- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моят стил на обличане и този,който харесвам в другия пол
Аз се обличам доста разнообразно.В смисъл комбинациите ми са горе долу нещо такова:
1.Тесни черни или сиви панталони+кецове+някаква тениска
2.Къси дънкови панталони+прилепнал потник+кецове
3.Рокля с кецове
4.Пола до коляното+прилепнала блуза + кецове
И още много други.Но общо взето се кефя на кецове.Иначе през зимата якето ми е от тези палта дето станаха по-модерни и увиснала раница.По-отличителните ми черти са
1.Черен лак винаги и по всички поводи
2.Различни обеци
3.Винаги нося 3 часовника и трита са по различно време и никой от тях не е по българско.
4.Нося много разноцветни гривни.
Кол.кото до грима..понякога си слагам само черен молив и спирала но когато реша да се "издокарам" повече си слагам тъмно сиви сенки.Косата си я връзвам на опашка,плитка на една страна,две плитки,две опашки,някой път си я правя на небрежен кок или просто я оставям пусната.
За момчетата:
1.Косата да не е мн каса и да се носи някфа по-небрежна.
2.Не харесвам момчета в анцунг или хавайки.
3.КЕЦОВЕ!!
Общо взето това е!![/b]
..I'm waithing for the moonlight,so I can find you in this perfect dream..!!
Изчистени дънки, обикновено по-тъмни.
Маратонки - по принцип бяло-сини найкове, но в момента нося едни чисто черни маратонки и едни мръснобели кецове.
Тениска със щампа, ако трябва да съм по официален - риза. В по-студените дни спортно сако или кожено яке отгоре.
Сега лятото нося къси гащи, а като тренирам съм с анцуг Адидас.
Харесвам момичета, които носят тениски със щампи, суитчъри, дънки, маратонки и всичко да е предимно изчистено. Най-вече ми прави впечатление, ако изглежда прилично и същевременно не й пука какви дрехи носи. Официалното облекло също ми харесва, стига да е на място.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Моя - нищо особено- панталони, дънки, тениски (със щампи задължително), потници (без щампи) кецкии и ня'кви шарени детски гривнички и раница (ама не от тея обикновенните, а някаква със картинки ала-бала ;D)
А за момче - http://i19.photobucket.com/albums/b1...a/jos164jh.jpg мизерници![]()
Или пък някъв със стила на Deryck Jason Whibley
http://www.buzzfoto.com/wp-content/g...1bsocal_rr.jpg <3
ами аз нося сега през лятото къски дънки с някоя блуза ... задулйително с щампа мойе само да пише terranova но трябва да има щампа![]()
и джапанки или сандали ... но не от тези бабешките :д :д :д :д нещо подобно но 4ерни и минават през пръста http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1366&bih=545
баси и линка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а за зимата блуза или боди отгоре с кус ръкав или потник дънки и ботушки или боти као тези http://www.online-obuvki.com/bg/cata...35/id/203.html може и ниски и някое протмоненце или чантичка и възможно е да нося и маратонки :Д:Д:Д:Д: е това е
а у дтугия пол ами просто е - дънки и блуза и маратонки или гуменки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моят стил - през зимата обличам предимно тесни дънки и тениски, суитчъри и кецове. Понякога и туника с клин.
През лятото- къси гащи, потници..
При момчетата - дънки и някоя ризка отгоре или тениска. Не харесвам смъкнатите дънки и огроомните суитчъри.
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Аз се обличам така ,че на мен да ми е удобно. Ходя с дънки по крака или панталони по крака , с кръпки или без , но да са яки и да ми стоят хубаво. Комбинирам ги с блузки по тялото с готини надписи или с готини картинки , също и суитчъри. Надолу съм с кецове , с маратонки или с обувки , а зимата с ботушки . Нося винаги гривна и пръстен , също и синджир . Ам рядко може да ме видите в токчета и рокля . Просто не е в стила ми . Обичам мн очила , имам около 10 , всякъкви цветове , но любимите ми са едни лилави , големи , мн яки . Е стига толкова за мен.
Харесвам момчетата да се обличат "тишкарски" , с готини тениски , кецове или маратонки и с широки панталони , е не рапърски и исулени до коляното. Не харесвам изобщо момчета с прилепнали панталони , колкото и хубави тела да имате панталона по крака е за момичета !!!
I love you so much
Every breath that I breathe is for you
Every step that I do is for you
Every beat of my heart , every smile on my face is for you !
Because you are everything for me !
Vanity 23, линкът към обувките е този : http://www.online-obuvki.com/uf/2010_06_16/P6121376.jpg Може да го смениш, че онова нещо е огромно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Носяяя прилипнали розавки тениски, супер стегнати дънки, отдолу мъжки прашки ии бели обувчици на краката![]()
![]()
![]()
![]()
майтап
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Хммм моя стил:Определено харесвам skinny jeans,най-различни блузи,тениски,суитчери,кец ве.
Определям стила си като спортно елегантен(обичам да се чуствам удобно и свободно).За по-офицялни случаи нося рокли,обувки тип "балерина" или много рядко токчета.
За другия пол:Харесвам момчета с небрежен,но чист вид.Нещо подобно
http://1.bp.blogspot.com/_DHZzW4q616...dgley2_300.jpg![]()
С една дума - Спортно!!!
през лятото нося къси гащи с някаква близка с щампа и кецове
през зимата с широки дънки(не съм особенна фенка на цигарите, стягат ти да не казвам къде и кът са наведеш всички разбират какъв номер гащи носиш) суитчер и от тея маратанки тъп скейтари... да мога безгрижно да си газя из снега![]()
За момчетата: хип-хоп стил- увиснали дънки, широка тениска или суитчер, и ГОЛЕМИ обувчища
еххх... Рядко се намират такива момчета за съжаление
![]()
моятт стил : обожавам кецове и дънки по крака.Харесвам блузите с анимационни герои [ от кенвело и трн] . През зимата блуза или боди с ботушки и пак някакви дънки по краката
, а през лятото полички и къси панталони и някакви подобни обуввчици http://www.google.com/imgres?imgurl=...1t:429,r:1,s:0
- харесвам момчета с кецове. Нямам претенции за дрехите, ама да не са със смъкнати дънки и да им се виждат боксерките![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Аз се обличам винаги с хубави маркови дрехи![]()
През зимата, есента и пролетта се обличам:
- с прилепнали дънки и красива блуза ;
- понякога и с модерни анцузи.
През лятото се обличам:
- с клин къса пола и блуза в същия цвят като клина или туника
- с къси панталонки и сладък потник с гол гръб
- за поводи се обличам с красиви и елегантни рокли на дължина малко над коляното
За обувките:
- зимата с яки ботуши
- есента с готини маратонки
- пролетта със сладки пантофки
- лятото с чехли или със сандали
Това е моят стил на обличанеНадявам се да ви е харесал
ми аз много обичам ризки и готини стилни блузки, дънки по тъмни, развлечени или като клин. Нося кецове и бутуши от тея с ресничките. Кефи ме леко хипарския стил, а за момчета харесвам с развлечени дрехи даже и такива дето леко бият на клушари
. Мразя момчета с прилепнали блузки или розови и бели панталони...
![]()
Нося най-нормални работи - дънки, понякога скини, понякога от обикновените, кецове (ония като гуменки), и там някакви най-често черни потничета/тениски, неща, които не се набиват на очи, с които няма кой да ме зяпне и ми е удобно. Накратко - стил нямам.
lili12, да повториш още няколко пъти колко хубави, красиви, модерни, маркови, сладки и елегантни са ти дрехите?
За момче стилът на обличане, който най-много ме кефи, е на ония метълчета - черни тениски с групи, кецове и т.н. Но всичко става, само да не е чалгар (т.е розови блузки, големи очила, педалски ризки и подобни)
харесват ми момчета с ризи/пуловери през зимата, шалове (но не твърде гей), гуменки (и кецове стават)
инди..
Обличам се доста разнообразно, всеки ден различно. Общо-взето както ми скимне![]()
Имам случаи с клин и туника. (по-официално)
Друг път съм с дълги дънки (не прилепнали), някоя по-тясна блуза и горница/кожено/дънкено яке/риза с навити ръкави. (нз как се води)
По-тесни панталони, блуза, шал и шапчица. (тип художник)
Анцунг и тениска също обичам. (спортно)
Любимата ми комбинация е къси панталонки, шарени чорапи до коляното и същия цвят блуза с дълъг ръкав. (по детски) - рядко съм се правила така, но адски много ме радва.
Във всички случаи съм с кецове и маратонки. Зимата - ботуши. Сандали и обувки рядко нося.
При момчетата - нямам претенции, важното е да ми харесва. Само да не е някъв размъкнат рапър. Предпочитам спортно - дънки (не впити, нито чувалести), нормална блуза, ако е с риза още по-добре. За обувки нямат голям изборАбе както дойде, ако много ме обича ще се промени, заради мен
![]()
Пс. lili12, разбрахме колко хубави и маркови са ти дрехите, как искаш да впечатлиш хората с тях, но не е нужно да го изтъкваш на всяка страница![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
така аз с дънките съм скарансамо анцузи и къси гащета и всичко да ми е широко рядко нещо да е по мене и то просто ми стяга и не ми е удобно
винаги съм с маратонки или джапанки
и тва е а в момичетата харесвам по впити блузки
и дънките също да са такива
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ха ,по принцип нося дънки (леко смъкнати ) ,тениски (обожавам тениски с щури текстове и щампи).Ако е по хладно някои зимна шапка ,суичър или анорак и кецове естествено.Раница и слушалки и тва е .
за момчета :
1.някой дънки ,пак леко смъкнати
2.Тениска и риза отгоре или суичър/анорак
3.КЕЦОВЕ -задължително <3
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
[WaterLilly]lili12, да повториш още няколко пъти колко хубави, красиви, модерни, маркови, сладки и елегантни са ти дрехите?
Споделям как се обличам адашкеРазбирам ако ти не носиш маркови и хубави дрехи и обувки - всеки си има свое мнение
![]()
Все пак благодаря че ми прочете коментара
![]()
Харесвам по-семплия стил . .
пр: Дънки яка блузка , , високи токчета . .. готина чанта . . и за завършек красива прическа !
За др пол . . прилепнали дънки тениска на dc и маратонки ;п
За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !
първо за мен: джинси или къси панталонки заедно с свободна най често едноцветна тениска или такава на рок състав. кецове или маратонки са перфектни.
за момичето: джинси и ризка или тениска - в никакъв случай крещящи. за обувки - не маратонки, а кецове или от онея, дето приличат на пантофки. такова приземено момиче обикновено ме вдига във въздуха. а има едно от класа което облича един чисто черен прилепнал кожен панталон и направо изперквам.![]()
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”
Обичам да се обличам елегантно,да не кажа официално.Обожавам да съм с официален панталон и с ризка или елеганта блуза,а токчетата са ми слабост.Но харесвам и спортния стил на обличане.
За момчетата-дънки с тениска и маратонки
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Каквото ми хареса, няма точно определен стил ..
На единия ден може да е пола, блуза с деколте с токове, а на другия черни дънки, бяла блуза и конверски ..![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
+1Първоначално написано от clever
въпрос към автора- Нямаш точно определен стил,но като те слушам съчетаваш странни стиловедаже не мога да си го представя...че и тая рекламка със "страшните" маратонки беше
![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
[ameli]Пс. lili12, разбрахме колко хубави и маркови са ти дрехите, как искаш да впечатлиш хората с тях, но не е нужно да го изтъкваш на всяка страница
Споделям как се обличам миличкаРазбирам ако ти не се обличаш така всеки с възможностите и мнението си
Все пак благодаря че прочете коментара ми
![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()