.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    Цитирай Първоначално написано от ThaIboXInG
    Няма как ... тва е бий за да те уважават бтв кой клас си ? Също така провери и за спорта MMA той особено много ще помогне.. имам приятел който го тренираше това.. 3ма му скочиха само 2 пъти го удариха и всичко приключи за около 2 минути а те си лежаха окървавени на земята.. проблема е че тези спортове не са за всеки.. аз трябва да мога да се бия защото мястото където живея ми го налага ( е може би и защотопросто обичам чувството което може да донесе само един хубав бой ) но ти - ти може и да минеш без това... обаче щом ти правят проблеми започвай усилена подготовка - тренирай здраво опитай да ставаш все по-добър с всяка тренировка - това ще докара добри резултати. И накрая когато вецхе си сигурен след няколко месеца че тези не могат да ти се опрат отиваш и без гък да казваш почваш да млатиш - но не в училище. Изчакай ги... или другия добър вариант е да ги накараш да направят първия удар ( в случая ако си добър ще бъде само опит за удар защото ти ще си по бърз ще отбиеш или избегнеш удара и ще нанесеш в пъти по мощен от него) и тогава ги направи на сарми ! Трябва да си получат заслуженото - все пак каквото повикало такова се обадило ! Но това след минимум 5-6 месеца -започни спорт и им докажи че дари да са 12 клас.. ти можеш да ги накажеш ! Успех ще следя какво става
    10 клас съм

Цитирай Първоначално написано от thegmin

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от LigLichKa1936
    1. Такива много
    2. Просто подминавай злобните подмятания ., ако не се прекалява.,
    3. В едно училище се знаят по принцип кои са въпросните "говеда" така,че .., просто не се занимавай .,
    4.Слагай малко цензура все пак ;дд

Абе в общи линии искам да ти кажа ако не можеш да се справиш се прави на глух ..,
    Съгласна съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си