.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

какво е на мода в бг - по английски

здравейте, по английски тря за утре да напиша съчинени *какво е на мода в бг* нищо не се сещам
    ако можете дайте някви примери

В България - модата са наркотици, метъл/чалга, масов идиотизъм, хилене, псуване, изкуфяване, кифли.
    Ама че проста държава! Държава, не страна.

имам предвид дрехи такиа джунджурийки

ама и за тва ша напиша

Лично аз съм против почти всичко в горния ми пост. Иначе дрехи - ми не знам .. смъкнати дънки и суичъри за рапърите, меръл-тениски и кожени панталони в комбинация с кубинки за метълите. Но аз не се влияя от музиката и се обличм по мой собствен стил - (почти) всякак.
    Като прочетох "джунджурийки", се сетих първо за значките по кецовете и раниците, не знам, не си купувам, не си слагам, нямат смисъл, освен да се правиш на поредния пич със значка "Пънк".

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от nestea95
    Лично аз съм против почти всичко в горния ми пост. Иначе дрехи - ми не знам .. смъкнати дънки и суичъри за рапърите, меръл-тениски и кожени панталони в комбинация с кубинки за метълите. Но аз не се влияя от музиката и се обличм по мой собствен стил - (почти) всякак.
    Като прочетох "джунджурийки", се сетих първо за значките по кецовете и раниците, не знам, не си купувам, не си слагам, нямат смисъл, освен да се правиш на поредния пич със значка "Пънк".

Ми,да..нещо такова.Не си ли забелязвала хората по улиците?
    Все нещо ще можеш да напишеш.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Цитирай Първоначално написано от slynchoo

Момче съм, за втори път ме бъркат, да си сменя ли аватара?

мерси много

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Анцуг и ботуши.
    Огромни очила за 10 лева.

За триене.

Модата е и да плюеш хората също. Кой какво носел и как било тъпо и т.н...
    ROCK
    ON!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo

Момче съм, за втори път ме бъркат, да си сменя ли аватара?
    Говорех за авторката дали е забелязвала хората по улиците.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    кежуалите са на мода
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    айде стига с твойте кежуали
    иначе в българия е на мода да се правиш на това на което не си,момичетата да копират на външен вид както и на акъл курвите от поп фолка,модерно е да пушиш трева,да се напиваш,да пибиваш и тормозиш хората,модерно е да си по 20 часа във фитнеса,да приличаш на баба си на млади години или да изглеждаш таса все едно си се насрал с извинение.На мода е да говориш на ве,да не си очтив и да не помагаш на хората,модерно е да си нахален и безгранично неграмотен.Модерно е момчетата да мязат на жени,а момичетата на курви или съвсем на нищо да не мязат.Модерно е да си носиш патлак или бокс в джоба и като никой не ти даде огънче да го гръмнеш.Модерно е да си купиш дрехи втора употреба обаче да се разкарваш два месеца с тях и да казваш,че са маркови.Модерно е да носиш слънчеви очила дори и да няма слънце,модерно е да се пушат цигари и да си безчуствен.Модерно е да си безжалостен и да не учиш въобще.Модерно е хората да си мислят,че са нещо.Явно в България вичко на което в Америка казват дъното, е модерно.
    Иначе нако всяко правило си има изключения,ро повечето хора на нищо не мязат.Просто модата в българия е такава,че ми се струва че или няма мода или е толкова лоша,че хората са откачили и не знаят как да се обличат.АА и модерно в българия е 13 годишни п...и да се е..т с 20+ годишни мъже
    Уелкам ту бългериа баце

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Ония гащи-памперси по модел на потури от преди век?

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt
    айде стига с твойте кежуали
    иначе в българия е на мода да се правиш на това на което не си,момичетата да копират на външен вид както и на акъл к***те от поп фолка,модерно е да пушиш трева,да се напиваш,да пибиваш и тормозиш хората,модерно е да си по 20 часа във фитнеса,да приличаш на баба си на млади години или да изглеждаш таса все едно си се насрал с извинение.На мода е да говориш на ве,да не си очтив и да не помагаш на хората,модерно е да си нахален и безгранично неграмотен.Модерно е момчетата да мязат на жени,а момичетата на к**ви или съвсем на нищо да не мязат.Модерно е да си носиш патлак или бокс в джоба и като никой не ти даде огънче да го гръмнеш.Модерно е да си купиш дрехи втора употреба обаче да се разкарваш два месеца с тях и да казваш,че са маркови.Модерно е да носиш слънчеви очила дори и да няма слънце,модерно е да се пушат цигари и да си безчуствен.Модерно е да си безжалостен и да не учиш въобще.Модерно е хората да си мислят,че са нещо.Явно в България вичко на което в Америка казват дъното, е модерно.
    Иначе нако всяко правило си има изключения,ро повечето хора на нищо не мязат.Просто модата в българия е такава,че ми се струва че или няма мода или е толкова лоша,че хората са откачили и не знаят как да се обличат.АА и модерно в българия е 13 годишни п...и да се е..т с 20+ годишни мъже
    Уелкам ту бългериа баце
    Тва е много умна реч.... онея там дето плюят рок/метъл средите са просто жалки огледайте се около себе си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си