- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лешник или черна? Къна или боя? :D
Ами нека да започна с това, че моята коса е суупер изтощена. Била съм руса, червена, кестенява, рижава, лилава, синя и пр... Сега съм светло кестеняво и си навих на пръста че искам да се боядиша в черно.
Имам два въпроса:
1. С какво е по добре - боя или къна, каква е разликата между двете, щото до сега къна не съм ползвала ..
2. Въобще ще ми отива ли? Ето моя снимка:
http://storage3.album.bg/abf/dsc0055...0_18176462.jpg
Ако я направиш тъмно кафява, мисля, че ще ти е много по-добре от черна.И черното също ще ти отива според мен де, но пък после няма лесно махане.Щом си сменила толкова цвята и ако черното ти омръзне бързо, какво ще правиш незнам.Ама както искаш.
![]()
Според мен така си си супер.
Но..знам ли пък може и да ти отива черна коса,ноо..не знам.Не мисля.Иначе доколкото съм запозната,мисля че с боя е по-добре.Но не мога да ти кажа разликите,защото не съм се боядисвала с нито едно от двете и не съм запозната.
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
черното много състарява.
не виждам смисъл да се боядисваш толкова много,при положение,че (сигурно) нямаш бели косми...
съсипи си косата още от малка,после ще се чудиш защо имаш 2 косъма
просто съвет
вземи си къна! в никакъв случай боя.. само че тъмно кестенява, според мен черно няма да ти отива.
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ КЪНА !Не прави тази грешка. Вземи си безамонячна боя. Хем няма да ти увреди толкова косата, хем ако не се харесваш ще се отмие.
![]()
+1...Първоначално написано от sunshine92
Шоколад или пралин като цветове...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Ако ще е къна - САМО от индийски магазин,че понякога яко скапва косата,ако е фалшива.
мисля,че ще ти отива черна , но или с къна от индийски , или безамонячна боя , че ако не ти хареса и решиш да смениш цвета ще трябва да обезцветяваш...
Моят съвет е да не се боядисваш, ноо щом си си навила на пръста по-добре избери лешник... Повече ще ти отива, а и черното седи много смешно на изгоряла коса - като на вещица...
Аз преди се къносвах и косата ми беше супер хубава и гладка, но преди тва не й бях правила нищо друго. А и явно съм нацелила хубава къна, ама, убий ме, не мога да се сетя каква марка беше. Ама после решиш ли да се боядисаш с боя отново, няма отърваване. Боя върху къна хваща много трудно. За тва по-добре се боядисай с безамонячна боя, както казаха преди мене. И черното според мен няма да ти отива, по-добре шоколадово кафяво, ако искаш да е по-тъмна.
Go anywhere, ride anything.
къна.. щом казваш,че косатата ти е истощена не си вреди повече![]()
Според мен лешник ще ти отива повече![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
леелеее не прави тази грешка да се боядисваш или къносваш щом косата ти е изтощена .. от личен опит ти го казвам .. моята коса това лято толкова много падаше че се бях отчаяла.. какви ли не маски не и правих и накрая стигнах до извода че трябва да спра с пресата сешоарите и най-вече с боядисването .. сега да чукна на дърво косата ми се пооправие не е идеална но за разлика от лятото е просто супер добре .. боята много гори косата и после и да искаш няма да можеш да си я възстановиш .. много е трудно но все пак ти си реши .. и по темата мисля че ще ти отива някъкъв по светъл цвят но в никакъв случай черна
![]()
Според мен е по-добре тъмно кестеняво, отколкото черноИначе щеше да е най-добре изобщо да не започваш боядисването :S Относно боя или къна - определено къната, стига да е истинска. Аз ползвах на Aroma (макар че е пълна с химикали) и останах много доволна. Косата ми цъфтеше страшно много, а сега ми изглежда по-здрава
Не знам, при всеки е различно.. успех
![]()
Безамонячна боя-светло кафяво или някаво много тъмно русо,според мен.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Първоначално написано от vagarious
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Не знам какъв цвят си решила да се правиш, но щом искаш да се боядисваш ти препоръчвам с къна.Тя е много подхранваща и ще помогне за косата ти.
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
И аз мисля така =]Първоначално написано от stealthyGirl
И аз като повечето съм за лешникаА относно това с какво мисля,че е по-добре с къна понеже тя е на билкова основа и от нея косата става много хубава бляскава расте по бързо.. общо взето може само да ти подхрани косата но не и да ти я изтощи повече както казаха някои тук.Все пак ако избереш да се боядишеш с къна трябва да имаш на предвид.. че тя се маха много трудно след това.Дано да съм била полезна
![]()