- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най- гадната група на света!
ВсЪщНосТ, нЕ ! аЗ сЪм нАрЕд, Но нА бИл Му еЕ мНн зЛее От КакТоО муУ каЗахА дА сИ обРъСНе девСтВенИя МусТАкПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от TrustNobody
прЕсВеТаАа дЕвО оТ гЛАдАлУпЕ, кАкВи сА тЕзИ НеЩа, ДаНоО дА нЕ гИ чУеШ ..![]()
![]()
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
почвам..:
Токио Хотел
Симпъл План
Линкин Парк
ЮС5
Найтуиш..вече са нищо
Металика...просто не ме кефят...![]()
AC/DC [same]
ония там кви бяха...СМС
Джонас Брадърс
и сякви такия псевдо лайненца
ако някой ш спори ,да ми дойде![]()
![]()
![]()
Върви на църква да се пречистиш, как ще мразиш ТХ ?Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
нАйЙ-вИлИкЪтЪъ гРуПиЧкЪЪъЪЪъ![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Ни СъМ вЯрВаЩа,А тОкИо ХоТеЛ мРаЗя,ЩоТ бИл Не Ми ПуСнЪъЪъЪПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
тОйЙй БИлл пуСкЪ саМУ нА бРаТ сИиИииИи, нЕ гУ мрАзИиИИ![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
мхм... спрете изобщо да пишете за тия жени ТХ... сериозно аз ги смятах за момичета,те са по женствени от повечето женски индивиди бе...
Да бе, аз все си мислех, че вокалистът на Токио Хотел е момиченце. При това много симпатично. А то се оказа момче.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Идвам, какво ще стане?Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
Искаш да ми кажеш, че AC/DC и Metallica са наравно с останалите тъпи лайна?
Върви се гръмни, бе. Това, че ТИ не ги харесваш, не ги прави най-отвратителни групи и т.н. Следващия път си запази кумпитентнуту мненийце за себе си.
скъпа,темата е за всеки да изказва мнение и аз изказвам моето! ПРОБЛЕМ?! И да аз не и харесвам и не те карам да се съобразяваш с мен..всеки изказва мнение,кат не ти харесва недей да четеш!За мен са отвратителни и за тва ги пиша..ПРОБЛЕМ?!..не си инт,кат ми казваш да се "гръмна" ...Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
а кфо може да понасяш .. Пуси кет ли ... тцтцтцтцПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens
Тва че не ми харесват тебе не те бърка... А пусикет кво общо имат?!Първоначално написано от sugarcult08
Ако прочетеш малко по- назад ще видиш, че съм писала, че не ми харесват... Ае писна ми от такива като вас бе... Човек мнението не може да си каже без някой умник да се заяде
![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Да е, ти се 'заяжда' с мене като казах за "лЮбИмЪтЪъ" ми група тОКиОоО хУУУУУУУтЕеЕЛПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Само дето темата не е за това, коя ВИ е най-противната група на света, а коя група е най-гадна като цяло – излишно комерсиална, пускаща само бози, със състав от урунгели-маймуни и така нататък.Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
ми точно де ac/dc отговарят идеално на твоето описаниеПървоначално написано от PinkFloydSound
Станчооо, срещала съм ти златните мнения и в други теми, нема такъв дегенерат като теб.Първоначално написано от Stan4o123
![]()
Абе момиче, кой те пита тебе кво мислиш? Аре стига се заяжда....Първоначално написано от PinkFloydSound
По- скоро се ебавах с ТоЯя НаЧиИн НъЪ ПиИсЪнИПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
А тях кой ги пита?Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
Авторката на тематаПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
И мен така.Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
Глупаво е да се слагат под общ знаменател групи като АC/DC и Metallica с Tokio Hotel и Linkin Park
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
АC/DC и Metallica изобщо не могат да се сравняват с групи като: Tokio Hotel i Jonas Brothers. АC/DC и Metallica са постигнали толкова много през годините, а онея мърши за 1 слбум са се възкефили като нищо. Окей тва че не ги харесвате си е ваш проблем просто не ги сравнявайте с онея, че просто изглеждате много жалки.![]()
Bitch! >.<![]()
Мдам.Първоначално написано от DeadSilence