- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- да бъда хубава
хах тъпа била .. баси изцепките ..![]()
![]()
Към авторката: Амии знам ли щом те е виждал с права коса може да се накъдриш ..За дрешки .. амии студеничко си е та нямаш много избор ..
![]()
За грим .. ми малко черен молив, спирала може и сенки ако имаш желание (има доста уроци из нет-а ако не си много запозната) .. ии някакъв гланц ..
![]()
п.с. бъди сигурна, че много ще се изненада и същевременно зарадва ..успех ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ае ако обичат лица по 15 да спрат да ме коментират
точка по въпрос
изказах мнение ..
спирам вече
спрете и вие
.
.
.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
гримирай се малко, тва онова. въпреки че не мисля че има мн сми тъй като ти така или иначе не се харесваш. гледай там да поработиш, а не в/у някой който виждаш веднъж месечно
Ами примерно си направи някаква готина прическа с каквато не те е виждал досега. Направи си обем накъдри се, или пък изправена обаче нали каза че те е виждал все изправена. За грима не слагай много примерно малко молив спирала и гланц и сенки ако искаш... нещо такова може да направиш разгледай и из нета разни прически и начини на гримиране..
Успех![]()
Накъдри си косата или я направи с преса с дънки и токчета ако имаш и такам може да си сложиш и малко черен молив отгоре и отдолу![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
като за начало може да сложеш обувка на висок ток (и като казвам висок нямам предвид да се качиш на 10 сантиметров ток) след това си избери някой хубав панталон или дънки ама да е нещо по изчистено защото ако има ципчета и разни други глупости ще те прави да изглеждаш пълничка .. за блузка може да сложиш някой потник и да направиш комбинация с ръкавки стои супер готино или може също да пробваш и с къса жилетчица : )) .. а за косата просто я накъдри с маша може и да я начупиш (избора е твой) и много лек грим и твоето момче ще е доста приятно изненадан ..
значи висок ток,рокля,лек грим задължително с пусната коса и обем. (:
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Ами .. както искаш , к'вот ти дойде - но не прекалявай ! В крайна сметка бъди себе си .. защото изглежда много смешно и ще се откаже от теб, ами .. сложи няк'ва сладка рокличка и отдолу клин и кецове .. или няк'ви там елегантни мании .. ( не ти знам гардероба , не мога да вникна и в него ) но все пак . .. аам също така косата - еми вържи се , направи плитки , изправи с преса , с маша пробваай - вържи на кок .. малко пяна и готово - не знам къв ти е стила
ти сама си прецени .. пък и не мисля , че темата е няк'ва задълбочеена ..
Ами всъщност си много ограничена и глупавичка. Това че я харесва така не означава че не би се изкегил тя да го изненада ! СЪщото е и в леглото. Дори и мъжа да харесва жената по обикновено памучно бельо не означава, че тя като сложи дантелено бельо и жартиери той няма да полудее ! Аре моля ти по-спокойно сега и не обиждай момичето !
+1
Тя че е глупавичка глупавичка е,но човек като си науми че е нещо..![]()
Към авторката-потърси из нета има много онлайн списания които ще ти помогнат.Успех
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
аабе я да не говорим на изустпостни една снимка и ще преценим дружно какво ще ти отива :P чакам
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
момичето май вече излезе с въпросното момче![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аха,да видим дали си послушала съветите ни.Или поне ако нямаш снимка кажи как си била..и най-важното дали той те е харесал.Първоначално написано от shadows92
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ama.... ofcoПървоначално написано от girl4eety
![]()
..ako pitash mene promeni jiwota si - tegli si 1 tegel na wrata i twa e.
She go iznenadash..MNOGO !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Momiche a ne znae kak da se potdyja i kakwo da prawi sys sebesi.Nai-malkoto mojesh da popitash roditeli te si...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Ти правиш ли разлика между поддържане и промяна на външния вед бе човек и не си позволявай да обиждаш и даваш определения на хора,които не познаваш!!!
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
kato prochetoh...kak izglejda poprincip...si prawq izwod kolko se potdurja !
W swobodna strana sme![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Гаджето ми ме харесва такава каквато съм. Щом е тръгнал с мен значи ме е харесал естествена, а не наквасена като курва. Ако те обича наистина няма да гледа толкова външния вид и ще те приема тяакава каквато си. Ако не беше така гаджето ми от одавна да ме е зарязал всяка сутрин като ме вижда в леглото с уникално разрошената прическа и без грим.![]()
Съветът ми е да подчертаеш естествената си красота. Можеш да си изправиш или накъдриш косата. За грим: препоръчвам ти да се ограничиш в една спирала и може би молив за очи. Гланцове и червила (по добре не), защото са толкова лепкави и целувките стават гадни,лигави и целите се омазвате във всевъзможни цветове.За облеклото нз, но неща от типа на кецове и дънки са коренно различни от токчета и къси поли и затова смятам, че не трябва да променяш стила си и с цел да го впечатли всъщност да го отблъснеш. Моето гадже много се дразни като захвърля кецовете и дънките и обуя некви токчета.
Той си ме обича такава каквато съм!
Аз мисля, че разбирам логиката ти.Първоначално написано от POLLINA
Досега ако се е обличала спортно и отпуснато и изведнъж цъфне пред гаджето с грим, топирана коса и токчета, ще си каже: "Бахти, на ква се прави приятелката.."
Друг е въпросът ако искаш да ориентираш стила си към по-женствено обличане (за което те поздравявам), а не само за един случай! Но ако не би се чувствала добре винаги да изглеждаш така, както искаш да се нагласиш сега, по-добре недей! Че ще има trying-too-much ефект.
1-ако може да не ме обиждашПървоначално написано от doublet
2-знам как де се подържам, ти недей да ме учиш
Първоначално написано от sexy_baby_originale
А на другите, които ми помгнахте едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ
Снимки, за съжаление нямам, но ще ви опиша г/д как бях
бях с дънки,маратонки и един суичер и отгоре елек
Бях си сложила спирала,черен молив и малко безцветен гланц
за косата бях и направила вафлички в корените и си я топирах ама не много а лекичко
после след като се видяхме той ми каза, че така съм му харесвала много![]()
наистина много благодаря за съветите ви![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Първоначално написано от girl4eety
ее,супер,супер..![]()
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ам..малко безсмислена тема..но няма нищо лошо да изненадаш любимия..шалала...ами може да се гримираш,да си навиеш косата с маша,да облечеш къса пола с по-изрязана блузка и ще му земеш акъла!!![]()
Айде успеехх!!
Кво значение има вече,след като срещата е минала отдавна![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
я надей да ми се пенииишПървоначално написано от xXgirl15xx
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
+1Първоначално написано от POLLINA
абе POLLINA си е най-права !
![]()