- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най- гадната група на света!
a, де - КлиZмаПървоначално написано от SouthStandServiceLad
то гадното не е само комерсиално... хахаха![]()
бе я се скрийте бе...като има комерсиален успех,тва автоматично го прави тъпо... мене па ъндерграунд тъпотиите ме дразнят повече
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Tokio hotel![]()
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Iron Maiden
Megadeth
Manowar
Metallica
HammerFall
AC/DC
Slayer
+1Първоначално написано от viksit0y
I <3 my iPod !
"We don't collide the law anyway any day
Like a drug addicted motherfucker dee jay..."
Между другото всички плюят по групи като Симпъл план и Линкин Парк, но истината е, че повечето започват точно от тях..
Има и изключения, да, но факт е, че оттам започват много хора. И причината е проста, по-леки са и по-лесно свикваш. Не може да слушаш лигав поп и изведнъж да минеш на Children of Bodom, right? Трябва някакъв преход. Лошо за тия, 'дето си остават заклещени в прехода, но те са наистина малко.
По темата: Като че ли няма група, която да мразя. Но аз принципно какво ли мразя..![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
ти изобщо комерсиална музика знаеш ли какво значи?! И правиш ли разлика между слава и комерс?Първоначално написано от Stan4o123
Хора, НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙТЕ НЕПОДГОТВЕНИ!![]()
Първоначално написано от Tempest
Кефи се на животаДа не ти пука - ВСЕКИ СЕ УЧИ ДОКАТО Е ЖИВ
![]()
![]()
тая тема освен да прави скандали друга полза няма...всеки харесва и мрази различни неща-кой как изглежда, кой бил гей, кой бил грозен, няма значение, номера е да пее дорбе и да пее това, което му харесва и другите да ги харесват, а щом са известни значи има хора, които им се кефят...
Не ми се искаше да използвам цинизми, НО ...Първоначално написано от DimovB
![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
хах, AC/DC няя са в тоя лист..Iron Maiden и мен ме дразнят.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
на тези помии,които слушате времето отдавна им мина и няма да се върне,защото са миризливи,тъпото емо завладя миризливата музика,но пак го предпочитам пред iron maiden,10 години макс ви давам и за тия бухали няма и да се знае.Както и олд скуул боклуците,звучат адски тъпо,интересни текстове се срещат мн рядко,абсолютна трагедия!!!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Za mene Tokio Hotel![]()
![]()
![]()
E па ти кои групи слушаш ,че ми стана интересно (за Stan4o123)
TOKIO HOTEL![]()
И аз го накарах да ги напишеПървоначално написано от Rhype
Има ги изредени в едно доста шподробно мнение, няколко страници по-назад =]
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
защото емокор и другите емолайна имат по-хубави текстове... мдаа, браво, сега пък сам си противоречишПървоначално написано от Stan4o123
и същите тези "помии" ще се помнят повече от емолайната, които са заляли сцената днес... Шекспир още ли е известен? Да, макар да е "олд скул боклук"
Напоследък нашумялата Стефани Майер сега е известна повече от него... но ще залезе след.. не 10, не 5, а максимум 3 години
честито ;]
аз изобщо не мога да разбера,какво намирате в ac/dc примерно,което го няма в днешната музика?!
Първоначално написано от Stan4o123
Само едно нещо - ОГРАНИЧЕНОСТТА Е БЕЗГРАНИЧНА![]()
![]()
![]()
Чакай!Чакай!Тука трябваше да се спукам от смях... момент... МУХАХАХАХАХАХАПървоначално написано от Rhype
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Големи разбирачи станахте малките педерастчетаПървоначално написано от Stan4o123
ох леле... големите мъже станахте... само с бой оправяте нещата... смешни,жалки,мекотела...тов е първият пост,в който ви флеймвам... с злобни хора не се занимавам...Първоначално написано от Battlescarred