- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най- гадната група на света!
тАкАа Е МуДеРнУу, ХАХАХАХ, сТаРоМОдНА сИ ХАХАПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
е ма я виж готините мацки от ТХ с каква репутация се ползват сред 13 годишнитеПървоначално написано от DeadSilence
Абе да ти кажа, че и сред по-големите.. МЪКА, МЪКА !!Първоначално написано от Stan4o123
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ИиИх МаА МуУ СтАрЪъЪ... КоО шИ ПрАя СиГаАПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
забравих да пиша по темата - Simple Plan
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Откровено ненавиждам и Sodom, Venom, Dimmu Borgir, Cradle of Filth и още доста подобни
Lady GEGa е противна за цяла група ...
иначе :
Linkin Park
Tokio Hotel
Jonas Brothers
Three Days Grace
Bullet for my Valentine
Simple Plan
Blink 182
Green Day
Slipknot
Spice Girls
Pussycat Dolls
има и още много ама не ми се пише![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Sensless![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
[i]Jonas Brothers , Tokio Hotel. В момента се сещам за тези,които супер мноо ме дразнят..
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
Какво въобще означава най-гадна група на света ?
Нима сме чували всички групи на този свят и имаме достатъчно музикална култура и познаваме до такава степен музиката, че сме готови от всички групи съществуващи по този свят да определим една, която е гадна ?
Ако беше гадна, нямаше да я знаем. Гадостите в музиката не привличат внимание, нито добиват популярност.
Щом тези групи са известни, значи не са гадни. Може да не ги харесваме, но определено не са гадни.
И спря да се върти за миг земята..
^ Цигарите и наркотиците не са гадни. Щом са известни и търсени, не са гадни!!!
И какво прави AC/DC неотвратителни? Това, че някой умник ги е обявил за турбо-нитро-гига-мега яките?Първоначално написано от PinkFloydSound
Тук говорим за музика нали ?Първоначално написано от PinkFloydSound
Защо ми сравняваш музиката с цигарите и наркотиците.. ??![]()
И спря да се върти за миг земята..
за мен metallica и ac/dc са па толкова прехвалени,че няма на къде... нито 1 тяхна песен не ми харесва чак толкова... има къде къде по-добри групиПървоначално написано от PainMonopoly
tokio mitel са най-дебилната група на вс времена !
Нов човек съм
http://www.cellarmusic.com
ето ви гадни песни![]()
И аз така мисля.Това че нямате вкус си е ваш проблемПървоначално написано от DeadSilence
.
Токио Хотел![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Първоначално написано от Stan4o123
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=_OsjBYxrR0c гроус![]()
Шибан "хай скул пънк"! :Д
Точно!Първоначално написано от PainMonopoly
Всеки има различен вкус. На някои AC/DC не им харесват, на други да... Така че не си налагайте мнението.
По темата:
Bring Me The Horizon
Escape The Fate
Papa Roach
Celldweller
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Металика![]()
![]()
![]()
![]()
как да го разбирам тва... и какво им е на bowling for soup?! Страхотни пичове са...музиката им може и да е леко дебилна,обаче имах период,в който само тях слушахПървоначално написано от BladeOfMySoul
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Нито дума да не съм чул срещу Линкин Парк от някви дето през живота си са чули 2 техни песни...
'Щото 'сичките мо'ете да му седне на Честър на оная работа и да се повеселите...
Група която не мога да понасям са ония лигльовци Poison и в частност Bret Michaels...Като за мене Every rose has it's thorns е наистина НАЙ-МАЛОУМНАТА и тъпа песен на земята...![]()