- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МОЛЯ ВИ , РАЗКАЗА '' КОСАЧИ '' !!! ВААААААЖНО ..
ЩЕ МИ ПОМОГНЕТЕ ЛИ ДА ГО НАПИША В СЕГ. ВРЕМЕ ? АКО ВИ СЕ ЗАНИМАВА .. ИЛИ АКО ГО ИМАТЕ ГОТОВ МООЛЯ ВИ ..![]()
нито ми се занимава, нито пък ми се търси моя, за да ти го дам наготово ;]
n as we lie beneath the stars we realise how small we are ..
Пф, тва пък е толкова леснооо.![]()
Седни и си го напиши, едва ли някой ще ти го даде наготово. ;]
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
ТОВА К'ВО ТРЯБВА ДА РЕЧЕ .. НАЛИ СИ В ТОЗИ ФОРУМ ЗА ДА ПОМАГАШ С ИДЕИ ИЛИ СЪС СЪВЕТИ , К'ВО '' НА ГОТОВО '' .. АЗ ВИ МОЛЯ , ТИ АКО НЕ ИСКАШ .. СИ ГО КРИЙ ;Първоначално написано от chocolateMaggie
![]()
Първоначално написано от silwinka
аз ще си го правя сама поече от 2 часа ии после ще tu го пиша поне 10 минути, защото на теб не ти се занимава ? ахахах =DDD
n as we lie beneath the stars we realise how small we are ..
" Косачи" - Елин Пелин
(сбит преразказ)
Когато Тракийското поле потъва в мрак , сред ливадите лумва огън , около който се забелязват пет фигури.Това са петима селяни , които са дошли да търсят работа като косачи.
Единият от тях , Благолажа, започва да разказва приказка за една принцеса. Тя била чудно красива и който я видел , умирал от любов по нея.
Най-младият от косачите, Лазо, се провиква , че това е лъжа.Баголажа му обяснява , че приказките са измислици, но много по-красиви от реалността.
Когато приказката свършва, Лазо възкликва , че с радост би приел такава смърт.Тогава Стамо го подиграва , че е оставил невястата си само месец след сватбата.Всички се шегуват , че докато го няма , Пенка може да си намери друг любим .
Благолажа дори запява песента за невярната булка , а когато свършва , споделя с другите ,че ако е на мястото на Лазо, би се върнал у дома.
Скоро всички заспиват , но растроен от подигравките на другарите си , младият мъж лежи и си мисли за Пенка.
На сутринта косачите откриват , че Лазо си е тръгнал за вкъщи.
Нямаше логика,беше любов.
Затъпяхте напълно !![]()
Елементарен преказказ неможе да направите, трябва да пишат уценката на SummerMakesMeHappy.
Не пиши с главни букви, което означава, ЧЕ ВИКАШ !
Никой не е длъжен да ти прави тъпите (като теб самия преразкази, съчинения и тн.)
Форума е за друг вид въпроси, относно гаджета, проблеми с биячи в училище и каквото друго се сетиш, а ти не заслужаваш да пишеш в него!
Ако успорваш мнението ми или има някакъв проблем относно казаното
гр. София - жк. Люлин 2 - блок 208 - вход Б - етаж 6 !
Или ако се изгубиш - 0886750699..
Стига викахте и събирахте самочуствие в тия форуми..
![]()
Съжелявам за променянето на "интелектуалния въпрос" и изцяло изместване от темата, но просто ми писна от такива лайна, който даже си позволяват да пишат с главни букви !![]()
Първоначално написано от bojilow
Браво.Много добре казано!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Точно,кратко и много ясно казаноПървоначално написано от bojilow
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
авъъъъъй не можеш да промениш глаголите в сег.време ! бих ти казала да седнеш здраво над учебниците ,че си много зле с материала !!!!!!!!!!!
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Това е най-лесното.
В сегашно време ..
По добре седни и за по-малко от 2 часа ще го напишеш. Няма да усетиш как са минали , а така ще оттренираш и писане на преразказ.
ти ако с това не можеш да сe справиш...
Сега.. само да поясня ,че това не е сайт,в който трябва другите да ти пишат елементарните домашни.. Това е сайт ,в който хората споделят с другите какви са им проблемите и искат съвети как да се справят с тях... А ти какво правиш? Проблема ти е следния: Така нареченото сиво вещество отказва да работи при теб .. Айде върви се гръмни за здраве!![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ужас!!![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Прочети си произведението и си отвори учебника по български :] Едва ли някой ще седне да ти пише целия разказ, направи си един план и готово. Пък и ако сега някой ти го направи, какво ще правиш следващия път.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
хора нов съм и незнам как да направя тема ;д затова ще ви помоля да ми дадете Косачи на епизоди( блгодаря Ви предварително!
5лв и ти го пращам. Още 3 отгоре и ти правя и преразказ/есе.
Кой малоумен даскал по БЕЛ ще ви кара да пишете някъв разказ в сегашно време, пък и тва се учи 11 клас и е нормално да се прави анализ/интерпретация върху дадено произведение, а не преразказ-освен ако не си под 7-ми клас
Това се учи в 6-ти клас. Прочети го 2 пъти и започни да пишеш. Пък и докато пишеш имаш учебник пред себе си, това не е като да пишеш по спомен :Х
сигурен съм , че съм го учил в 11 клас, защо да съм прост?
Темата е от 2009, момичето отдавна си е написало преразказа.![]()
Аз това го учих миналата година, сега съм 7-ми клас. То беше първото произведение в учебника ни.