argue with idiots,they drag you down to their level and beat you with experience!Първоначално написано от Battlescarred
ниКуй зъ ниищу нъ светъ да не ОООбиждЪ ToKiO hOtElLl![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BILL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Токио Хотел на сапун![]()
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
Първоначално написано от BomberStomper
нИщУ лоШу няма дъ се случи на Тоооооооом![]()
![]()
![]()
TokIoOo hOtElLl foReverRr![]()
![]()
![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
БоЖеЕе УпАзиИиПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
![]()
![]()
дъ ви имъм вкусъ зъ музикъ
![]()
![]()
![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Jonas Brothers !
Тея що живеят![]()
Брях,брях
дАаААа, Бог да ПаЗиИи бИлЧуУ и ТоМчУууУПървоначално написано от safetyMode
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
БоГ иДвА ЛиИи СъЪ ИнТиРисУвъЪъ УтТ ТяхХ...Първоначално написано от LoveRetroMusic
темата е "най- гадна група" , а не кои харесва дадената потребителка![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Земи се гръмни да не се мъчишПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
Брях,брях
нЕмЪ, неМЪъЪ, нИкУгУ фоР мАй биЛчУ и мАй тоМчУ нЕВъР ? РАзЗбиРъШ Ли ? ВиНъГи, виНъГи ще Ги ОбИЧАмМ. ВинАгИиИ бИл зАраДи девСтвЕнИЯ мУсТаК, А ТоМ щОтУ е МоДеРну !Първоначално написано от Zarity
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
ае братле ти имаш некви сериозни отклонения... ходи се прегледайПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...