- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- в мен ли е вината
Здравеийте.
Проблемът ми е там,че приятелката ми,с която се познаваме от 5 години и с нея всичко беше перфектно до миналата година.Какво стана нз,започнах да крия някой неща от нея.Тя отвреме на време се държеше ужасно с мен,все едно съм някакъв парцалС нея сме от 5 клас заедно.Миналата година в класа дойде ново момиче.С нея странахме много близки а с другото момиче с е скарах.Тя си мисли че другото момие прави интриги и ни скарва.А аз просто не и бях казвала някой неща,онова момиче незнаеше и и казваше.Преди няколко дена се бяхме разбрали да ходим на боулинг преди даскало но без нея.Аз и казах че с няколко човека ще ходим на боулинг,а с момичето другото се бяхме гушнали.Тя ми каза:Ако искате зад боулинга ходете аз съм ти много убидена.
Тя ми се сърди защото съм била по близка с нея,а тя не иска и ми постави ултиматом или нея или другото момичеДайте съвет какво да направя.
Момичето,с което се познавам от по-дълго време винаги е правила много неща за мен,винаги ме е подкрепяла,другото също но не чак толкова колкото първото.И двете ценя много и незнам какво да правя![]()
Поговорете и открийте решение, удовлетворяващо и трите. Иначе може момичето, което познаваш от 5 години, да ревнуваНо имай предвид, че приятелство за 5 години не трябва да се губи...
стой си със старата приятелка
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Само ще ти кажа, че човек, който сяда на два стола накрая пада на земята... Помисли на кой "стол" искаш да седнеш
Мъдро. И аз ще се замисля над това.Първоначално написано от desitoyoy
пфу .. почти нищо не разбрах от темата ти ..![]()
.. ще ти копна само това, което горе долу разбрах ..![]()
Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аман от сърцераздирателни истории с ''приятелства'' между момичета... тая предала оная, оная направила еди кво си, баси и кифлите значи![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Хехе надявам се не слуша чалга и не познава половината градПървоначално написано от impassive7
+1Първоначално написано от Hilary_
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.