.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    вие луди ли сте, да му предлагате бокс.... ако е некой с мека китка като го извади тоя бокс нали ше му се присмеят и пак ще има яко тръби майна...
    Не съм мека китка,но наистина ако бях и ако извадя бокс ще се смеят много
    Еми като не си мека китка, ходи и му счупи носа и това е .. мъжкар..

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от D12Respect
    Набиваш се на очи, брато. Как пък 12 класниците не тормозят никой при нас? Нещо си ги издразнил
    Да, възможно е да е дишал/мигал/ходел дразнещо.

Няма защо да ти пука.

Супер фен
    Подминавай подмятанията по коридорите

(Сетих се как в миналото ми училище един глупак реши,че го мързи да мръдне и ме бутна по стълбите... )

Цитирай Първоначално написано от bojilow
    Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    вие луди ли сте, да му предлагате бокс.... ако е некой с мека китка като го извади тоя бокс нали ше му се присмеят и пак ще има яко тръби майна...
    Не съм мека китка,но наистина ако бях и ако извадя бокс ще се смеят много
    Еми като не си мека китка, ходи и му счупи носа и това е .. мъжкар..
    Иди ти набий двама дванайсетокласници

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Подминавай подмятанията по коридорите

(Сетих се как в миналото ми училище един глупак реши,че го мързи да мръдне и ме бутна по стълбите... )
    Уоу...това е супер гадно.На брат ми като по-малък му бяха отчупили парче от зъба като го бяха бутнали по стълбите...
    Иначе по темата,мисля,че трябва да кажеш на директора/ката или пък пробвай да не им обръщаш внимание,но ако продължат ще трябва да ги изкажеш,а ако се съберете повечко хора пострадали от тях,ще е още по-добре.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Доколкото ми е известно UNITED е 3-4 клас. Как очаквате някво лапе на неговите години да набие двама дванайсетокласници??? При това някви типични училищни хулигани? Ако е с бокс най-много да го приложат срещу него... Има директори, полиция, ДПС и т.н.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Много е жалко че в училище нищо не се е променило откакто завърших преди 2 години. Даже става по зле. Нали виждаме по новините всеки ден. Не зная дали има начин да се предпази човек ако не мълчи на такива отвратителни копелета, защото съм забелязала че има такива ученици, които винаги го отнасят, дори и да не са заядливи. Обикновено във всеки клас има по 1 или 2ма аутсайдери, които винаги са убиждани или малтретирани. И за съжаление няма начин това да се предотврати, защото такива деца живеят под страх и не могат да се оплачат!!!

Аз не отговорям на такива. В смисъл каквото и да ми каже ще си го подмина без да му обърна ни най-малко внимание. Явно върши работа този метод, защото толкова години никой никога не ме е удрял в училище.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Доколкото ми е известно UNITED е 3-4 клас. Как очаквате някво лапе на неговите години да набие двама дванайсетокласници??? При това някви типични училищни хулигани? Ако е с бокс най-много да го приложат срещу него... Има директори, полиция, ДПС и т.н.
    Как ще е 3 клас бе.Те кой от 12 клас ще се занимава с него

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Който и клас да е, най-глупавото ще е саморазправата.Дори и да ги пречука после какво ?Те хулиганите имат други приятели хулигани и човек никога няма да успее срещу тях.По-добре и да ти казват педерас,не се обиждай.Човек се обижда само от истината нали знаеш,ако е лъжа ко ти пука.Прави се че не ги чуваш и тва е.Ако се закачат системно с теб,както вече казаха трябва постоянно да изпращащ молби и оплаквания спрямо тях.Въпреки,че последното нещо,което ще направи е да изключи дванайсетокласник през последната му година.Аз това не го вярвам.Освен това не можеш да се докажеш пред всички.Просто не им забелязвай и най-важното смени вида си ако е много очеваден или фрапиращ.Никой не обича различните,разбираш ли?Аз бях с доста дълга коса преди 4 години някъде и много се подиграваха,ама като се остригах и повечето ме харесаха,а тея които се закачаха направо ме забравиха

има идеоти насякаде израза боя изгражда мисля вс са го чували... бе нема кво да говорим за комплексираните Гъзари които търсят вниманието на околните и намират начин като тормозят по-слабите.. представете си един 19 годишен да бие 3 4 клас..... за кво говорим!!!!! на къде отива света майко мила!!!!!???
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
    има идеоти насякаде израза боя изгражда мисля вс са го чували... бе нема кво да говорим за комплексираните Гъзари които търсят вниманието на околните и намират начин като тормозят по-слабите.. представете си един 19 годишен да бие 3 4 клас..... за кво говорим!!!!! на къде отива света майко мила!!!!!???
    Олеле що си мислите,че съм в 4 клас .По темата... благодаря на всички за съветите но от както накарах гаджето на братовчедка ми да ги пречука,нито са ме убили нито пък ударили .Казах и отново ще кажа,че външния вид ми е съвсем нормален (а като се има в предвид,че сме с униформи... ) прическата ми е къса типична за момче. Те просто са си смотани и търсят някой с който да се заяждат

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    някой е моШТно в филма
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ами в България си все пак, не се учудвай от нищо! При всяка подобна изцепка се опитай да си търсиш ''правата'' Директори, учители, дано направят нещо, но не ми се вярва...
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

хъх...аз се бия само с моите връстници (7 клас съм) смисъл...с тия дет' ме мразят и само се закачат ;Д но отначало само търпя, търпя и ако не престанат се бием има една чалгарка дет' от една година я търпя и тия дни мисля да й видя сметката...тааа по темата...остави ги да се закачат...или кажи там на директорката или на някои учител ала бала ;д
    If you love pink,
    you stink
    If you love black
    you rock.

Disappear,
    go away,
    don't ask for me today,
    just don't get in my way,
    I didn't had a nice day.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    лол ще биеш момиче ли бре?

пич...и аз съм женско
    If you love pink,
    you stink
    If you love black
    you rock.

Disappear,
    go away,
    don't ask for me today,
    just don't get in my way,
    I didn't had a nice day.

От къде тази агресия бе хора
    Я по-спокойно, няма никакъв смисъл да се биете, да не сте животни!
    Ако имате нещо в главата си разбира се

Ударили го с бокс... ми к'во ти па ела другия ден с кубинки и с бокс (или ножка) да видим как ще ти се мазнят Ако трябва ги убии... дразнят ли те много 1 по един ги размажи... гледай на саме (смачкай му топките и му направи пластична операция с кубинките)

Набиваш се на очи, брато. Как пък 12 класниците не тормозят никой при нас? Нещо си ги издразнил

Град
    На Ринга,чакащ поредния гонг !
    Кофти е да те закачат... н0 повечето които се правят са просто въздух под налягане... лесно е да се перчиш наляво надясно като японски петел.. обаче като опре ножа до кокала започваме да се оправдаваме... казвам го от личен опит.. имах такъв случай.. съвета към Юнайтед (евала за отбора междудругото) е да започне да се занимава с някой боен спорт моя съвет е Муай Тай ( но аз съм пристрастен) стига да е готов да потърпи малко болка... (щом е отнесъл бокс в лицето начи някой друг ритник ще му се види като гъдилкане) така когато чуеш някой да ти се подиграва или че иска да те нарани просто сам за себе си ще си сигурен че и да стане нещо ти можеш да се защитиш и пак ще пропуснеш приказките.. казвам го защото аз бях така абсолютно никой не знаеше че тренирам Muay Thai и така имаше един многознайко който просто беше капката която ми преля чашата... сами се досещате какво се случи.. мисля че около 2 месеца и половина ходи със гипс на крака ... тогава естестевено прикритието ми бе разкрито но повече никои не посмя да ми каже нещо.. не че и трябва... какв0 като се занимавам с такъв спорт не трябва да се показвам навсякъде какво мога достатъчно е да си знам че ак0 реша мога да сритам доста народ.. но просто не виждам смисъла. Така ще станеш не само здрав физически ами и душевно почти нищо няма да може да те разтрои - това е моят съвет. Надявам се да не съм ви отегчил ! Айде със здраве сладури
    Всеки има своята голяма битка, но понякога за да я спечелиш трябва да направиш нещото което не искаш да правиш, защото всяка победа е резултат от редица загуби !

Цитирай Първоначално написано от ThaIboXInG
    Кофти е да те закачат... н0 повечето които се правят са просто въздух под налягане... лесно е да се перчиш наляво надясно като японски петел.. обаче като опре ножа до кокала започваме да се оправдаваме... казвам го от личен опит.. имах такъв случай.. съвета към Юнайтед (евала за отбора междудругото) е да започне да се занимава с някой боен спорт моя съвет е Муай Тай ( но аз съм пристрастен) стига да е готов да потърпи малко болка... (щом е отнесъл бокс в лицето начи някой друг ритник ще му се види като гъдилкане) така когато чуеш някой да ти се подиграва или че иска да те нарани просто сам за себе си ще си сигурен че и да стане нещо ти можеш да се защитиш и пак ще пропуснеш приказките.. казвам го защото аз бях така абсолютно никой не знаеше че тренирам Muay Thai и така имаше един многознайко който просто беше капката която ми преля чашата... сами се досещате какво се случи.. мисля че около 2 месеца и половина ходи със гипс на крака ... тогава естестевено прикритието ми бе разкрито но повече никои не посмя да ми каже нещо.. не че и трябва... какв0 като се занимавам с такъв спорт не трябва да се показвам навсякъде какво мога достатъчно е да си знам че ак0 реша мога да сритам доста народ.. но просто не виждам смисъла. Така ще станеш не само здрав физически ами и душевно почти нищо няма да може да те разтрои - това е моят съвет. Надявам се да не съм ви отегчил ! Айде със здраве сладури
    Евала за поста брато,за съжаление като него са много малко във тая тема. Не бях чувал за такъв спорт,но ще разуча нагоре надоло

Цитирай Първоначално написано от TheOnee
    Ти изчете ли цялата тема,да видиш какво съм обяснил ? Аман от недоразбрали

Град
    На Ринга,чакащ поредния гонг !
    Няма как ... тва е бий за да те уважават бтв кой клас си ? Също така провери и за спорта MMA той особено много ще помогне.. имам приятел който го тренираше това.. 3ма му скочиха само 2 пъти го удариха и всичко приключи за около 2 минути а те си лежаха окървавени на земята.. проблема е че тези спортове не са за всеки.. аз трябва да мога да се бия защото мястото където живея ми го налага ( е може би и защотопросто обичам чувството което може да донесе само един хубав бой ) но ти - ти може и да минеш без това... обаче щом ти правят проблеми започвай усилена подготовка - тренирай здраво опитай да ставаш все по-добър с всяка тренировка - това ще докара добри резултати. И накрая когато вецхе си сигурен след няколко месеца че тези не могат да ти се опрат отиваш и без гък да казваш почваш да млатиш - но не в училище. Изчакай ги... или другия добър вариант е да ги накараш да направят първия удар ( в случая ако си добър ще бъде само опит за удар защото ти ще си по бърз ще отбиеш или избегнеш удара и ще нанесеш в пъти по мощен от него) и тогава ги направи на сарми ! Трябва да си получат заслуженото - все пак каквото повикало такова се обадило ! Но това след минимум 5-6 месеца -започни спорт и им докажи че дари да са 12 клас.. ти можеш да ги накажеш ! Успех ще следя какво става
    Всеки има своята голяма битка, но понякога за да я спечелиш трябва да направиш нещото което не искаш да правиш, защото всяка победа е резултат от редица загуби !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си