- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо трябва да има такива говеда ?
Днес излизам,тръгвам по коридора и един вика на един друг "тоя е педал" и аз му казвам "пък ти си педерас" и слизам надоло.После се връщам оня ме чака,блъсна ме в прозореца а другия (на който нищо не бях направил) ми удари бокс в лицето.Ако ги кажа на директра пак ще ме бият.Не че нещо ви се уплаквам ама просто да кажа пореден пример за смотаняци в училище
.Пък и те са от 12 клас,немога да им надвия да ги ева
![]()
1. Такива много
2. Просто подминавай злобните подмятания ., ако не се прекалява.,
3. В едно училище се знаят по принцип кои са въпросните "говеда" така,че .., просто не се занимавай .,
4.Слагай малко цензура все пак ;дд
Абе в общи линии искам да ти кажа ако не можеш да се справиш се прави на глух ..,![]()
След боя,така правих.Обиждаха ме ама аз се правих,че не ги чувамПървоначално написано от LigLichKa1936
![]()
Първо каква е разликата между педал и гей и второ може и наистина да си такъв щом непознати са ти го казали и ти кой клас си
wtf ?!и второ може и наистина да си такъв щом непознати са ти го казали![]()
.. по темата .. въобще не обръщай внимание на такива идиотчета .. като видят, че не им се връзваш, ще престанат ..
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Казвай на директора всеки път в който те обиждат, удрят или тормозят.
Ако директора не ти обърне внимание ВСЕКИ ПЪТ когато те засегнат с нещо подавай жалба свободен текст в канцеларията. Много бързо ще получат последно предупреждение за изключване и ще спрат да тормозят както теб така и други.
Затова положението е толкоз зле - защото всеки си трае и не се опълчва на "мутрите"
Директен разтрел за такива!!! Без обяснения, без присъди-разтрел на място от охраната и да ги окачат голи вързани за краката от тавана над входа за назидание-да видим дали тогава някой някога пак ще посмее да се прави на велик![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Първоначално написано от waaaagh
![]()
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Вземи си един бокс или една нормална верижка и шибни единия много здраво в лицето..После ще те бият,но поне ще знаеш,че си го направил и ще ти е яко
![]()
Набиваш се на очи, брато. Как пък 12 класниците не тормозят никой при нас? Нещо си ги издразнил
грр
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Како разбра?Първоначално написано от Crazytu
Щом другите забелязват че е гей начи е сериозно,дори не го познават.Не може така без причина само него да дразнат.Правил се е на голямата работа или външния му вид е подсказвал че е гей.Няма защо иначе само него.Изък че е от тоя хубав отбор
Какво ви има бе, хора?![]()
Натупали са го с бокс в училище, ТРЯБВА да каже на директора. Кажи му!![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
В кое даскало учиш?
ако те ударят с бокс в лицето незнаеш кво става просто, най малко ще имаш счупена кост.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
боксирал те е или те е ударил с метален бокс?
изчакали тоя дето те е ударил докато се пребира
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
![]()
![]()
дано някой ден си намерят майстора и двамата ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз пък подминавам всеки който крещи по коридора.
не се изказвай неподготвен,прасе
Взимай един бокс и ти и ходи се разправяй..
Явно "биеш на очи", а израза "пед*л" ми подсказва, че се ЕМО или Фешън ? - Групата от хора която най-много се мрази, след циганите.![]()
Нали знаеш, че ако са пълнолетни можеш да подадеш жалба и в полицията? Все пак с оръжие са ти скочили... Боксът никак не е безопасен...Първоначално написано от UNITED
вие луди ли сте, да му предлагате бокс.... ако е некой с мека китка като го извади тоя бокс нали ше му се присмеят и пак ще има яко тръби майна...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Хвърляш ги в една клетка двамата, след което ги заливаш с напалм и им драскаш клечката.Първоначално написано от waaaagh
Като могат да те набият, да не са много велики.
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
и как така ще те обиждат без да ги познаваш ?!?![]()
Ти добре ли си бе ? Кво ми се прайш на гадател.Това ми го казаха щото не съм от техния град,нов съм и както с всички нови ученици ( в това даскало) взеха и с мен да се заяждат,и къде споменах че само с мен са се заяждали ?.Тоя дето ми удари бокса,мисля че направи защото една вечер в дискотеката опипвах братовчедка муПървоначално написано от remix1912
но 3 дни нищо не ми правеше,сигорно си търсеше подходящ момент
. А и не са ми казали "педал" защото ме мислят за такъв,а само за да ме обидят.В външния ми вид няма нищо нередно,съвсем нормално се обличам и съм хетеpо,нямам никакви признаци на гей
що пишеш само да спамиш ?
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Не съм мека китка,но наистина ако бях и ако извадя бокс ще се смеят много
![]()
![]()
![]()